Bildirim
one m8 arka kamera bulanik cekiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
M7 de de ayni sorun vardi. Serviste lens degisiyor. Sanirim M8 icin de lens degisimi olacaktir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lense igne ucu kadar diş macunu damlat,bir pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle lensi sil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 8 Ocak 2015; 14:49:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: şazenuş
Lense igne ucu kadar diş macunu damlat,bir pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle lensi sil.
aynen katılıyorum htc one x de de, htc one x+ da da, htc one da ve htc m8 de de aynı sorun...mal aynı olunca sorunlarda degişmiyor tabii :) -
quote:
quote:
Denedim başarılı sonuç,tavsiye ederim bulanıklık gidiyor. -
Gecen gun bende ayni sekilde arka ana lens camini, asiri bastirmadan, kulak pamuk cubuguyla ve dis macunuyla cizilmis olan ''parlama engelleyici katmani'' temizledim yaklasik 5 dk kadar. Sonrasinda tirnak cilasi temizleyici aseton ile temizligi tamamladim, yeni gibi net bir sekilde cekiyor tekrardan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X