Şimdi Ara

one m8 arka kamera bulanik cekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc one m8_Kamera netleme sorunu yaşıyor netlese bile bulanık çekiyor.telefonu ve kamera ayarlarını sifirlamama rağmen yaziliminda en son güncel halini yuklememe rağmen sorun giderilemedi.
     one m8 arka kamera bulanik cekiyor one m8 arka kamera bulanik cekiyor one m8 arka kamera bulanik cekiyor one m8 arka kamera bulanik cekiyor one m8 arka kamera bulanik cekiyor one m8 arka kamera bulanik cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M7 de de ayni sorun vardi. Serviste lens degisiyor. Sanirim M8 icin de lens degisimi olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lense igne ucu kadar diş macunu damlat,bir pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle lensi sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 8 Ocak 2015; 14:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Lense igne ucu kadar diş macunu damlat,bir pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle lensi sil.

aynen katılıyorum htc one x de de, htc one x+ da da, htc one da ve htc m8 de de aynı sorun...mal aynı olunca sorunlarda degişmiyor tabii :)
  • quote:

Lense igne ucu kadar diş macunu damlat,bir pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle lensi sil.

quote:

Denedim başarılı sonuç,tavsiye ederim bulanıklık gidiyor.
  • Gecen gun bende ayni sekilde arka ana lens camini, asiri bastirmadan, kulak pamuk cubuguyla ve dis macunuyla cizilmis olan ''parlama engelleyici katmani'' temizledim yaklasik 5 dk kadar. Sonrasinda tirnak cilasi temizleyici aseton ile temizligi tamamladim, yeni gibi net bir sekilde cekiyor tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    g2 kamera leke
    10 yıl önce açıldı
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.