Şimdi Ara

One m9 veya One m8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce m7 aldık gayet memnun kullanıyoruz.yeni telefon ihtiyaç oldu yurtdısınndan m8 veya m9 almayı düsünüyorum. aradaki fark 100 $.her 2 telefonunda özellikleri çok iyi bilemiyorum. tavsiyeye ihtiyacım var
    ***aklımda m8-m9-mi4c-one plus x var.m8 veya m9 dan birini almayı daha mantıklı buluyorum.Fikirleriniz_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 16 Şubat 2016; 13:31:11 >

• 100 dolar iyi para hocam artı olarak m9da performans dışında iyileştirilmiş pek de bişey yok kamera 20mp ama bu iki cihazdan birini alacak kullanıcı kamerayı sosyal ağlar için falan kullanır ve ikisinin de kamerası fos. İkisinin ekran panel teknolojisi de aynı. M8 alın en azından m9 kadar ısınmıyor ve arkada çift kamera çok güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kameranın kötü olması iyi değil.peki, m8 veya m9 alma şunu al diye bir tavsiyeniz varmı_? max 5 inç olsun hatta o bile fazla bana göre
  • Hocam o ekran boyutlarında iddialı kameraya sahip cihaz S6 ya da S6 Edge olabilir. Performans ve kasa kalitesi olarak da üzmeyecek bir cihaz 5.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip ama rahatsız etmez ele gelen bi tasarımı var. Touchwiz tabiki sense'den sonra bir miktar sabrınızı sınayacaktır fakat eskisi kadar da kötü değil :) daha ufak cihaz isterseniz z5 compact bakabilirsiniz tam olarak S6 muadili bir cihaz isterseniz de z5 bakabilirsiniz. Özellikle pil ömründe xperia cihazları S6 serisi cihazlarından daha iyi. LG G4 de kamera - ekran olarak çok güzel ikili oluşturuyor ama ekran boyutu size uymuyor. Bekleme şansınız varsa da bekleyin derim hocam en azından Mart nisan gibi alırsanız hem yeni amiral gemisi modelleri görürsünüz hem de fiyatlar bir nebze daha ucuzlamış olur. Şuan 5" civarında ekran büyüklüğüne sahip cihazlar arasında aklıma gelen ve kamerası iddialı olan cihazlar bunlar hocam.

• Sadece kamerası için s6 olabilir. Geri kalan herşey için. M8, M9 u sadece çıkarmak için çıkarmışlar M8 varken M9 u gereksiz buluyorum. Android olupta bu kadar stabil çalışan bir arayüz yok. Sense arayüzü beni 4 aydır hiç üzmedi. Kasa şıklığını ve kalitesini sanırım söylemeye bile gerek yok herkesce malum.
  • enda86 kullanıcısına yanıt
    s6 listemde yok zaten. m8 beğeniyorum ama çok kaba telefon. m7 var kullanımına diyecek birşeyim yok en ufak takılma vs yaşamadım. one plus x ve mi4c inceliyorum.

• M8 kaba? Bunu diyen ilk kişi olabilirsiniz. Ama bence piyasadaki en yakışıklı telefon. Tabi bu göreceli bi kavram ama ben m8 için kaba tabirini kullanan başka bir arkadaşa rastlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enda86 kullanıcısına yanıt
    doğrudur. herkesin bakış açısı farkkı tabii. one plus x ve mi4 e baktıktan sonra birde m8 e bakınca fark daha net anlaşılıyor. tabii bunların hiçbiri one m8 in kamera hariç çok iyi bir telefon olduğunu değiştirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung eskisi gibi değil arayuz 6 ayda hic teklemedi. S6 tavsiyemdir.

• s6 ne tasarım ne de arayüz olarak hiçbir zaman ilgimi çekmedi.daha önce s3 mini kullanmış olmamda samsunga karşı olan antipatimi artırdı diyebilirim.kenarları oval telefonlar ilgimi çekmiyor(m8 istisna).
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

s6 ne tasarım ne de arayüz olarak hiçbir zaman ilgimi çekmedi.daha önce s3 mini kullanmış olmamda samsunga karşı olan antipatimi artırdı diyebilirim.kenarları oval telefonlar ilgimi çekmiyor(m8 istisna).

İlla htc olacaksa M9 ile M8 mi diye karar vermek istiyorsanız şöyle ki :

S801 de ısınma yok ve günümüzdeki oyunlar ve hatta 1-2 sene sonraki çıkacak oyunları bile kaldırabilecek güce sahip ancak güncelleme olarak Marshmallow M8'in aldığı son güncelleme olabilir. Öte yandan M9'un önünde update olarak daha yol var ancak kameranın fiyaskoluğu ve underlock edilmiş bir işlemci kullanmak insanın içini ne derece rahat tutar tartışılır. Arada 100 dolar gibi bir fark varsa M9 alınabilir işlemci kamera fiyasko olmasa daha kesin konuşabilirdik.

• m8 daha mantıklı bir seçim gibi geliyor bana.ama xiaomi mi4 ve one plus x kafamı karıştırıyor.bu 3 telefon konusunda yeterli bilgi toplayabilirsem tercih yapmam kolaylaşır
  • bence bu saatten sonra m9 almak daha mantıklı
  • Htc one m9 Plus kesinlikle.
  • gönül rahatlığı ile M9 diyebilirim. M8 den kat be kat daha iyi, daha yeni, daha işlevsel, daha hızlı, ve aynı sağlamlık ve şıklıkta.

Ama M10 a az kaldı bekleyebilirim aslında dersen de m10 bekle.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    m9 280-290 $ gibi maliyeti var. m10 baya bir pahalı olacaktır tahminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.