Şimdi Ara

One Piece Güzel Midir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inişleri ve çıkışları var. Son bir kaç arc çok durgun animasyonlar var. marineford arc'tan sonrası beklenen aksiyonu vermedi. İzle babam izle...

karakterlerin backstory'leri çok iyi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

inişleri ve çıkışları var. Son bir kaç arc çok durgun animasyonlar var. marineford arc'tan sonrası beklenen aksiyonu vermedi. İzle babam izle...

karakterlerin backstory'leri çok iyi ama.

Adamlar animenin teknik sorunlarına laf etmiyor ki.Senaryolarına falan saydırdıkları için direkt OP mangaya saydırmış oluyorlar.

1 mangadan 1 anime bölümü çıkardıkları için ve işlerini iyi yapmadıkları için Marineford'dan sonra anime kalitesi cidden düşüş yaşadı.Burada Toei'nin suçu büyük cidden.

Fakat mangası aynı kalitede devam ediyor hatta şu son Dressrosa arcı en baba arclardan birisi olma yolunda hızla ilerliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Mart 2014; 22:28:50 >

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    teknik sorun derken, ben temponun düşük olduğunu kastettim. Arenada biraz dövüş gördük ama onun öncesinde marineford'dan bu yana genelde slide show gibi animasyonlar var.
    Bir karakter duruyor, dönecekse 3 kare resimde felan dönüyor iki saat aynı pozda konuşuyor felan, yine iki saat diyalog.

Arena olmasaydı sıkıntıdan ölmüştüm. Tabi arenaya gelene kadar koşuşturmacalar ve bir takım dövüşler oldu ama bunlar minor olaylardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Mart 2014; 22:33:51 >
  • quote:

teknik sorun derken, ben temponun düşük olduğunu kastettim. Arenada biraz dövüş gördük ama onun öncesinde marineford'dan bu yana genelde slide show gibi animasyonlar var.
    Bir karakter duruyor, dönecekse 3 kare resimde felan dönüyor iki saat aynı pozda konuşuyor felan, yine iki saat diyalog.

Arena olmasaydı sıkıntıdan ölmüştüm. Tabi arenaya gelene kadar koşuşturmacalar ve bir takım dövüşler oldu ama bunlar minor olaylardı.

Anlıyorum seni hocam ve hak da veriyorum zaten ama dediğim gibi bunun sebebi 1 mangadan 1 anime bölümü yapmaya çalışmaları.Şu seriye adam akıllı ara verseler sonra devam etseler daha kaliteli bölümler izleyebileceğiz.

Ben mangasını savunuyorum burada yani senaryosunu savunuyorum.OP'nin en büyük izlenme sebebi olan senaryosuna laf ettirmem açıkçası.

ben de shonun'ler arasında op'e bayılırım. Benim için shounen Op yada diğerleri'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Mart 2014; 22:42:23 >
  • quote:

ben de shonun'ler arasında op'e bayılırım. Benim için shounen Op yada diğerleri'dir.

OP konularındaki mesajlarından dolayı seni tanıyorum zaten hocam sana karşı savunmadım yanlış anlama beni.
    yok canım ne demek.
    dostum sen çoook yanlış gelmişsin Byakuya'nın karakterini seviyorum o yüzden nickim o şekilde ayrıca cevapladığın yazımda bleach'e en ufak bi savunma yoktu sırf nickimden yola çıkarak koyu bi bleach taraftarı olduğumu düşünmen enteresan Bleach benim bu NS -OP - BLE üçlüsü içinde (mangasıyla toparladı gerçi) en mantıksız bulduğum konuya sahip. kimse ölmüyo ölenler kötü oluyo. ichigo sürekli power up alıyo biri ağlayıp zırlıyo hoop içindeki mahlukat canlanıyo (gibi gibi....) konu yanlızca OP üzerine olduğu için o şekilde düşüncemi belirtmek istedim. OP'yi çok severek izliyorum hikayesi oldukça bağlantılı ilerliyo ancak sonu Lost gibi olmaz umarım diye umut ediyorum + akumanın yazdıkları üzerine mantıksız dedim onun yorumları üzerinden güzel bi hikayesi var doğru ancak güzel diye mantıklı diyemem 600+ bölümlük animenin neredeyse yarısı luffy'nin gülmesi saçma hareketleri zoro ile sanji'nin kavgaları + naminin elemanları tokatlamasıyla geçiyo yalansa yalan de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

dostum sen çoook yanlış gelmişsin Byakuya'nın karakterini seviyorum o yüzden nickim o şekilde ayrıca cevapladığın yazımda bleach'e en ufak bi savunma yoktu sırf nickimden yola çıkarak koyu bi bleach taraftarı olduğumu düşünmen enteresan Bleach benim bu NS -OP - BLE üçlüsü içinde (mangasıyla toparladı gerçi) en mantıksız bulduğum konuya sahip. kimse ölmüyo ölenler kötü oluyo. ichigo sürekli power up alıyo biri ağlayıp zırlıyo hoop içindeki mahlukat canlanıyo (gibi gibi....) konu yanlızca OP üzerine olduğu için o şekilde düşüncemi belirtmek istedim. OP'yi çok severek izliyorum hikayesi oldukça bağlantılı ilerliyo ancak sonu Lost gibi olmaz umarım diye umut ediyorum + akumanın yazdıkları üzerine mantıksız dedim onun yorumları üzerinden güzel bi hikayesi var doğru ancak güzel diye mantıklı diyemem 600+ bölümlük animenin neredeyse yarısı luffy'nin gülmesi saçma hareketleri zoro ile sanji'nin kavgaları + naminin elemanları tokatlamasıyla geçiyo yalansa yalan de.

Anlıyorum hocam.Zaten o gün bir hışımla yazmışım yoksa isteyen istediğini düşünür E.Oda babamın oğlu değil ya.

İllaki lüzumsuz yerleri var son cümlendeki söylediklerine katılıyorum ama o sahnelerin seveni de çok.Bana kalsa ben de biraz daha ciddiyet isterdim ama yapacak bir şey yok Luffy KK olduğunda bile cıvıklıkları devam edecektir.

Üslubum biraz sert olmuş o yüzden kusura bakma hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 28 Mart 2014; 15:27:27 >

Önemli değil ne demek tartışıyoruz burada sonuçta o sahneleri eleştiriyorum ama o sahneler için izliyorum çoğu zaman OP'i aşırı keyifsiz olsam da anime'yi durdurup dakikalarca güldüğümü bilirim arka arkaya 30-40 bölüm izlediğim zamanlarda aşırı bayıyodu. özellikle Skypia arcı mıydı neydi. enel davarıyla konuş allah konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Önemli değil ne demek tartışıyoruz burada sonuçta o sahneleri eleştiriyorum ama o sahneler için izliyorum çoğu zaman OP'i aşırı keyifsiz olsam da anime'yi durdurup dakikalarca güldüğümü bilirim arka arkaya 30-40 bölüm izlediğim zamanlarda aşırı bayıyodu. özellikle Skypia arcı mıydı neydi. enel davarıyla konuş allah konuş

Enel davarı Şu an güncelde misin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

İlk 10 bölüm bitti interneti d de hallettim ben beğendim bir 20bölüm daha indiririm ama hala bir fairy tail değil gözümde

İlk 10 bölümü beğendiysen kesinlikle devam et.Ben ilk başlarda sıkılmama rağmen ilerde baya sevmiştim.Abartı olacak ama 200 küsürlerdeki enies lobby ve 400 küsürlerdeki marineford arcları efsane cidden
  • Op en iyi olma potansiyeli varken, konu işleyişi yüzünden batırdı onu ama seri yine de iyidir izlenir.
  • 6 Yıldır takip ederim kesinlikle izle kardeşim,pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

6 Yıldır takip ederim kesinlikle izle kardeşim,pişman olmazsın.

Hey gidi harbiden benim de 6 yıl olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

6 Yıldır takip ederim kesinlikle izle kardeşim,pişman olmazsın.

Hey gidi harbiden benim de 6 yıl olmuş.

15 yılı geçecektir seri bitince tahminimce.2 haftada bir ara,seride açıklanmayan 10'larca gizem ve daha hikayenin %60'ının işlenmesi bakalım ömrümüz yetecekmi.
  • Başlayacağım zaten 10. bölümden 35 e kadar indirdim şimdi şu magi bitsin ona başlayacağım heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever luffy
  • Indirdim onu kaldı öyle sonrada yer açmak için sildim. Bu tarz animeler bana göre değilmiş onu anladım. Şimdi de hikigaya hachimanın animesine başladım.

Not: adını bilmiyorum çok uzun ondan öyle yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.