Şimdi Ara

One Piece Güzel Midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla geçen oturduk bir yere neskafe,çay içiyoruz muhabbet giderken bir bayan arkadaşın telefonundaki L wallpaper'ı dikkatimi çekti aa anime mi izliyorsun dedim evet dedi 5 kişiyiz 2 arkadaş bende arada izliyorum falan dedi.Neyse birbirimize anime öneriyoruz işte ben izlediğim animeleri saydım bayaa da var 30'u geçik 15 ini falan saydım One Piece'i izlemedin mi dedi. Yok valla izlemedim dedim ya o izlenmez mi falan dedi işte.Bakarım dedim kıza. Neyse arkadaşlar bu one piece güzel midir ben anime olarak komedi,dram,aksiyon seviyorum yani bunlar bir arada olmak zorunda değil ama 2 si denk gelirse yine güzel. Favori animelerim ise Fairy Tail,Sword Art Online ve Full Metal Alchemist.Death Note'a gelince onu manga olarak okudum evimde seriyi saklıyorum hala, animesini izlemeye de pek niyetli değilim aşırı fark yoktur herhalde.Şimdi diyeceksiniz arkadaşım burada bize soracağına git izle.Ben 720p olarak indirip tablete atıyorum oradan izliyorum hep o yüzden sizin önerilerinize güveniyorum 2 gün internet bağlantım kısıtlı olacak telefondan paylaştırıp gireceğim tabletten vs. ondan dolayı da bu akşamdan indirmem gerekiyor siz ne diyorsunuz ?

• One piece en sağlam anime–manga serisidir. Tek sorun Naruto ve Bleach serileri gibi direk ağır aksiyona girmez ve karakter çizimleri normal anime manga karakterlerinden farklıdır. Başta tayfa toplama hikayesinden dolayı bi 15 – 20 bölüm ağır geçebilir ama Nami'nin hikayesinden sonra seri fena açılır.

Zaten Nami'nin hikayesini izledikten sonra seriyi bıralamassın.

Ayrıca seri komedi olarak mükemmeldir. Bir shounen süper güç temalı mangadan beklenmeyecek kadar hemde.

Son olarak o çok sevdiğin ftnin mangakası One Piece'in mangakasının eski asistanıdır ve çizimlerle birlikte one piece'deki çoğu karakteride olduğu gibi almıştır. Izlemeyerek çok şey kaçırıyorsun yani. Bir an önce başla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 16 Mart 2014; 23:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fairy Tail seviyorsan, One Piece'i de seversin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Fairy Tail seviyorsan, One Piece'i de seversin diye düşünüyorum.

Hocam ben fairy tail'i tablette izlemiyorum animeye haksızlık olur diye yani sevmekten öte bir şey bununda bir 10-20 bölümünü bitireyim 5 güne beğenirsem bunu da daha tabletten izlemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

quote:

Hocam ben fairy tail'i tablette izlemiyorum animeye haksızlık olur diye yani sevmekten öte bir şey bununda bir 10-20 bölümünü bitireyim 5 güne beğenirsem bunu da daha tabletten izlemem.

One Piece çok çabuk açılan bir seri değil, yani baştan çokta sarmayabilir ama Fairy Tail'den kat ve kat başaralı bir Shounen serisidir bana göre.
  • Saolun hocam indirmeye başlıyım ben o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk171

quote:

One Piece çok çabuk açılan bir seri değil, yani baştan çokta sarmayabilir ama Fairy Tail'den kat ve kat başaralı bir Shounen serisidir bana göre.

20 bölümde yeterince sarmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seri bir gencin Korsanlar Kralı olmak isterken başından geçenleri anlatıyor. O yüzden ilk bölümlerde tayfa toplama olayları işleniyor mangada ağırlıklı olarak. Ama dediğim gibi Nami'nin hikayesinden sonra seri bir açılıyor ki o zaman istesen de bırakamassın.

Ayrıca One Piece'de diğer serilerde olmayan bir olay var. Bu serinin Mangakası seriyi baştan yazmış olmalı ki 500 lü bölümlerde çıkan karakterlerin veya güçlerin daha ilk bölümlerde adının geçtiği oluyor. O yüzden hiçbir sahneyi atlamadan izlemeye çalış.

Seride güncele geldiğinde de yabancı forumlarda One Piece'deki küçük ayrıntılar diye konular var onları takip et. Bazı türk sitelerinde Türkçe'leştirilmişleri var oralara bak. O detayları görünce zaten serinin neden bu kadar sevildiğini anlarsın.

• Saolun hocam ben bu akşam mesaj gelmez diye korkuyordum ama vallahi bir anda akın gibi oldu.
  • Legend of Galactic Heroes varken one piece nedir Tamamen farkli turde animeler ama olsun.
  • One piece ile ft'nin hiç alakası yok,bu ikisini aynı cümleye sokmanız bile op gibi esere hakaret olur.Animenin başları sıkıcıdır,mangası daha seri ve akıcıdır,anime ve manganın da çizimleri güzeldir.Karakterler özgündür.Naruto'dan kesinlikle daha iyidir.Bleach'den yer yer iyidir.Çoğu shounen'den iyidir.Animenin müthiş felsefesi vardır,izlemeni tavsiye ederim.
  • Kişisel kanımca 100 bölüm üstü serilerin en vasatlarından birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Kişisel kanımca 100 bölüm üstü serilerin en vasatlarından birisi.

hayret lütfen ana konudan devam edin diye kitlememişsin konuyu

• İzlemeye başladım ama Fairy Tail ile kıyaslanmaz derken bence ne olursa olsun bir Fairy Tail etmez benim gözümde. Gerçi sword art online daha uzun sürse en iyisi o olurdu bana kalırsa ama ne yapalım
  • Hayatımda böyle saçma soru duymadım

• One Piece candır, canandır, izlediğim en harika seridir.
  • tayfa bulana kadar sıkıcıdır ama sonrası baya zevkli

• Vasat. Çok fazla zamanın varsa izle yoksa bulaşma.
  • One Piece shounen kralıdır .
  • İlk 10 bölüm bitti interneti d de hallettim ben beğendim bir 20bölüm daha indiririm ama hala bir fairy tail değil gözümde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.