Şimdi Ara

One piece / Naruto / Bleach arasında kaldım hangisine başlasam diye düşünüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aralarında en güzeli hangisi ?

• Naruto ile basla
  • Neden naruto dostum ?
    En basit ve sığ olan o mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Neden naruto dostum ?
    En basit ve sığ olan o mu ?
    Güzel kardeşim bence bleachden başla. Çünkü bitti Onun yanısıra bleachin izlenebilirliği diğerlerinden yüksek. Nedeni ise üzerine çok özveri ile uğraşılmış. Birbirinden farklı ve çeşitli müzikler, karakterler, çizimler, dövüş sahneleri, seslendirmenlerin performansı ve dram ve komedi sahneleri. Opening ending müzikleriinin bile hepsi çok iyi. Ama maalesef hikaye anlatımı o kadar iyi değil. Araya giren uzun filler bölümler kaliteyi düşürüyor. Yinede kesinlikle izlenmesi gerekiyor. Umarım mangadaki son arc anime yapılır.

Narutoya gelirsek ilk serisi beni çok etkilemesine rağmen çocuksu bir havası vardı. Hikayesi güzel işleniyordu ve müziklerde fena değildi. Ama 2. serisi iyi başlmasına rağmen kötüye doğru gidiyor. Çoktan bitmesi gerekiyordu. Sürekli filler girince bleach gibi izlenmesi düştü Soğudular insanlar. Yinede izle tabi.

One piece aralarında en geniş ve derin hikayeye sahip seri. Ama çoookkk uzun Şimdi başlasan ne kadar zaman ayırdığında önemli tabi birkaç aya ancak yetişirsin ve sıkıcı bölümlerde oluyor. Bence mangasını oku. Öyle daha hızlı yakalarsın seriyi. Çünkü son bölümler kaliteyi düşürdü animede. Yinde izle ama sabırlı olman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 22 Temmuz 2016; 20:19:21 >

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Ben bleachle basladım anime izlemeye. Çok güzel anime evet. Naruto izlemeye niyetlendim ama çok önemli spoilerlar yedim jutsuları falan ezberledim artık. One Piece izliyorum 80. Bölümdeyim ve sıkıldım izlenmiyor. One piece 230. Bölümlerde falan izlenebilirlesıyor. O yüzden one piece i eliyorum. Bence burda naruto izlemelisin çünkü hem hikayesi çok iyidir hem de insanı baglar fıghtlarla jutsularla.
    İstersen bleachten de baslayabılırsın pek birşey degıscegını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Ben bleachle basladım anime izlemeye. Çok güzel anime evet. Naruto izlemeye niyetlendim ama çok önemli spoilerlar yedim jutsuları falan ezberledim artık. One Piece izliyorum 80. Bölümdeyim ve sıkıldım izlenmiyor. One piece 230. Bölümlerde falan izlenebilirlesıyor. O yüzden one piece i eliyorum. Bence burda naruto izlemelisin çünkü hem hikayesi çok iyidir hem de insanı baglar fıghtlarla jutsularla.
    İstersen bleachten de baslayabılırsın pek birşey degıscegını düşünmüyorum
    Neden kendin hepsinden 10-20 bölüm izleyip karar vermiyorsun? Herkes kendi beğendiğini yazacak buraya.

Öneri istiyorsan hiç birine başlama git 13-25 bölümlük 10 tane seri izle hem daha az zaman harcarsın hem daha fazla eğlenmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 22 Temmuz 2016; 21:16:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Neden kendin hepsinden 10-20 bölüm izleyip karar vermiyorsun? Herkes kendi beğendiğini yazacak buraya.

Öneri istiyorsan hiç birine başlama git 13-25 bölümlük 10 tane seri izle hem daha az zaman harcarsın hem daha fazla eğlenmiş olursun.

Death note izledim, bitirdim baya beğendim.
    Akıl oyunları olsun,Light Yagami'nin zekası ve soğukkanlılığı olsun,L'nin kendine has tarzı ve tavırları olsun güzeldi.
    Aslında "death note" tarzı bir anime arıyorum arkadaşlar ya.
  • İlla ki birine başlayacaksan One Piece olsun.Bleach neyse de Narutoyu izlemeye değmez.One Piece'de de marineford arcına kadar gel sonra mangaya geç son bölümler gerçekten kötü çünkü

Tabi tavsiyem uzun soluklu shounenlerden uzak durmandır eğer ki günde 10-20 bölüm izlemiyorsan.O kadar izlememe rağmen tüm shounenleri bitirmem 2 yıl falan aldı

Fairy Taili ise hiç düşünme
  • quote:

quote:

Death note izledim, bitirdim baya beğendim.
    Akıl oyunları olsun,Light Yagami'nin zekası ve soğukkanlılığı olsun,L'nin kendine has tarzı ve tavırları olsun güzeldi.
    Aslında "death note" tarzı bir anime arıyorum arkadaşlar ya.

One Outs ve Kaiji diyorum ben.Fakat Kaiji de Kiranın aksine kibirli bir ana karakter portresi göremezsin

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Animeye yeni başladıysan eğer tek bir türe yönelmektense mümkün olduğunca farklı türden animeler bitirmen senin için daha faydalı olacaktır. Öneri yerine kendi bitirdiklerimin listesini atıyorum. Verdiğim puana göre sıralı. Herhangi birine tıklayarak hakkında bilgi edinebilirsin, hoşuna gideni izleyebilirsin.

http://myanimelist.net/animelist/Deatherjan?status=2&order=4&tag=
  • quote:

Animeye yeni başladıysan eğer tek bir türe yönelmektense mümkün olduğunca farklı türden animeler bitirmen senin için daha faydalı olacaktır. Öneri yerine kendi bitirdiklerimin listesini atıyorum. Verdiğim puana göre sıralı. Herhangi birine tıklayarak hakkında bilgi edinebilirsin, hoşuna gideni izleyebilirsin.

http://myanimelist.net/animelist/Deatherjan?status=2&order=4&tag=
    Hunter x Hunter 2011 izle arkadaş. One piece derdim, ben hala mangasına devam ediyorum, ama one piece başlarda bir çok insanı sıkar. Narutoyu da izledim, güzel dövüşler var filler atlanarak izlenebilir. Ama hunter x hunter hem bu saydığın shounenler kadar uzun değil, hem de bunlar kadar eğlencelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Hunter x Hunter 2011 izle arkadaş. One piece derdim, ben hala mangasına devam ediyorum, ama one piece başlarda bir çok insanı sıkar. Narutoyu da izledim, güzel dövüşler var filler atlanarak izlenebilir. Ama hunter x hunter hem bu saydığın shounenler kadar uzun değil, hem de bunlar kadar eğlencelidir.

Alıntıları Göster
    Bütün yorumları okudum arkadaşlar,teşekkür ederim.

Benim aradığım aslında Kai Hiwatari,Kira(Light Yagami),Ryuzaki L gibi cool karakter barındıran anime...

Tek takılan,kimseye ihtiyacı olmadığı havasını veren,yalnız vs anladınız siz.

• quote:

Benim aradığım aslında Kai Hiwatari,Kira(Light Yagami),Ryuzaki L gibi cool karakter barındıran anime...

O dediğin birçok animede var zaten.

Bleach diyorum bu arada ilk soruna cevap olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

quote:

O dediğin birçok animede var zaten.

Bleach diyorum bu arada ilk soruna cevap olarak.

H x H'a başlayacağım gibime geliyor.

Sorun da o zaten,her anime de var lafı çok klişe.

Şimdi Kai Hiwatari'nin soğukkanlı tavırları ne Kira'da var,ne de L'de.
  • quote:

Animelerden anlıyorsun gibime geldi.
    Ben sadece Tv'de "Beyblade" ve "Pokemon" izleyerek merak saldım.
    Arkadaşın önerisiyle ve de ilgimi çektiğini düşündüğüm için "Death Note" 'a başladım.
    Bana şimdi ne önerirsin ? Son kez soruyorum :)
  • quote:

quote:

Animelerden anlıyorsun gibime geldi.
    Ben sadece Tv'de "Beyblade" ve "Pokemon" izleyerek merak saldım.
    Arkadaşın önerisiyle ve de ilgimi çektiğini düşündüğüm için "Death Note" 'a başladım.
    Bana şimdi ne önerirsin ? Son kez soruyorum :)

Alıntıları Göster
    Naruto 1.bölüm'ü izledim.
    Ailesinin olmayışı,tek başına yaşaması.Kimseye ihtiyacı olamaması güzel.İlgimi çekti.

• Naruto ve One Piece arasından Naruto derim kesinlikle. Filler bölümleri geçersen , baya zevk alırsın. (internette filler bölümleri aratırsan bulursun ) OP tam bir işsiz animesi. Ben 120 bölüm kadar izledim ve çok pişmanım. Bölümleri o kadar boş ki 10 bölüm izlesen adam akıllı 1 bölüme tekabül etmez. Bleach izlemediğim için hakkında yorum yapamıycam.
  • naruto izleme hocam ben izledim onu + shippudeni biraktim. cok uyduruklasiyor. hep ayni seyler tekrar ediyor ve filler dan gecilmiyor, boyle uzun animelere baslamani tavsiye etmem, kisa olanlar daha kaliteli oluyorlar

hellsing izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

naruto izleme hocam ben izledim onu + shippudeni biraktim. cok uyduruklasiyor. hep ayni seyler tekrar ediyor ve filler dan gecilmiyor, boyle uzun animelere baslamani tavsiye etmem, kisa olanlar daha kaliteli oluyorlar

hellsing izleyebilirsin

Death note, helsing ultimate tarzı başka bildiğin varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

naruto izleme hocam ben izledim onu + shippudeni biraktim. cok uyduruklasiyor. hep ayni seyler tekrar ediyor ve filler dan gecilmiyor, boyle uzun animelere baslamani tavsiye etmem, kisa olanlar daha kaliteli oluyorlar

hellsing izleyebilirsin

Death note, helsing ultimate tarzı başka bildiğin varmı?

hellsing in ilk versiyonu var hellsing, birde ova vardi galiba onu bilmiyorum tam. Devil May Cry izleyebilirsiniz hocam. 12-13 bolum birsey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.