Şimdi Ara

One piece / Naruto / Bleach arasında kaldım hangisine başlasam diye düşünüyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Napalım yani

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Death Note izleyen birine Code Geass önermek en garantidir.
    Naruto filleri geçip izlersen gayet güzeldir.

Ama illa 700+ bölümlük animeler izlemek zorunda değilsin.
    Akame ga Kill , No Game No Life gayet başarılıdır. Ha birde Sword Art Online serisi denebilir. Ha çok kaliteli değil ama keyifli.

Bleach başladım.
    Naruto'ya bütün çoğunluk "çocuksu" dedi.Bende de bir önyargı oluştu hâliyle.
    Bleach 20.bölümdeyim.Yeni başladım yani. Bleach ve Naruto'nun yapımcısı aynı diye biliyorum.
    One piece çok uzun. Başlarsam Hunter x Hunter olabilir.code geass (yanlış yazmış olabilirim) o da iyi bir seçenek. Ne yapsam, etsem bilemedim ya.

Kısa animelere başla ben bleachi sıkıcı buluyorum ama sen bilirsin.

• tabi ki ONE Piece ama ben one pieceden önce Naruto ondan öncede Bleach izlemiştim uzun serilere alışmak kolay değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Death Note izleyen birine Code Geass önermek en garantidir.
    Naruto filleri geçip izlersen gayet güzeldir.

Ama illa 700+ bölümlük animeler izlemek zorunda değilsin.
    Akame ga Kill , No Game No Life gayet başarılıdır. Ha birde Sword Art Online serisi denebilir. Ha çok kaliteli değil ama keyifli.

Bleach başladım.
    Naruto'ya bütün çoğunluk "çocuksu" dedi.Bende de bir önyargı oluştu hâliyle.
    Bleach 20.bölümdeyim.Yeni başladım yani. Bleach ve Naruto'nun yapımcısı aynı diye biliyorum.
    One piece çok uzun. Başlarsam Hunter x Hunter olabilir.code geass (yanlış yazmış olabilirim) o da iyi bir seçenek. Ne yapsam, etsem bilemedim ya.

Dostum aynı fikirlere sahip gibiyiz. Uzun animeleri sevmeyen biri olarak, en uzun izlediğim anime Hunter x Hunter'dı. Benim tavsiyem Death Note gibi arıyorsan eğer Code Geass, One Outs, Kaiji olabilir. Ancak Berserk, Tokyo Ghoul, Akame Ga Kill, Shingeki No Kyojin, One Punch Man animelerini izlemeyi öneririm.

• quote:

Bütün yorumları okudum arkadaşlar,teşekkür ederim.

Benim aradığım aslında Kai Hiwatari,Kira(Light Yagami),Ryuzaki L gibi cool karakter barındıran anime...

Tek takılan,kimseye ihtiyacı olmadığı havasını veren,yalnız vs anladınız siz.

code geass izledin mi o da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.