Şimdi Ara

One UI 7’nin beta sürümü düşünülenden daha çok hata içeriyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • One UI 7’nin beta sürümü düşünülenden daha çok hata içeriyor olabilir

Samsung, Android dünyasında yazılım güncellemeleri konusunda istikrarıyla tanınıyor. Şirketin düzenli güncellemeler ve sorunsuz beta programı, kullanıcıların takdirini kazanan bir başarı formülü haline geldi. Ancak, Android 15 tabanlı One UI 7’nin yaklaşan sürümü, bu istikrarı zorlayacak gibi görünüyor.

Güvenilir bir kaynağın paylaştığı bilgilere göre, One UI 7’nin ilk genel beta sürümü beklenenden daha sorunlu olabilir. Şirketin dahili test sürümlerinde dahi yeni animasyon sistemiyle ilgili hatalar olduğu bildiriliyor. Görünüşe göre Samsung, One UI 7’de planlanan yeni animasyon düzenlemelerini uygularken ciddi zorluklarla karşılaşıyor.

Ayrıca Bkz.iQOO Neo 10’un sızdırılan son bilgileri cihaz hakkında önemli ipuçları veriyor

Önceki sürümlerde genellikle ufak iyileştirmelere odaklanan Samsung, bu kez One UI 7 ile büyük bir değişim sürecine giriyor. Bildirim panelinden hızlı ayarlara, uygulama simgelerinden animasyonlara kadar geniş çaplı yenilikler planlanıyor. Bu değişikliklerin, yazılımın genel yapısını tamamen yeniden şekillendirdiği belirtiliyor.

Bu büyük yenilikler, geliştirme sürecinde ek yükler oluşturuyor. Kullanıcılar beta programıyla yeni özellikleri deneyimleyebilecek olsa da, bu sürecin stabil bir deneyim sunmaktan ziyade hataların tespit edilmesine yönelik olduğunu unutmamak gerekiyor. Samsung, deneyimli kullanıcıların geri bildirimlerini toplayarak nihai sürümde sorunları çözmeyi hedefliyor. Bu süreç, One UI 7’nin kararlı sürümünün Galaxy S25 ile birlikte 2025 yılında kullanıma sunulmasından önce kritik bir öneme sahip.

Her ne kadar Samsung’un yazılım geliştirme sürecinin son yıllarda biraz geride kaldığı öne sürülse de, şirketin bu sorunların üstesinden geleceğine dair iyimser bir bakış açısı mevcut. İlk beta sürümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. Bu sürüm, kullanıcıların yeni özellikleri test ederek şirketin bu büyük değişim sürecine katkıda bulunmasına olanak tanıyacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/16/samsung-one-ui-7-beta-buggy-android-15/

• "Apple hep dakik tarih şaşmıyor.Android tarafı tambir kaos.Samsung bence 15 direk atlasın 16 geçiş yapsın zaten 2025 ne kaldı."

Yazan "trollük peşindeki" arkadaşa yanıtımdır :

>>> Android'in her sürümünde yeni özellikler var, IOS yıllardır Android'i taklit ediyor. Bana 1 tane bile "Bu özellik Android'de yok" diyemezsin. Android'in 15. sürümü IOS denilen gudubet işletim işletim sisteminin 25. sürümüne eşittir. Bu yüzden Samsung'un ağırdan alması doğaldır. Bence 3 sene güncelleme vermese bile IOS'in üstünde kullanım kolaylığı sunar.

>>> "Dakik" dediğin şirketin geliştirdiği işletim sisteminde daha düne kadar yapay zeka yoktu. Type-C girişi yoktu. Widget bile yoktu. Bu yıl ilk defa ana ekrandan GPS'i açıp kapatabildiğiniz için mutlu oluyorsunuz. Yeni nesil telefonda "Deklanşör tuşu" var diye ortalığı inlettiniz. Apple'ın güncellemeleri sadece sayıdır. Bugün iPhone 13'te IOS 18 var. Yapay zeka var mı?

Bak burada Samsung'un S23 Ultra için verdiği güncellemeler... 2 yaşına girmesine daha 3 ay var.. Toplam güncelleme sayısı 25.

https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/TUR/doc.html

İkisini de kullanıyormuş...

Keşke GÖZÜNLE kullansaydın.

• Apple hep dakik tarih şaşmıyor.Android tarafı tambir kaos.Samsung bence 15 direk atlasın 16 geçiş yapsın zaten 2025 ne kaldı.

Unutmadan ben her iki işletim sistemini kullanıyorum.Tecrübe ile sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 16 Kasım 2024; 15:13:49 >
  • Erkenden ver hatalı matalı Apple gibi 50 tane yama yayınlarsın sonra güncelleme fetişistleri mutlu olsun yeter ki :)

• "Apple hep dakik tarih şaşmıyor.Android tarafı tambir kaos.Samsung bence 15 direk atlasın 16 geçiş yapsın zaten 2025 ne kaldı."

Yazan "trollük peşindeki" arkadaşa yanıtımdır :

>>> Android'in her sürümünde yeni özellikler var, IOS yıllardır Android'i taklit ediyor. Bana 1 tane bile "Bu özellik Android'de yok" diyemezsin. Android'in 15. sürümü IOS denilen gudubet işletim işletim sisteminin 25. sürümüne eşittir. Bu yüzden Samsung'un ağırdan alması doğaldır. Bence 3 sene güncelleme vermese bile IOS'in üstünde kullanım kolaylığı sunar.

>>> "Dakik" dediğin şirketin geliştirdiği işletim sisteminde daha düne kadar yapay zeka yoktu. Type-C girişi yoktu. Widget bile yoktu. Bu yıl ilk defa ana ekrandan GPS'i açıp kapatabildiğiniz için mutlu oluyorsunuz. Yeni nesil telefonda "Deklanşör tuşu" var diye ortalığı inlettiniz. Apple'ın güncellemeleri sadece sayıdır. Bugün iPhone 13'te IOS 18 var. Yapay zeka var mı?

Bak burada Samsung'un S23 Ultra için verdiği güncellemeler... 2 yaşına girmesine daha 3 ay var.. Toplam güncelleme sayısı 25.

https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/TUR/doc.html

İkisini de kullanıyormuş...

Keşke GÖZÜNLE kullansaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 16 Kasım 2024; 16:4:14 >

• joven kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bom boş maksat yazmak olsun tarzı bi haber.

• Android kullandığım cihazlar.

Fold5
    Tab S9 Ultra
    Galaxy watch ultra.

Birşeyler yazıp çizmekle bu işler olmaz.Sizde her iki platformu kullanın ondan sonra birşeyler yazın.

Neden acaba hiç düşündünmü?? Apple tek seri üretirken Samsung Kaç tane farklı seri için güncelleme hazırlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hsnhsn301 H kullanıcısına yanıt

İşte Samsung akıllanmıyorda ondan.

Personel kıtlığı var ve mevcuttakiler aşırı çalıştırılıyor hatta mesai ücreti bile alamıyorlar.. Aksamalar ayları alıyor...5 ay geç kalındı...

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Öldürdün adamı yaw ;) bak bakayım nefes alıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam adam bir sürü Android kullanmış baksana, sanki hayatımızda hiç iPhone kullanmadık... Kendisini tecrübeli sanıyor.

Aslında engelleyip geçmek istiyorum ama saçmalık okumak hoşuma gidiyor. İnsan beyninin sınırı yok.

Acima yetime. Vallahi iyi cevap vermişsin az bile yazmışsın insan yazarken utanır fan boy olacağım diye kendilerini rezil ediyorlar

• Apple ana güncellemesini çıkartacağı yılın Eylül ayında yayınlar saat gibi şaşmaz.

Peki Andtoid için bu söylenebilirmi mümkün değil.Google bile ana güncellemesi için net bir tarih veremiyor her ana sürüm farklı tarihlerde çıkartıyor.

Google kendi ismi ile sattığı ürünlerde bile ana sürüm güncelleme kesin tarih veremiyor.

Yahu veriyor da ne oluyor hay Apple kadar başına taş düşsün. Yeni sürüm dediğin android gibi mi oluyor sanki. Video duraklatma veriyor, karanlık tema ve simge boyutu değiştirme vs vs kozmetik dandik 10 yıllık android özelliklerini isterse saniyesi saniyesine versin bana ne kardeşim bana neeeee. Bana ios 18de güncelleme iyi ki geldi şu çok ağır bir sorunu çözdü diyeceğin tek 1 özellik söyleyemezsin kaldı ki ne sorunlar çıkıyor her sürüm 3 ay sonra ancak adam oluyor. Geç bu liseli tabirleri senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz cihaz var.

Onu çok ciddiye almayın anca cevap veremez engel atar boşa vakit kaybetmeyin yani.

• bende hem android hem apple ve 12 den beri kullanıp şu an 15 pro max kullanıcısı olarak apple önce şu 8 gb ram i 12 e çıkarsın en azından derim bak düz modelde ki 60 hz i söylemiyorum bile, yapay zeka getiriyorsun 8 gb ram yeter diyorsun yetmez yetmiyorda takas bellek kullanıyor telefon, zaten yetseydi yeni Mac lerde 16 a dönmek zorunda kalmazdı, aaa oyun desteği var oyun sırasında ram kullanımı 4 gb yani telefonun diğer uygulamaları arkada oynatması çok zor, seneye 12 gb yapınca demeyecek mi millet hani yetiyordu 8 gb ram diye ki yapay zeka hele bir de cihaz içinde kullanacağını söylediğin yapay zeka 8 ile işin içinden çıkamaz 16 aslında bu işin baz olayıdır. Güncellemeye gelirsek android elite ve 9400 çıkarıp Geekbench skorları 10k ı zorlayınca en başta 8300lerde olan a18 proya hız aşırttı resmen apple ve 2 ay sonra 9k ı zorlattı, aynı şekilde 15 pro Mac 7400 puan alırken 16 tanıtıldığında 6800 e düşürdü aynı olayı 14 pro da da yapmıştı aslında öyle devam edecekti ama baktı ki android bunu solladı performansı arttırdı, güncellemeyle telefonda kekelemeler başladı, hala toparlanmış değil ki teli sıfırladım s24 ultra bir kaç gün deneme fırsatım oldu 15 promaxten daha akıcı ve arka planda uygulama tutma kapasitesi daha iyiydi en son note 10 plus kullanmıştım müthiş geliştirmiş kendini stabil yapsın geç gelsin takılmayın buna, güvenlik güncellemesini her ay atıyor zaten en önemlisi bu bence yeni animasyon görsel zenginleştirme demek yük demek ne kadar göze iyi görünsede ama 12 gb üstü androidler bunu smooth çalıştırır 8gb bile görselliği iyi optimize etmezse zorlanır durduk yere samsunga söversiniz , kim hangi platformda nasıl mutluysa öyle devam etsin 2 platformu da bildiğimden ikisinde de mutlu olmayıp aradığım şeyler var şu şundan daha iyi diyemiyorum fan boyluk yapmak ayrı bir kişisel sorun bence teknoloji iyi gidiyor ama burda samsung ve apple yön veriyor genelde apple 12 e çıkarsa samsung 16 24 e geçer note 10 plus ımda bile 12 gb ram vardı 5 senede samsung hiç arttırmamış nedeni apple ın arkada kalması ama apple ı baz almayan firmalar 16 ve üstüne rahat rahat çıkıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.