Şimdi Ara

One UI 7'nin ne kadar akıcı ve hızlı çalıştığını gösteren bir video yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2023 mart başından beri s23 ultra kullanıyorum hatta baya zorlayıcı kullanırım 1 kez bile yaşamadım bunu. İlk aç kapa yapınca oluyor bu dediğiniz o da muhtemelen sistem yüklemeleri kaynaklı onun haricinde normal açık durumda beklerken böyle bir sorun yok. Hatta ne zaman acil ihtiyacım olsa acele etsem cebimden çıkardığım gibi fişek hızında oluyor. Çevrem hep 14 pro max 15 pro falan kullanan dolu hepsi bu nasıl hız diye şaşırıyor hatta çoğu sonraki cihazda ekosistem kaygımız olmasa ciddi samsunga geçmeyi düşünüyoruz buna çözüm arıyoruz diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S25'in yuvarlatılmış hatları güzel değil. S24 Ultra bence piyasadaki bir numaralı tasarım. Ocak ayında S25 tanıtılınca, belki S24 fiyatları iyice düşer. O zaman S24 Ultra alınabilir. Radarımda.

• adimgokhan kullanıcısına yanıt

12 yerine 16 da almış olsanız durum değişmeyecekti. ne kadar garip değil mi ? pro modeller 16(14pro) sürümde rezaletti 17 ile baya iyi olmıuştu 18 le 16 gibi kötü değil ama 17 gibi güzel de değil. kayıtlı cihaz diye kullanıyorum 14pro yu. kesinlikle para verilip alınacak cihaz değiller.

• şekli güzel duruyor sade

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Satacağım zaten benim iPhoneyi. Xiaomi ultra veya Samsung ultra serisine geçeceğim yd olarak. Çekilmez bu marka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt

Ben İp6 iki sürüm eksik aldı sanıyordum. İphone 6'da atılan kazığın yanında 3g, 4 ve 7 gibi kazıklar çok hafif kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Kasım 2024; 18:14:6 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Dostum iP6 (iOS12) ve iP6s (iOS15) arasında o kadar büyük bir fark koydu ki (en büyük farkı ramden dolayı. İşlemci güçlüydü evet fakat 1gb ram ile çalışmaya maruz bırakınca işlemci sürekli uygulama aç/kapa işi ile meşgul olup ısınma ve kasmaya yol açıyordu, aynı işlemci ipadde ios15 e kadar deste aldı diye hatırlıyorum.
    Kısacası, Apple resmen cihazlarının ömrü bitsin diye bilerek az ram koyuyor ki insanlar ister istemez yeni cihaza geçiş yapabilsin. Kazığın daniskası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Samsung S serisi kullanıp böyle sorun var diyen cihazını iade etsin kusurlu diye bizim en büyük sorunumuz Apple arayüze gelen yenilikçi ve çok fazla kişiselleştirililebilir alanlar olmaması animasyon sade olması gibi gibi one 7.0 bu konuyu ve şu kamera yapay zekanın üretkenliği çok iyi kullanırsa bunu fotoğraf değil sadece video da taşır ise iste ozman işler değişir s25U lensler büyüdüğünde tadından yenmez

• S24?? S kullanıcısına yanıt
    Bazı kişilerde Android'de karşı şu anki realitenin dışında bir ön yargı var hızlı olabileceğini ve iPhone'dan akıcı olabileceğini yakıştıramıyorlar. Bu kişilerin 8-10 sene önce kötü bir Android deneyimi olmuş ve hala öyle sanıyor yada 15-20k'lık cihazlarla S serisi cihazları karıştırma bir hataları var. Bunlar bambaşka dünyalar..

Örnegin S23 Ultra da UFS 4.0 hızında depolama çipi var buna 8/12 GB Ram bellek eşlik ediyor ve ekonomik ömrünün herhangi bir döneminde asla yavaşlamayacak. Aksine daha güncel yazılımları aldıkça daha da hızlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 14 Kasım 2024; 11:49:26 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Doğru katılıyorum bu düşünceye sahip şuanda Apple fan yapan bir sürü kişi var gerçekten Android dediğin bibi Apple ile arasında uçurum varmış gibi bakıyorlar ama samsung amiral dediği cihazlarda bir devrim niteliğinde olacak bir kamera ve kaliteli malzemeler kullanılmalı Apple elimize aldığımızda daha kaliteli geliyor Samsung Nazaran

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.