|
Bildirim
iki yıla yakın süredir S23 Ultra telefonumu kutudan çıktığı şekliyle kullanıyorum, bu süre içerisinde 10'larca yazılım güncellemesi aldım ve 100'lerce kez de sistem uygulamalarını güncelledim. Bu arada geçen süre içinde bırak iddia ettiğin gibi yavaşlamayı cihazım daha da akıcı hale geldi. İlk aldığım güne göre sistem akıcılığı arttı ve genel animasyonlar çok daha hızlandı. Cihazı hiç sıfırlamama rağmen hiçbir zaman stabilite sorunu takılma, donma, kasma, çökme, yeniden başlatma gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Xioami'sini, Huawei'sini vs bilmem ama Samsung'da yok böyle şeyler. |
İos 18 14 pro da çokça takılmalara rastlıyorum. Özellikle ana menüde sağa solda hz düşüklüğü çok belirgin. İos 17 de oldukça iyiydi. S23 animasyon konusunda bence çok daha iyi.
|
Video geçen ayın otuzuna ait. Ayrıca tam olarak farkı ne şimdikinden?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Samsung her arazide ezer geçer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
13 pro veya 15 pro da durum nedir ? 14pm rezalet o kesin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 13 Kasım 2024; 2:13:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
s21 de de durum böyle. güncellemelerle daha akıcı hale geldi animasyonlar. s21 de ki 120 hz iphone da kinden iyi. |
ben s24 ü beğenmedim iphone çok benzedi tasarım olarak. köşesiz s22 gibi kasalı bi cihaz çıkarsa hemen geçerim |
s21 ve s23 de bende yaşamadım bu durumu |