Şimdi Ara

One X alsam çok yabancilik çeker miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: Respect&&

Çok saolun arkadaslar ciddiyetle yardimci olmaya calistiginiz icin. Benim tam olarak merak ettigim androidteki donanim yazilim stabilitesi ve akicilik. Sizden anladigim kadariyla bunlar yok androidte. En iyisi icimdeki istegi bastirip 6. Nesil iPhone u beklemek. Zaten iOStan androide gecip memnun olan kimseyi görmedim. Tekrar tesekkur ediyorum size.

Dostum su an androidde ios akiciligini bulabilecegin yegane telefon galaxy nexus. 4.1 guncellemesiyle bunu basarmislar. Ne s3 ne one x gercekten akici degil.

s3 ve one x de jelly bean güncellemesi alacak. bilgine.

Alacak fakat 4.0.4 te bile stabil olmayan cihaza 4.1 i hele de samsung gibi bir firmanin uydurmasi nasil olur bilemiyorum. Ayrica da s3 te tw, one x te sense olup aosp arayuzu kullanmayacaklarina gore, yine kasacak yine kasacak. Bilgine. Tabi varsa.

iphone 5 alacak kadar bütçen varsa emin ol gözün kapalı 4 sene kullanırsın 3gs 2008 yılının telefonu hala son sürümü destekliyor

• Bukadar pahali telefonlari nasil corap degistirir gibi degistiriyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni duruma bende dustum bugun kurtuldum
    s3 samsung aldim 1 hafta kullandim son 3 gun yuzune bile bakmadim sabah ilk isim kendi telefonumu almak oldu ama satmislar bende 4s aldim iyide oldu oh be android soluk beniz kasvetli karisik sisteminden kurtuldum
    ayrica buyuk ekran buyuk rahatlik degil ben iphondan cok da rahat yaziyorum
    android de insan kisa yol delisi olmaktan baska bi sey olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.