Şimdi Ara

One X alsam çok yabancilik çeker miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde 4 32gb telefonum var ama uzun süredir HTC yi begeniyorum ve o HTC sense beni bitiriyor. Böyle baya konu var ama benim istedigim iOS dan One X androide gecen arkadaslar varsa aramizda bi yardimci olabilirler mi ? Değdi mi değmedi mi ? Birde lutfen konuya android soyle kotu iOS boyle iyi diye mesajlar atmayalim catisma cikmasin. Herkeze tesekkur ediyorum simdiden. İyi forumlar

• Oncelikle kullandigim telefonlari sana sirasiyla yazmak isterim.
    Iphone 3g, iphone 3gs, iphone 4, xperia s, htc one s, htc one x ve suanda kullandigim telefon iphone 4s

Goruldugu gibi iosfan sikilip kucuk bi android turuna ciktim ve yanlis yaptigimi anladim. Aslinda tercihler kisisel ihtiyaclara gore degisir android cok kotu degildi fakat o 4 cekirdekler donanimlar o adroiditle birlikte hakkini kesinlikle vermiyor. Cihazlar gercekten guzel ihtiyaclari karsiliyor ama stabil degil sarjlari appledan daha az gidiyor ayrica sarj sureleri 3 saat kadar uzun bi surede sarj oluyor. Ben one x i kamerasi icin almistim reklamlarda kamerasi one cikariliyordu fakat suan kullandigim 4s, one x den kat kat daha iyi cekiyor. Sana alma demiyorum sadece deneyimlerimi paylasiyorum. Alsan eksiklik hissedecegin tek konu uygulama olur ama gercekten 4 cekirdegin hakkini veremiyor buna sakin aldanma.
  • Eklemek isterim kullandigim en iyi android htc one s di.
  • Selam ben 3 gun once s3 aldim iphone 4 16 gb vardi
    Ve 4 dumu gecen hergun daha cok ozluyorum pazartesi telefonum duruyorsa geri alcam yada 4s alcam
    Android halen kasiyor ve uygulamalar ozensiz yapiliyor android bi sahibinden nokta com ugulamasina yada yada internette bi sayfayi asaga kaydir anlarsin
    Ekran buyuk dogru ama hersey yine kucuk kalmis nedir anlamadim bide android de perfimans icin hep baska seyler yuklemek gerek ne bu yaw
    Hizli rehber icin alternativ ler varmis falan
    Suan en cok aradigim internet teki okuyucu bu yok arayip belki bulunur ama nebilem ben ios gibi akici bir sistem daha gormedim maceraya gerek yok ben benim ip 4 cok ariyorum
    Hatta icimde bir huzun bile var
    Umarim yardimci olmustur
  • Çok saolun arkadaslar ciddiyetle yardimci olmaya calistiginiz icin. Benim tam olarak merak ettigim androidteki donanim yazilim stabilitesi ve akicilik. Sizden anladigim kadariyla bunlar yok androidte. En iyisi icimdeki istegi bastirip 6. Nesil iPhone u beklemek. Zaten iOStan androide gecip memnun olan kimseyi görmedim. Tekrar tesekkur ediyorum size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect&&

Çok saolun arkadaslar ciddiyetle yardimci olmaya calistiginiz icin. Benim tam olarak merak ettigim androidteki donanim yazilim stabilitesi ve akicilik. Sizden anladigim kadariyla bunlar yok androidte. En iyisi icimdeki istegi bastirip 6. Nesil iPhone u beklemek. Zaten iOStan androide gecip memnun olan kimseyi görmedim. Tekrar tesekkur ediyorum size.

Dostum su an androidde ios akiciligini bulabilecegin yegane telefon galaxy nexus. 4.1 guncellemesiyle bunu basarmislar. Ne s3 ne one x gercekten akici degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Çok saolun arkadaslar ciddiyetle yardimci olmaya calistiginiz icin. Benim tam olarak merak ettigim androidteki donanim yazilim stabilitesi ve akicilik. Sizden anladigim kadariyla bunlar yok androidte. En iyisi icimdeki istegi bastirip 6. Nesil iPhone u beklemek. Zaten iOStan androide gecip memnun olan kimseyi görmedim. Tekrar tesekkur ediyorum size.

Dostum su an androidde ios akiciligini bulabilecegin yegane telefon galaxy nexus. 4.1 guncellemesiyle bunu basarmislar. Ne s3 ne one x gercekten akici degil.

s3 ve one x de jelly bean güncellemesi alacak. bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam geçenlerde 4s'i satmıştım s3 veya htc one x almak için, htc one x s3'den daha zayıf kaldığı ortada s3'e gerçekten çok önem verilmiş özene bezene yapılmış. dün gittim avm'de s3'ü rica ettim standındna söktürdüm oturdum 2 saat detaylı inceledim tamam cihaz 10 numara ama uygulama konusunda çok zayıf mesela şöyle bir örnek vereyim asphalt 7 şuanda app store'nin en ağır oyunudur, 4s alev alacak gibi ısınıyor oyunda ama iphone 4 ve 4s hiç sekmeden çatır çatır çalıştırıyor. bende dedim en iyisi asphalt 7 testi olur 4 çekirdeğin güçünü görelim dedim abarayı kontrol bile edemiyorsunuz bildirimleriniz iosdaki gibi stabil bir şekilde gelmiyor vs. vs. pixeller gözle görülebilir seviyede birde renkler o kadar canlı değil ben kesin kararlıydım s3 almaya ama inanın maceraya gerek yok gittim mediamarkt'dan yine 4s aldım İOS kullanmış biri kolay kolay vazgeçemez ancak apple ne zaman batarsa o zaman bu tufan biter

• quote:

Orijinalden alıntı: canera66

Selam ben 3 gun once s3 aldim iphone 4 16 gb vardi
    Ve 4 dumu gecen hergun daha cok ozluyorum pazartesi telefonum duruyorsa geri alcam yada 4s alcam
    Android halen kasiyor ve uygulamalar ozensiz yapiliyor android bi sahibinden nokta com ugulamasina yada yada internette bi sayfayi asaga kaydir anlarsin
    Ekran buyuk dogru ama hersey yine kucuk kalmis nedir anlamadim bide android de perfimans icin hep baska seyler yuklemek gerek ne bu yaw
    Hizli rehber icin alternativ ler varmis falan
    Suan en cok aradigim internet teki okuyucu bu yok arayip belki bulunur ama nebilem ben ios gibi akici bir sistem daha gormedim maceraya gerek yok ben benim ip 4 cok ariyorum
    Hatta icimde bir huzun bile var
    Umarim yardimci olmustur

Ah bende tam tersi durumdayım İPhone 4 16 gb telefonum var üstüne para ekleyerek sizin telefonu alabilirim. Detay isterseniz pm

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

hocam geçenlerde 4s'i satmıştım s3 veya htc one x almak için, htc one x s3'den daha zayıf kaldığı ortada s3'e gerçekten çok önem verilmiş özene bezene yapılmış. dün gittim avm'de s3'ü rica ettim standındna söktürdüm oturdum 2 saat detaylı inceledim tamam cihaz 10 numara ama uygulama konusunda çok zayıf mesela şöyle bir örnek vereyim asphalt 7 şuanda app store'nin en ağır oyunudur, 4s alev alacak gibi ısınıyor oyunda ama iphone 4 ve 4s hiç sekmeden çatır çatır çalıştırıyor. bende dedim en iyisi asphalt 7 testi olur 4 çekirdeğin güçünü görelim dedim abarayı kontrol bile edemiyorsunuz bildirimleriniz iosdaki gibi stabil bir şekilde gelmiyor vs. vs. pixeller gözle görülebilir seviyede birde renkler o kadar canlı değil ben kesin kararlıydım s3 almaya ama inanın maceraya gerek yok gittim mediamarkt'dan yine 4s aldım İOS kullanmış biri kolay kolay vazgeçemez ancak apple ne zaman batarsa o zaman bu tufan biter

Gene mi aldın 4s. Bırak hocam sen telefondan falan bence anlamıyorsun. Sanki bütün gün oyun oynuyorsunda... Ayrıca basit bir custom romla her şey çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Gene mi aldın 4s. Bırak hocam sen telefondan falan bence anlamıyorsun. Sanki bütün gün oyun oynuyorsunda... Ayrıca basit bir custom romla her şey çözülür.

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

• quote:

quote:

quote:

Çok umrumdaydı. Zorunuza giden bir şey oldu mu block

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

quote:

Çok umrumdaydı. Zorunuza giden bir şey oldu mu block

Alıntıları Göster
    one x'in özellikle beyazının tasarımını çok beğendim. eskiden htc'leri hd2lerin çıktığı zamanlarda falan hiç sevmezdim yani ama artık seviyorum tasarımlarını özellikle arka kısmı çok hoş olmuş. lakin androidden ios'a geçen biri olarak söylüyorum inanılmaz rahatladım. one x android kullanmayan bir cihaz olsaydı almayı düşünebilirdim

• One X gerçekten tasarım açısından çok iyi bence.
    Ama İos dan Android e geçen birisi custom rom yuklemeyi bilmiyorsa veya stabil romlari takip etmiyorsa zaman ayırmak istemiyorsa sıkıntı çeker. Bu yüzden herhangi bir android cihaz alırken bunları dikkate almalısınız. Ben su anda ipad3 ve Galaxy S kullanıyorum ikisi birbirini tamamlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

One X gerçekten tasarım açısından çok iyi bence.
    Ama İos dan Android e geçen birisi custom rom yuklemeyi bilmiyorsa veya stabil romlari takip etmiyorsa zaman ayırmak istemiyorsa sıkıntı çeker. Bu yüzden herhangi bir android cihaz alırken bunları dikkate almalısınız. Ben su anda ipad3 ve Galaxy S kullanıyorum ikisi birbirini tamamlıyor.
    Tablette kesinlikle Android'in İos'u geçeceğini düşünmüyorum ben de.Fakat ben telefonu kurcalamayı sevdiğim için Android çok daha güzel geliyor bana.Ayrıca büyük ekran benim için daha ideal...Bu yüzden sana One X tavsiye ederim.Aslında S3 daha hoş bence ama zevk meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 29 Temmuz 2012; 14:06:39 >

• Sense in bi avantaji yok dostum. O ekrandaki hava durumlu saat icin diyorsan fazladan ram yemek disinda birsey yapmiyor. Ayrica sense in facebook uygulamasida cok karisik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Sense in bi avantaji yok dostum. O ekrandaki hava durumlu saat icin diyorsan fazladan ram yemek disinda birsey yapmiyor. Ayrica sense in facebook uygulamasida cok karisik.
    illa android e geçicem diyosan galaxy yerine htc nin telefonları çok daha iyi bence. bu benim şahsi görüşüm ama iphone dan vazgeçilmez bence. htc one x i inceleme ve 4s ile karşılaştırma şansım oldu. ilk baktığım özellik kamera oldu fakat 4s in kamerası daha kaliteli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

quote:

Alacak fakat 4.0.4 te bile stabil olmayan cihaza 4.1 i hele de samsung gibi bir firmanin uydurmasi nasil olur bilemiyorum. Ayrica da s3 te tw, one x te sense olup aosp arayuzu kullanmayacaklarina gore, yine kasacak yine kasacak. Bilgine. Tabi varsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

quote:

Alacak fakat 4.0.4 te bile stabil olmayan cihaza 4.1 i hele de samsung gibi bir firmanin uydurmasi nasil olur bilemiyorum. Ayrica da s3 te tw, one x te sense olup aosp arayuzu kullanmayacaklarina gore, yine kasacak yine kasacak. Bilgine. Tabi varsa.

Alıntıları Göster
    önce 8 ay samsung galaxy tab p1000 sonra 2 ay iphone 4s şu anda da yaklaşık 1.5 aydır da Galaxy S3 kullanıcısıyım. P1000 den önce 10 aylık bir ipod touch 4g maceram oldu. iOS gerçekten çok ileri bir teknoloji. donanımına göre yazılımı adamlar mükemmelleştirmiş başa birşey diyemem. S3 deki en büyük eksiklik bence pentile ekran olması. Arkadaş ya benim gözlerim çok feci algılıyor yada hakikatten eski tüplü TVlerimizdeki gibi bir ekranı var yani. bence ikincisi doğru. Uygulama derseniz apple gene önde. android de kendin yazılım yazabilrisin fln diyenler var fakat kaçımız biliyor ki programlamayı. BÜyük ekran olayı doğru iphone ilk duyurulduğunda steve amca üstüne basa basa söylemişti 3.5" devasa ekranlı diye ama bu 5 yıldan uzun zaman önceydi. Bana sorarsan ben yeni iphone u bekliyorum. eger maddi durumum da el verirse iOS a döneceğim ve uzun yıllar kullanmak istiyorum 2000 lira az para değil çünkü. Benim 4S den S3 e geçmemdeki sebep +s arızalandı ve paramı geri aldım o yüzden. yoksa her ay yeni telefon alan birisi değilim Saygılar sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

önce 8 ay samsung galaxy tab p1000 sonra 2 ay iphone 4s şu anda da yaklaşık 1.5 aydır da Galaxy S3 kullanıcısıyım. P1000 den önce 10 aylık bir ipod touch 4g maceram oldu. iOS gerçekten çok ileri bir teknoloji. donanımına göre yazılımı adamlar mükemmelleştirmiş başa birşey diyemem. S3 deki en büyük eksiklik bence pentile ekran olması. Arkadaş ya benim gözlerim çok feci algılıyor yada hakikatten eski tüplü TVlerimizdeki gibi bir ekranı var yani. bence ikincisi doğru. Uygulama derseniz apple gene önde. android de kendin yazılım yazabilrisin fln diyenler var fakat kaçımız biliyor ki programlamayı. BÜyük ekran olayı doğru iphone ilk duyurulduğunda steve amca üstüne basa basa söylemişti 3.5" devasa ekranlı diye ama bu 5 yıldan uzun zaman önceydi. Bana sorarsan ben yeni iphone u bekliyorum. eger maddi durumum da el verirse iOS a döneceğim ve uzun yıllar kullanmak istiyorum 2000 lira az para değil çünkü. Benim 4S den S3 e geçmemdeki sebep +s arızalandı ve paramı geri aldım o yüzden. yoksa her ay yeni telefon alan birisi değilim Saygılar sevgiler

Alıntıları Göster
    benimde kısa bir süre android maceram oldu, 2G, 3GS, 4 kullandıkdan sonra sony xperia s aldım, aslında bu telefonu almaya çok heveslenmişdim büyük umutlarla aldım ekranı, çift çekirdek işlemcisi, kamera, ram vss. ama öyle olmuyormuş demekki, bir defa appstore daki rahatlık yok, evet burda rom, root bişeler yapılıyormuş ama ben onu çözemedim daha doğrusu mac kullandıgım için uyumlu programları bulamadım, bir oyun yüklemek istiyorsun, diyerki .apk yı şuraya kur, diğer partları şuraya kur, şurdan aç bilmem ne, oysaki iphone da bunların hepsi bir dokunmaya bakıyor, pil süreside çok az zırt pırt bataryası bitiyordu, c.tesi almışdım xperia s'i, p.tesi aynı yere gittim telefonumu almaya satmışlardı mecburen 4S aldım (bu arada modelde yükseltmiş olduk) ve bir daha android alacagımı düşünmüyorum, tabiki bu benim düşüncem android kullanan birisi de iphone kullanmaya bilir, ama ben şuan bir android telefon alacak olsam bu kesinlikle one s yada one x olurdu, htcleri seviyorum vede one x i uzun süre inceleme fırsatım oldu kesinlikle S3 den güzel bana göre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.