Şimdi Ara

Play station 2 alicam slim mi alim normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ??bende 1 war ordan bildiğim kadarıyla slimler çabuk ısınıyor onun dışında ne fark wardır aralarında?

• Bir oyun satıcısı slimin bazı DVD leri okumadığını söylemişti ama aslını astarını bilmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 28 Eylül 2005, 16:06:19 >
  • slim alma...Çok küçük oldugu için ısınma sorunu var..Ayrıca malzemesi klasik kasasına gore daha adi..Ben olsam normal kasa alırım
  • şu slim ile ilgili hurafelerden vazgeçin artık

şu ana kadar arızalanan 1 tane dahi slim ps2 görmedim ama aksine büyük kasalarda bu sorun oldukça yüksek ve ısınma ile ilgili bi takım laflar var doğru cihaz ısınıyor ama o kadar her elektronik alet gibi ısınıyor

buzdolabı soğutmak için var ama o bile deli gibi ısınıyor

slim ps2 lerde hiç bir sorun yada sorunu olan kimse görmedim herkesin dediği tek çey ısınıyor e ısınacak tabii
  • icinde fan yok cihazın yahu...
    Ayrıca konsol dükkanı işletenlerle birebir olan konuşmalara dayanarak söylüyorum.Sonucta adamlar PS2 tamiriylede ugrasıyor devamlı..

Tek şey ısınma demişsin, daha ne olsun :)

Eski kasasıda gayet taşınabilir bir alet.Hem ne sorunu cıkartıyor eskiler merak ettim ? Laserini söylüyorsan her modelde olur o dert
    Benim klasik kasa ve cihazın ısınması gayet makul seviyede. Ayrıca slimlerin adaptorleri sorunlu oldugu ve yangına sebebiyet verebilecegi icin Sony tarafından geri çagırıldı.Bu haberi okudunmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Eylül 2005, 18:02:56 >
  • hiç alma bence...
  • haydaaa niye almiim ya harika alet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbox 360 al. illede ps2 alacaksan slim alma. sonyden açıklama, adaptörlerinden dolayı geldi yangın tehlikesi varmış.
  • X360 yaklaşık 1 ay, PS3 8-9 ay sonra piyasada, boşuna eski teknlojiye para verme.

Aşağıya linkini verdiğim postun başlığı PS2 almalımıyımdı. Bak şimdi neye dönüştü...

http://forum.donanimhaber.com/m_4139467/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

xbox 360 al. illede ps2 alacaksan slim alma. sonyden açıklama, adaptörlerinden dolayı geldi yangın tehlikesi varmış.

A bak o arkadaş bu arkadaş işte :)
  • al ps2 yi bak keyfine ps3 ü 2008 den evvel alıp evine koyamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalorin ile Domelya

al ps2 yi bak keyfine ps3 ü 2008 den evvel alıp evine koyamazsın

Olur mu yaf öle saçma şey? Hadi 2006'nın son yarısını geçtim, 2007 nereye gitti.... Alla alla...
  • Diyelim normal alacaz, normal ps2 ler nerde ve ne kadara satılıyor?Bilgisi olan varsa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: typhoon000

Diyelim normal alacaz, normal ps2 ler nerde ve ne kadara satılıyor?Bilgisi olan varsa iyi olur...

Keşke bir şehir belirtseymişsin... Neyse sanırım Ankara da çipliler 350YTL civarında.
  • Haklısın İstanbulda ama çipli almayı düşünmüyorum.Eski kasa tercihim...
  • ben kalın yani eski ksa kullanıyoru ve çok memnunum ısınma olayını bi gör derim o inceler yanıcak gibi oluyo ama bende ki kalın kasa süper yani bence onlardan bulursan tereddütsüz al derim yoksa hata yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Orjinalden alıntı: Yalorin ile Domelya

al ps2 yi bak keyfine ps3 ü 2008 den evvel alıp evine koyamazsın

Olur mu yaf öle saçma şey? Hadi 2006'nın son yarısını geçtim, 2007 nereye gitti.... Alla alla...

yahu adam ps2 alirken kara kara düsünüyo zaten bide ps3 mü alacak hemen 2007 de ha ben veririm 700 -750 milyon ( türkiye satis fiyati ) ilk 1 sene de orjinal takilirim 100 -120 milyonda oyuna verip diyorsan o ayri tabii

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren
    yahu adam ps2 alirken kara kara düsünüyo zaten bide ps3 mü alacak hemen 2007 de ha ben veririm 700 -750 milyon ( türkiye satis fiyati ) ilk 1 sene de orjinal takilirim 100 -120 milyonda oyuna verip diyorsan o ayri tabii

Dediğin gibi X360 a ben veririm, vericem de ama zaten konu o değil.
    Zaten adam slim mi alıyım yoksa normal mi diye kara kara düşünüyor, maddi açıdan bir derdi olduğunu nerden çıkardın ki? Ya yapma ne olursun, 2-3 ay sonra arkadaşlarındaki X360 ları ya da daha sonra PS3 leri görünce PS2'ye bir daha elini sürecek mi? Verdiği paraya acımayacak mı? Keşke o parayı kenara atsaydım, üstüne birşeyler ekler bunardan birini alırdım demez mi?

Kabul bir süre orijinal oyun almak zorunda kalır ancak bu bence bu süre 4 ayı geçmez. Çok kısa bir süre keyif alacağı 5 sene önce piyasaya sürülmüş miladını doldurmuş bir alete o kadar para vermesi mantıklı mı?

Hele bir tanıdığına Amerikadan (veya Avrupa dan) X360 getirtme şansı varsa 300$=420YTL ye yani 5 sene önce çıkan PS2 nin çipli versiyonundan 70YTL fazlasına almış olacak ve bu aleti en az 5 sene kullanacak! Hangisi mantıklı?

• quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

Dediğin gibi X360 a ben veririm, vericem de ama zaten konu o değil.
    Zaten adam slim mi alıyım yoksa normal mi diye kara kara düşünüyor, maddi açıdan bir derdi olduğunu nerden çıkardın ki? Ya yapma ne olursun, 2-3 ay sonra arkadaşlarındaki X360 ları ya da daha sonra PS3 leri görünce PS2'ye bir daha elini sürecek mi? Verdiği paraya acımayacak mı? Keşke o parayı kenara atsaydım, üstüne birşeyler ekler bunardan birini alırdım demez mi?

Kabul bir süre orijinal oyun almak zorunda kalır ancak bu bence bu süre 4 ayı geçmez. Çok kısa bir süre keyif alacağı 5 sene önce piyasaya sürülmüş miladını doldurmuş bir alete o kadar para vermesi mantıklı mı?

Hele bir tanıdığına Amerikadan (veya Avrupa dan) X360 getirtme şansı varsa 300$=420YTL ye yani 5 sene önce çıkan PS2 nin çipli versiyonundan 70YTL fazlasına almış olacak ve bu aleti en az 5 sene kullanacak! Hangisi mantıklı?

yahu lafı dönüp dolaştırıp yine xbox sa getirdin ya helal olsun

yahu adam 200 -250 milyon civarında bişeyler arıyor belli yani ps2 de onu 1 senden fazla idare edecek oyun var tabii oynmadıysa daha önceden hemen yeni nesil konsollar heyecanına kapılmayın

bu ülkede hala peynir ekmek gibi psone satılıyor

• yahu elleşmeyin adam belki

god of war
    metal gear solid
    silent hill
    resident evil
    tekken
    gran turismo
    pes 5
    fatal frame
    final fantasy
    ico
    soul calibur 3

vsvsvs ps2 oyunlarını istiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.