Şimdi Ara

Play station 2 alicam slim mi alim normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ereneren
    yahu lafı dönüp dolaştırıp yine xbox sa getirdin ya helal olsun

yahu adam 200 -250 milyon civarında bişeyler arıyor belli yani ps2 de onu 1 senden fazla idare edecek oyun var tabii oynmadıysa daha önceden hemen yeni nesil konsollar heyecanına kapılmayın

bu ülkede hala peynir ekmek gibi psone satılıyor

Sen için sızlamadan PS3 700-750YTL olacak de PS2 nin tek alternatifi buymuş gibi göster, sonra ben 420YTL başka seçenek gösterince deyince lafı döndürüp dolaştırıp X360 a getirmiş olayım.

Arkadaşı senin gibi 5 önceki teknolojiye layık görmediğimden, bakış açısını genişletmeye çalıştım. Yoksa ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

yahu adam 200 -250 milyon civarında bişeyler arıyor belli yani ps2 de onu 1 senden fazla idare edecek oyun var tabii oynmadıysa daha önceden hemen yeni nesil konsollar heyecanına kapılmayın

Sen için sızlamadan PS3 700-750YTL olacak de PS2 nin tek alternatifi buymuş gibi göster, sonra ben 420YTL başka seçenek gösterince deyince lafı döndürüp dolaştırıp X360 a getirmiş olayım.

Arkadaşı senin gibi 5 önceki teknolojiye layık görmediğimden, bakış açısını genişletmeye çalıştım. Yoksa ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez.

ya ne diyorsun sen yaşın kaç senin ?

o zaman ps3 ü alsın banane bende onu xbox 360 gibi geri kalmış bi teknolojiye layık görmüyorum bu nasıl bir laftır ya

• Yok yok, senin için efendiliğimi bozmaya deymez.
    Önce kurnazı oyna, eline yüzüne bulaştırınca, tamamen saçmala. Sen böyle devam et, hiç bozma uslubunu arkadaşım, sana çok yakışıyor.
  • quote:

Yok yok, senin için efendiliğimi bozmaya deymez.
    Önce kurnazı oyna, eline yüzüne bulaştırınca, tamamen saçmala. Sen böyle devam et, hiç bozma uslubunu arkadaşım, sana çok yakışıyor.

bak bunuda sana yakıştıramıyorum sana en güzel xbox 360 yakışır yo yo xbox 720
  • quote:

quote:

Yok yok, senin için efendiliğimi bozmaya deymez.

bak bunuda sana yakıştıramıyorum sana en güzel xbox 360 yakışır yo yo xbox 720

Evet arkadaş son hız saçmalamaya devam ediyor. Tutmayın lütfen, sınırlarını merak ediyorum..

• quote:

quote:

resmen saçmalamissin sonrada duygu sömürüsü yapiyorsun adam sana ps2 alayim yada almiyim diye sormamis slim mi yoksa normal kasa mi demis

su xbox ezikliginden takintisindan kurtar kendini topici tartisma ortamina döndürüyorsun

• quote:

quote:

quote:

resmen saçmalamissin sonrada duygu sömürüsü yapiyorsun adam sana ps2 alayim yada almiyim diye sormamis slim mi yoksa normal kasa mi demis

su xbox ezikliginden takintisindan kurtar kendini topici tartisma ortamina döndürüyorsun

evet aynen dediğin gibi nerde playstationla ilgili bi konu açılsa hemen topiğe sızıp abuk subuk xbox la ilgili yazılar yazıyosunuz sen bide korayg adlı arkadaş hakikaten nedir bu eziklik microsofta falan mı çalışıyosunuz siz

• Xbox ezikliğim yok. Ne Xbox ım var, ne de Microsoft da çalışıyorum. Sahip olmadığım bir ürünün ezikliğini niye hissedeyim ki. Diyelim ki kötü bir ürün aldım, aldığım salak bir alet için kendimi ezik mi hissedeceğim? Yo hiç sanmıyorum.

Şunu diyim, konsolları araştırdım ve kendime göre fikirlerim var ve bunları paylaşmak istiyorum. Kim olursa olsun. Ben gidip Ekran Kartı başlığına yazmıyorum ki X360 diye bir alet var diye. Konsol başlıklarına yazıyorum. Bazıları PS başlığı haklısınız çünkü bu tür başlıklar daha fazla. Xbox zaten oldukça az biliniyor ülkemizde, daha fazla bilinse öğrenilse kime ne zararı var? Sizi neden bu kadar tedirgin ediyor anlamıyorum...

Bu başlıktaki postlarıma bakın:

quote:

Bir oyun satıcısı slimin bazı DVD leri okumadığını söylemişti ama aslını astarını bilmem...

ne koray ne de ben, başka bir arkadaş X360 tan bahsedince ben de bu yorumu yazdım.. Tüm okuduklarımı, fikirlerimi bir yana bırakıp PS3 ü de değerlendir diyorum zaten.

quote:

X360 yaklaşık 1 ay, PS3 8-9 ay sonra piyasada, boşuna eski teknlojiye para verme.

Aşağıya linkini verdiğim postun başlığı PS2 almalımıyımdı. Bak şimdi neye dönüştü...

http://forum.donanimhaber.com/m_4139467/tm.htm

En son Yalorin ile Domelya in 2008 iddasından sonra bu postu attım ve zaten ip koptu...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı:

al ps2 yi bak keyfine ps3 ü 2008 den evvel alıp evine koyamazsın

Olur mu yaf öle saçma şey? Hadi 2006'nın son yarısını geçtim, 2007 nereye gitti.... Alla alla...

Hepinize saygı duyduğumdan ve art niyetli olmadığınızı düşündüğümden böyle uğraşıp kendimi anlatmaya çalışıyorum. Onun ötesinde bir kaygım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 1 Ekim 2005, 13:16:55 >

• bende xbox - ps2 -dreamcast -gamecube

hepsi var evimde xbox 360 ve ps3 gerekirse revoyuda alirim

95 den beri konsollarla içiçeyim zaten isim de bu zaten

ve ebnim tercihim playstation gerekli rakamlari istatistikleri herseyi de yazilarimda veriyorum

ve xbox sin bile yokken bu denli atesli atesli yazmana anlam veremiyorum
  • Ne güzel, eminim birçok deneyime sahipsindir. Tercihin de sana kalmış. Zaten ben hiçbir zaman xbox PS2 den iyidir yazmadım ki. Arkadaşa gidip PS2 alma Xbox alda yazmadım.

Ancak X360 ve PS3 te her ikimizinde (aslında kimsenin) deneyimi olmadığı için bu kulvarda eşit koşullarda olduğumuza inanıyorum. Okuduklarıma ve izlediklerime güveniyorum (ister inanın ister inanmayın download etmediğim video, okumadığım review kalmadı desem yeri). Bu yüzden ateşli değil, iddalıyım.
  •  Play station 2 alicam slim mi alim normal mi?

işte konsollarım hiç sevmememe rağmen gamecube ve xbox orda

kusura bakmayın ps2 den 2 tane var

• Yanlış mı anlaşıldım? Benim zaten şüphem yoktu ki. Alt anlamlı birşeyler yazmamıştım.. Tekrar yazayıım...

" Ne güzel, eminim birçok deneyime sahipsindir. Tercihin de sana kalmış. Zaten ben hiçbir zaman xbox PS2 den iyidir yazmadım ki. Arkadaşa gidip PS2 alma Xbox alda yazmadım.

Ancak X360 ve PS3 te her ikimizinde (aslında kimsenin) deneyimi olmadığı için bu kulvarda eşit koşullarda olduğumuza inanıyorum. Okuduklarıma ve izlediklerime güveniyorum (ister inanın ister inanmayın download etmediğim video, okumadığım review kalmadı desem yeri). Bu yüzden ateşli değil, iddalıyım. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 1 Ekim 2005, 14:27:46 >
  • quote:

Yanlış mı anlaşıldım? Benim zaten şüphem yoktu ki. Alt anlamlı birşeyler yazmamıştım.. Tekrar yazayıım...

" Ne güzel, eminim birçok deneyime sahipsindir. Tercihin de sana kalmış. Zaten ben hiçbir zaman xbox PS2 den iyidir yazmadım ki. Arkadaşa gidip PS2 alma Xbox alda yazmadım.

Ancak X360 ve PS3 te her ikimizinde (aslında kimsenin) deneyimi olmadığı için bu kulvarda eşit koşullarda olduğumuza inanıyorum. Okuduklarıma ve izlediklerime güveniyorum (ister inanın ister inanmayın download etmediğim video, okumadığım review kalmadı desem yeri). Bu yüzden ateşli değil, iddalıyım. "

yok ya senle alakası yok içimden geldi hava atayım dedim

• quote:

yok ya senle alakası yok içimden geldi hava atayım dedim

Direk bana mesaj atmadığınız için, en son postuma yorumunuzu "Evet, bu konuda haklısın arkadaşım" olarak alabilirmiyim?
  • dilediğini yap
  • aslında bmadran we onun gibi düşünen arkadaşlar çok haklı uzun wadeli düşünüyorlar ama xbox ın yeni modeli çıkana kadar belli bi süre geçicek bunun çipi de çıkçak onun için de beklemek lazım 6-7 aydan ewwel olmaz..zaten 2. el almayi düşünüyorum bu saaten sonra 0 ps2 alınmaz çünkü 3 çıkıyo 1 yıl sora fln 2 yi değiştiririm ya xbox alırım yada ps3...ya benim pc oyunları açmıyo 64mb ekran kartı war ekran kartı we ram almaktansa bi ps2 aliim diorm mantıklı di mi hem konsolda oynarken alınan zewk pc de alınmıo...ama eski kasa ps2 alıcam onlarda 250 gibi bulunuyo 2. el..
  • abi yeter be su tartismalariniz sikti artik gidin baska yerde tartisin adam ne demis siz ne tartisiyorsunuz
  • kesinlikle normal kasa al slim alma başın yanar walla ısınma konusunda ısınınca performansta yaa bi düşüklük olabilir ama bende eski normal kasa var hiç sorunum yok walaa
  • Bence illa ps2 alacaksan biraz daha bekle ps3 bu yıl başı çıkacak 2 epey ucuzlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

abi yeter be su tartismalariniz sikti artik gidin baska yerde tartisin adam ne demis siz ne tartisiyorsunuz

Abi kendini sıkma böyle şeyler için. Konun üzerinden 1 hafta geçti. Zaten çoğu konuda biz anlaştık ereneren le (ve başka bir çok arkadaşla)..
    İçini serin tut...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.