Şimdi Ara

One X / Galaxy Nexus / Xperia S / 4S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 cihaz arasında kaldım.Android işletim sistemini çok seviyorum hatta bir süre ilk çıkan çift çekirdekli cihazlardan Optimus 2X kullandım.Ancak şarj süresinin kısalığı beni çileden çıkartıyor.

Bunun yanında 4S in iOS 6 ile gelecek özellikleri gözümü kamaştırdı desem yeridir.Bir süre 4 kullandım, memnun kaldığım bir cihaz.

Sizce hangisini seçmeliyim?Son tercih şuan için Xperia S gibi görünüyor çünkü daha önce Arc S kullandım ve gözüme biraz kaba geldi.

Nexus un internet hızı ise beni en çok cezbeden noktalardan biri.

• Şarj süresi Süpertelefonlarda sorun genellikle.
    nexusla s3 neredesye aynı s3 alabilirsin
    Xperia s'e tf kart takılmıyo galiba
  • Motorola Razr Maxx
  • quote:

Orijinalden alıntı: bricker64

Şarj süresi Süpertelefonlarda sorun genellikle.
    nexusla s3 neredesye aynı s3 alabilirsin
    Xperia s'e tf kart takılmıyo galiba

Nexus ve S3 aynı ama S3 ü beğendiğimi malesef söyleyemiyeceğim.Hem fiyat olarak arada baya bir fark var.

Kart takılması takılmaması çok da umrumda değil, dahili depolama alanı yeterli olacaktır.

Nexus ta tek kaygım sıkıldığım zaman elden çıkarması biraz daha zor olacak gibi gelmesi.Iphone de bu sorun hiç yok, hatta değer kaybı bile yok.

@orientem

Razr ilk çıktığı günden beri hayran olduğum bir cihaz ama fiyat aralığı güncel cihazlarla hala aynı.Fiyatı 900 seviyesine düşse 2.elde onu seçebilirdim.Bunun yanında işlemci farkı da ciddi anlamda hissedilecektir bana göre çünkü çok fazla internet kullanıyorum.

• htc one x önericem ama çok hata varmış romunda
  • xperia s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One X in romunda hata var, Xperia S te sarı ekran var.Güncel cihazlara bakın hele show yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • One x.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3ü listeye eklemelisin bu seçimler arasında ise one x
  • İphone 4S yakışır kardeşime
  • Şuan 4S i de eledim gibi, fiyat olarak beni zorlar gibi geliyor.

Galaxy Nexus ve One X arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Şuan 4S i de eledim gibi, fiyat olarak beni zorlar gibi geliyor.

Galaxy Nexus ve One X arasında kaldım.

iphone 4s 16gb ile htc one x arasında pek fiyat farkı yokki hizlial da baktım one x 1870 tl ve 4s 1900 tl. Tabi 16gb az diorsan o başka
  • Hocam ben yurtdışı kayıtlı veya sıfırdan farksız 2.el cihazlara bakıyorum.Gidip de hızlıal.com muş, teknosaymış böyle yerlerden kazık yemeye niyetim yok.

One X için ayrılan bütçe:1250TL
    4S için ayrılan bütçe:1500TL
  • 4s güzel cihaz apple daha 3 sene destegini verir,uygulama konusunda üzülmezsin ki 4 de biliyorsundur,ama one x yeri ayrı bende 10 gündür one x var test için kullanıyorum,androidde sense arayüzü çok iyi,daha gelecek tegra 3 destekli oyunlar var,ancak şarj yönü biraz zayıf günü kurtarıyor,çok kurcalamazsan 2. elde birisi 1250 sıfır satıyordu yanılmıyorsam,motorola malum cihazları al satama öyledir kendileripiyasası pek yok,yani benzer özellikteki samsung htc satabilmen daha kolayken motorola ise biraz zor,2. elde sende bilirsin zaten dedigim gibi one x daha çarpıcı model asıl piyasa eylül ekim gibi 6. nesil iphone çıkınca şenlenecek gibi

• One X alıyordum elden teslim imkanım olmayınca malesef kaçtı, yarın almak üzere 1000TL ye kapalı kutu kayıtlı Galaxy Nexus alıyorum.Cihazın performans testlerinde gördüğüm kadarıyla en çok kullandığım şey olan internet konusunda gayet iyi.

Oyun oynayan bir insan değilim, bana mailler ve internet konusunda iyi olması yeterli olacak.
  • yillarca bile kullansan elinden birkere dusurmeden yillarca kullanabilmen lazim hala oglu 4s aldi bilgisayar masasindan dustu suannapacak bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım bunu söylemekteki amacınız nedir hasar görecek diye mi? 1 yıl uluslararası garantisi var ve cihazlarıma çok iyi bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.