Bildirim
ONE X mi? ONE S mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
tavsiyem Galaxy s3 alman.
ama yine one x - one s diye sorarsan one x tabi. -
Samsung'a karşı iyi duygular besleyemiyorum şu anda kullandığım wave 2'den dolayı o yüzden uzak duruyorum, ayrıca tasarım olarakta pek hoşuma gitmiyor s3, yinede tavsiyen için teşekkür ederim. -
bende ikisi arasında kararsız kaldım ama benim tercihim galiba one s S4 işlemcili olacak çünkü hem ince hem zarif hem performanslı hemde şarj yönünden çok iyi. Önce one x alacaktım hatta imzamıda one x olarak yapmıştım sanırım telefon gelince değişecek :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkoparan -- 22 Haziran 2012; 13:22:51 > -
mrb. ben one s kullanıyorum ve çok memnunum. malzeme çok kaliteli, one x'e göre daha ince ve şık, ben yurt dışından getirdim işlemcisi 1,5 hızında snapdragon 4, şu sıralar yurt içi satılan telefonlar 1,7 hızında snapdragon 3 işlemciyle gelmiş. en azında hepsiburada da bu özellikle belirtilmiş. bendeki işlemci amoled ekranla birleşince pil daha uzun ömürlu oluyor. pil genelde 2 gün dayanıyor, bunun dışında diğer özellikler ortak.
ancak malzeme kalitesi, ses sistemi, camera, htc sense 4 gibi artılarıyla galaxy s3'ü geride bırakır benden söylemesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: erlkrkmz
mrb. ben one s kullanıyorum ve çok memnunum. malzeme çok kaliteli, one x'e göre daha ince ve şık, ben yurt dışından getirdim işlemcisi 1,5 hızında snapdragon 4, şu sıralar yurt içi satılan telefonlar 1,7 hızında snapdragon 3 işlemciyle gelmiş. en azında hepsiburada da bu özellikle belirtilmiş. bendeki işlemci amoled ekranla birleşince pil daha uzun ömürlu oluyor. pil genelde 2 gün dayanıyor, bunun dışında diğer özellikler ortak.
ancak malzeme kalitesi, ses sistemi, camera, htc sense 4 gibi artılarıyla galaxy s3'ü geride bırakır benden söylemesi.
Hangi ülkeden kaça getirttin hocam? -
isviçre 1100 tl -
-
geçen gün ankarada gidip ikisini de elime alıp inceledim.
one s dizaynı ele oturması inceliği daha güzel bence. one x fazla büyük olmuş.
ama ekranlarına bakınca one x ekranından sonra one s bozuk gibi geliyor çözünürlük farkı ciddi hissediliyor.
şarjda da one s in daha iyi olduğunu düşünüyorum. karar veremeden çıktım ben de :) -
ikisininde fiyatı abrtılı bence galiba iph0ne alternetif bence -
htc One S tavsiyemdir. Firmada kullaniyoruz telefonlarin boyutlari mukemmel tam ele sigacak sekilde. iphone5 in cikacak denilen telefonu ile ayni boyutta, ekran canliligi guzel daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsin. Performanstada one x ten daha iyi oldugu test edilmis. HTC nin kendi widgetleri zaten mukemmel, htc secmis olmakla dogru yapmissin malzeme kaliteside iyi. Ele avuca sigacak cepte rahat tasiyabilecegim iyi guzel telefon dersen hic durma htc one s al pisman olmazsin gun gectikce dahada seveceksin. -
xxx -
daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsinquote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
htc One S tavsiyemdir. Firmada kullaniyoruz telefonlarin boyutlari mukemmel tam ele sigacak sekilde. iphone5 in cikacak denilen telefonu ile ayni boyutta, ekran canliligi guzel daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsin. Performanstada one x ten daha iyi oldugu test edilmis. HTC nin kendi widgetleri zaten mukemmel, htc secmis olmakla dogru yapmissin malzeme kaliteside iyi. Ele avuca sigacak cepte rahat tasiyabilecegim iyi guzel telefon dersen hic durma htc one s al pisman olmazsin gun gectikce dahada seveceksin.
daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 4 Temmuz 2012; 14:22:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsinquote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
htc One S tavsiyemdir. Firmada kullaniyoruz telefonlarin boyutlari mukemmel tam ele sigacak sekilde. iphone5 in cikacak denilen telefonu ile ayni boyutta, ekran canliligi guzel daha canli ekrana bakmazsan en canli ekran sanirsin. Performanstada one x ten daha iyi oldugu test edilmis. HTC nin kendi widgetleri zaten mukemmel, htc secmis olmakla dogru yapmissin malzeme kaliteside iyi. Ele avuca sigacak cepte rahat tasiyabilecegim iyi guzel telefon dersen hic durma htc one s al pisman olmazsin gun gectikce dahada seveceksin.
Ya yapma adama böyle şeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamamen tercih meselesi, ben one x kullanıyorum ve son derece memnunum, inanılmaz şık bir telefon, gören hayran kalıyor, ekran netliği ve parlaklığı muazzam, piyasadaki hiç bir cihazı kıyaslayamazsın bu yönden one x'le. Tek problemi pil süresi, maksimum 1 gün ama şu ana kadar çok problem olmadı ama sürekli şarj edecek durumun olmazsa sıkıntı yaratabilir.
Bu arada bir arkadaş alternatif iphone demiş ama iphone one x le kıyaslanamaz bir kere ekran büyüklüğü ve işlemci olarak çok daha güçlü one x keza one s de öyle. -
Kisisel tercihim One S'ten yana olurdu boyutlari nedeniyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de arada kaldım, bir iki güne kadar alacağım benim için pil süresi önemli ve gördüğüm kadarı ile one s pil konusunda daha iyi, spot almayı düşünüyorum, spottaki one s ler 1,5 işlemcili 1,7'ye göre kıyaslarsak ne dersiniz? Bir de bu soyulma olayı ne durumdadır? -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
ben de arada kaldım, bir iki güne kadar alacağım benim için pil süresi önemli ve gördüğüm kadarı ile one s pil konusunda daha iyi, spot almayı düşünüyorum, spottaki one s ler 1,5 işlemcili 1,7'ye göre kıyaslarsak ne dersiniz? Bir de bu soyulma olayı ne durumdadır?
1.5'luklar daha iyi S4 platformu, 1.7'likler ise S3 plaformu. -
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
ben de arada kaldım, bir iki güne kadar alacağım benim için pil süresi önemli ve gördüğüm kadarı ile one s pil konusunda daha iyi, spot almayı düşünüyorum, spottaki one s ler 1,5 işlemcili 1,7'ye göre kıyaslarsak ne dersiniz? Bir de bu soyulma olayı ne durumdadır?
1.5'luklar daha iyi S4 platformu, 1.7'likler ise S3 plaformu.
peki batarya süreleri nasıl one s ile one x arasında?
Benzer içerikler
- wifi kaydedildi sorunu
- ön kamera açılmıyor
- düz viril ne demek
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- s25 slim
- tecno ella uygulaması nedir
- samsung s26
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
- redmi note 14 pro ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X