Şimdi Ara

One x plus türkiye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size sadece şunu sormak istiyorum HTC one ile S3 ün kamerasını açıp yan yana tuttunuzmu ? Her ikitelefonla flaşlı ve de flaş sız foto çektiniz mi ??? Yanlış anlamayın bilgi edinmek için soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalcin

Size sadece şunu sormak istiyorum HTC one ile S3 ün kamerasını açıp yan yana tuttunuzmu ? Her ikitelefonla flaşlı ve de flaş sız foto çektiniz mi ??? Yanlış anlamayın bilgi edinmek için soruyorum...

s3 um ya da one x im yok ama test etttim. s3 kotu cekiyor ama video performansi daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım en iyi fotoyu sırasıyla Lumia 920 , iphon 5 , htc one x ve S3 çekiyormuş.
  • Ne yapsam acaba ? Yarın Lumia 920 mi alsam ? Yoksa ne apsam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalcin

Ne yapsam acaba ? Yarın Lumia 920 mi alsam ? Yoksa ne apsam ???

one x alin bence. bataryasi kotu o kadar.

• şu htcnin işini bir anlamadım zaten... 22 ekim dendi hala ortada birtek haber yok... arkdaşlarda diyor ki htc bile türkiyeye nezaman gireceğini bilmiyor.. bir işi tam yapsalarda adam akıllı gidip alsak.. ingiltereede falan ön sipariş dediler galiba orda da yalan oldu.. ne bir inbox videosu var nede bitrek haber.. bir heyacan bekliyordum gene buz gibi oldum.. illa git s3 al diyolar ... görüntüsü falan bahane gayet güzel telefon ama işte bu one x hep aklımda kalacak diye korkuyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsomuncu

şu htcnin işini bir anlamadım zaten... 22 ekim dendi hala ortada birtek haber yok... arkdaşlarda diyor ki htc bile türkiyeye nezaman gireceğini bilmiyor.. bir işi tam yapsalarda adam akıllı gidip alsak.. ingiltereede falan ön sipariş dediler galiba orda da yalan oldu.. ne bir inbox videosu var nede bitrek haber.. bir heyacan bekliyordum gene buz gibi oldum.. illa git s3 al diyolar ... görüntüsü falan bahane gayet güzel telefon ama işte bu one x hep aklımda kalacak diye korkuyorum....

arkadaşım niye bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum. araştırmanızı adam gibi yapmıyorsunuz ondan sonra yok ne zaman girecek, yok ön sipariş yalan oldu, yok işlerini tam yapmıyorlar. zaten bu telefonun ilk dağıtımını yapacak şirket clove. bak bu da linki:http://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus. youtube da da telefonun hands-on incelemeleri var. yani telefon piyasaya sürülmeden önce teknoloji fuarlarında insanların çekmiş olduğu kurcalama videoları ve ben hepsini izlemediğinize eminim. telefon piyasaya sürülmeden nasıl bir unboxing videosu bekliyorsunuz onu da anlayamıyorum.

en başta 22 ekim yazıyordu ingiltereye dağıtım tarihine ama ertelediler, delayed to october 30 yazıyor. ya önsipariş çok fazla oldu yetişmedi iphone 5 e olduğu gibi ya da başka bir sorun çıktı. yani olabilir böyle durumlar. 30 ekimde dağıtılacak işte bu kesin. bir erteleme daha yapıp 15 kasım da dağıtacağız da diyebilirler.

ayrıca hangi telefonun türkiyeye ne zaman gireceğini kim biliyor ki? iphone da yeni ürünlerin apple.com.tr sayfasında çıkması bile 1 ayı buluyor. şu teknolojik olayları türkiyede bu kadar dakik beklemeyin gözünüzü seveyim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenberg__ -- 27 Ekim 2012; 13:30:16 >

• S3 ün ram i 1gb mış meğer ben 2gb sanıyordum gözümden düştü ! Bende HTC one + plus alacağım !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

şu htcnin işini bir anlamadım zaten... 22 ekim dendi hala ortada birtek haber yok... arkdaşlarda diyor ki htc bile türkiyeye nezaman gireceğini bilmiyor.. bir işi tam yapsalarda adam akıllı gidip alsak.. ingiltereede falan ön sipariş dediler galiba orda da yalan oldu.. ne bir inbox videosu var nede bitrek haber.. bir heyacan bekliyordum gene buz gibi oldum.. illa git s3 al diyolar ... görüntüsü falan bahane gayet güzel telefon ama işte bu one x hep aklımda kalacak diye korkuyorum....

arkadaşım niye bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum. araştırmanızı adam gibi yapmıyorsunuz ondan sonra yok ne zaman girecek, yok ön sipariş yalan oldu, yok işlerini tam yapmıyorlar. zaten bu telefonun ilk dağıtımını yapacak şirket clove. bak bu da linki:http://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus. youtube da da telefonun hands-on incelemeleri var. yani telefon piyasaya sürülmeden önce teknoloji fuarlarında insanların çekmiş olduğu kurcalama videoları ve ben hepsini izlemediğinize eminim. telefon piyasaya sürülmeden nasıl bir unboxing videosu bekliyorsunuz onu da anlayamıyorum.

en başta 22 ekim yazıyordu ingiltereye dağıtım tarihine ama ertelediler, delayed to october 30 yazıyor. ya önsipariş çok fazla oldu yetişmedi iphone 5 e olduğu gibi ya da başka bir sorun çıktı. yani olabilir böyle durumlar. 30 ekimde dağıtılacak işte bu kesin. bir erteleme daha yapıp 15 kasım da dağıtacağız da diyebilirler.

ayrıca hangi telefonun türkiyeye ne zaman gireceğini kim biliyor ki? iphone da yeni ürünlerin apple.com.tr sayfasında çıkması bile 1 ayı buluyor. şu teknolojik olayları türkiyede bu kadar dakik beklemeyin gözünüzü seveyim ya.

ben araştırmalarımı gayet adam gibi yapıyorum arkadaşım sen hiç merak etme. hergün youtube açıyorum ki ön siparişten kesin birisi alıp unbox videosu koyar diye(22 ekimden itibaren).yoksa incelemeler karşılaştırmalar var biliyoruz.Benim üzüldüğüm nokta bukadar çok istediğim bir telefondan soğumak.Htc sanki bir benle mi batacak umurlarında mıyım tabikide hayır.. Ama benim kişisel düşüncemdir. Sanki 22 ekimde çıksaydı telefon gökten elime mi düşecekti? demi. neyse bekleyelim bakalım.. biraz daha bekleyelim. aylardır bekliyoruz bi 20 gün daha bekleriz :).

• quote:

quote:

quote:

ben araştırmalarımı gayet adam gibi yapıyorum arkadaşım sen hiç merak etme. hergün youtube açıyorum ki ön siparişten kesin birisi alıp unbox videosu koyar diye(22 ekimden itibaren).yoksa incelemeler karşılaştırmalar var biliyoruz.Benim üzüldüğüm nokta bukadar çok istediğim bir telefondan soğumak.Htc sanki bir benle mi batacak umurlarında mıyım tabikide hayır.. Ama benim kişisel düşüncemdir. Sanki 22 ekimde çıksaydı telefon gökten elime mi düşecekti? demi. neyse bekleyelim bakalım.. biraz daha bekleyelim. aylardır bekliyoruz bi 20 gün daha bekleriz :).

Hocam yanlis anlama ama forumdaki htc one x + la ilgili konularda paylasildi clove un cihazi satacagi. En resmi olarak da clove un sitesine girdiniz mi 30 ekim yazıyor. Yarin orda 2013 e ertelendi yazarsa 2013 te cikar. Tabi turkiyeye ne zaman gelecegi hala belirsiz

• arkadaşlar youtube da bir video izledim one x le ilgili videolara bakıyordum ve bir tanesinde sense arayüzüne laf atıp duran bir adama denk geldim. ama kafama takılan sense arayüzü değil ekran renkleriydi. samsung google nexus ve htc one x yanyana dururken nexusunki çok daha beyaz görünüyor. acaba bunun ekran tipiyle mi bir alakası var bilgisi olan var mı? htc samsungun yanında resmen sarımsı durmuş

http://www.youtube.com/watch?v=6UqOlZydVto&feature=relmfu

7. dakikadan itibaren açıkça görülüyor
  • quote:

arkadaşlar youtube da bir video izledim one x le ilgili videolara bakıyordum ve bir tanesinde sense arayüzüne laf atıp duran bir adama denk geldim. ama kafama takılan sense arayüzü değil ekran renkleriydi. samsung google nexus ve htc one x yanyana dururken nexusunki çok daha beyaz görünüyor. acaba bunun ekran tipiyle mi bir alakası var bilgisi olan var mı? htc samsungun yanında resmen sarımsı durmuş

http://www.youtube.com/watch?v=6UqOlZydVto&feature=relmfu

7. dakikadan itibaren açıkça görülüyor

birisi amoled diger slcd2 o yzden o fark

• note 2 ve iphone 5 furyası bittikten sonra forumda en az üç kişinin satışa başlayacağından eminim
  • ABD den alınabilecek online site bilen var mı? ebay da 775 dolar civarında. satış fiyatı bu mudur?
  • HTC One X+, SONY üretimi S-LCD 2 (Super LCD 2) kullanıyor.. renk kalibrasyonu olarak S-LCD 2 beyaz rengi tam olarak verebilen bir ekran.. Apple'da mesela IPS ekran kullanıyor, onun da renk kalibrasyonu en iyilerden..

fakat Samsung'un ekranı super amoled olduğu için ne yazık ki mavi tonlar ağırlıklı.. beyaz renk tam olarak alınamıyor.. tamam renkler daha doygun ve cart ama gerçek renk sevenler için çok abartılı.. bunun yanında enerji tasarrufu sağlıyor evet ama bir taraftan güneş ışığı altında ekranı görmek ciddi anlamda zorlaşıyor.. sırf bu sebepten dolayı Samsung tercih etmiyorum.. tabii bu tamamiyle tercih meselesi ama beni pek açmadığı kesin..

Desire HD zamanında S-LCD kullanmış oldum, S-LCD ile S-LCD 2 arasında ne gibi farklar var bilmiyorum ancak daha kaliteli olduğu kesin..
  • biraz önce htc müşteri temsilcisi ile görüştüm. telefonun bu ay içerisinde turkcell bayilerinde satışa çıkacağını söyledi. çok yararlı bir bilgi oldu bende teşekkür ettim:)
    turkcelli arayan var mı hiç arkdaşlar? bilgi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Şuanda One X alsam mı Plus ı beklesem mi bilemiyorum.
    Tereddütte kalmamın tek sebebi de yalnızca batarya gücü.Bunun dışında bir artısı yok çünkü.
    Beklemeye değer mi acaba?

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X%2b-vs-HTC-One-X

kesilkle bekle one x deki problemler sadece baarya değil çok erken ısına falan gibi sorunlar varmış sakın alma onx i plusını al
  • dominhaberde xplusla s3ün karşılaştırması var ekrn kalite farkı kameradan bişle beli oluyo
    x plus açık ara önde
  • one x ile one x+ arasında sadece batarya farkı var diyenler olmuş, bu şekilde gidip x alırsanız hata edersiniz

o plus ın içinde bir sürü yenilik ve iyileştirme var, alacaksanız kesinlikle plus ı bekleyin

batarya, ısınma problemi, gorilla glas 2, sense arayüzü v4+, yazılımsal olan beats audio x plus da donanımsal olarakda geliyor, kamera da video da iyileştirmeler mevcut ön kameranın çözünürlüğü arttırılmış, işlemci tarafında tegra 3 ap37 olarak güncellenmiş iyileştirilmiş ve 1.7 ghz ye çıkarılmış

yapılan testlerde benchmark vs ses testleri felan hepsinde plus açık ara önde x den

one x alacaklar kesinlikle bekleyin plus alın derim

testler burada,http://www.gsmarena.com/htc_one_x_plus-review-845p5.php

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-teknotek-mobil-farkiyla-1.7-ghz-4-cekirdek-64-gb-htc-one-x-plus-plus-104955467/detay

sahibinden.com da 1500-1700TL arası fiyatlarla satılıyor urunu almak için acele ediyorum biraz açıkçası, bu ürünler orjinal mi yoksa herhangi birşey varmı işin içinde ilanlar bana pek güven vermedi açıkçası gittigidiyor dan olsa alırdım, parayı direk hesaba yatırmalak fln pek güvenemedim.

Bu ürünler hakkında bilgi sahibi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllktlhn -- 12 Kasım 2012; 19:04:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.