Şimdi Ara

One x plus türkiye? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce yazıldıysa atlamış olabilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. one x plus ile beats kulaklık birlikte geliyor mu acaba? one x ile birlikte dandik bir kulaklık çıkıyordu bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicvega34

daha önce yazıldıysa atlamış olabilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. one x plus ile beats kulaklık birlikte geliyor mu acaba? one x ile birlikte dandik bir kulaklık çıkıyordu bildiğim kadarıyla.

ONE X+ ile ilgili olarak; gsmarena.com da ve htc nin kendi sitesinde beats audio kulaklık , özellikller arasında yer almıyor
    ama sensetion XE nin özellikleri arasında "beats audio headset" ibaresi yer almaktadır
  • Beyler one x ile plus arasındaki farkları yazıyorum soranlar oluyor sürekli:

-ön tuşlar kırmızı olmuş.

-renklerden gri olan siyah olmuş, one s'deki gibi.

-arkadaki beats logosu değişmiş. beats audio yazmıyor, daha büyük bir beats logosu var sadece.

-işlemci 1.5 ghzden 1.7 ghz çıkarılmış.

-kameradaki video çekerken frame atlama sorunu giderilmiş.

-beats amfisi var artık donanımsal olarak da beats var yani.

-hoparlör daha iyi

-wifi çekim sorunu giderilmiş ki zaten bunda çift band wifi var. one x'de tek banttı.

-jelly bean standart.

-sense 4+ arayüzü standart.

-içinde güç tasarrufu modu var.

-pil 2100 mah olmuş şarjı daha çok gidiyor.

-gps kötü deniliyordu one x'de, buna GLONASS eklenerek gps de daha iyi hale getirilmiş.

-ön kamerası kötüydü one x2in bi sisli çekerdi, 1.6 mp olmuş kamera ve çok net çekiyor.

-one x 16-32 gb ile geliyordu, one x+ 32-64 ile geliyor.

-ön cam gorilla glassdı, şimdi gorilla glass 2 olmuş.

unuttuğum varsa söyleyin eklerim.

Kısacası benim beğenmediğim 5 özelliği de geliştirilmiş. (ön kamera, wifi, pil, hafıza, gps). one x'e şarjı hariç bayılıyordum, kesinlikle geçmeyi düşünüyorum.

bunları da pilini merak edenlere fikir vermesi açısından koyuyorum: (gsmarenadan alınmıştır)

One x plus türkiye?

• dayanamadım htc ile tekrar irtibata geçtim... hala bu ay içersinde diyorlar.. ay bitti. peki turkcell dışında başka teknoloji mağzalarında çıkmayacak mı diyorum. ilerki günlerdi belki efendim bir bilgimiz yok dediler.. yani zaten bu telefon çıkacak insanlardan neyi saklıyorlar?? bukadar büyük bir firma hiçbişeyi planlamadan bilmeden yapamaz.. ama zaten müşterilerine sunacakları ürünü yine müşterilerden köşe bucak kaçırıyolar.. inanın ay başında deselerdeki 22 kasımda turkcellde sizlerle falan gibi bir ilan.. 22 kasıma kadar başka bir telefon araştırmazdım bile. kendimi sabitlerdim. telefonu %100 alacakken şuan %30 alıcam.. sabrım olursa perşembeye kadar beklerim yoksa adres note 2 . teşekkürler HTC.
  • Ben HTC ye mail attım aldığım cevap :

Merhaba .....,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ONEX+ Pulus Telefonumuzun Henuz resmi satis Tarihi Turkiye icin Resmi olarak bir bilgi verilmemistir Konu hakkinda detayli bilgi alindiginda Musterilerimize Bildirim Yapilacaktir

Size servis veren elemanimizin performansini ogrene bilmemiz icin, e-posta adresinize gondermis oldugumuz anketimizi doldurmanizi rica ederiz.
    Musteri hizmetleri Numaralarimiz :
    + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.
    00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: h2º

Ben HTC ye mail attım aldığım cevap :

Merhaba .....,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ONEX+ Pulus Telefonumuzun Henuz resmi satis Tarihi Turkiye icin Resmi olarak bir bilgi verilmemistir Konu hakkinda detayli bilgi alindiginda Musterilerimize Bildirim Yapilacaktir

Size servis veren elemanimizin performansini ogrene bilmemiz icin, e-posta adresinize gondermis oldugumuz anketimizi doldurmanizi rica ederiz.
    Musteri hizmetleri Numaralarimiz :
    + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.
    00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz.

hep aynı hep aynı :) ve artık sıkıldım... isterse hiçbir işime yaramasın ( ki öyle düşünmüyorum) sırf bu stresten kurtulmak için bu akşam gidip SAMSUNG GALAXY NOTE II alıyorum. bundan sonra HTC bir telefon ismi duyurdugunda da umrumda olmayacak.dünyanın en iyi telefonu da olsa 2 lirayada satsalar gerçekten buz gibi oldum.. ekranı fluymuş, büyükmüş ,güncelleme gelmiyormuş , yavaşmış falanda dense gidip note 2 alacağım. çünki zaten 3 senedir 3GS kullanıyordum.Benim için büyük değişim olacağı kesin. samsunga inanılmaz derecede antipatim vardı hiç sevmezdim.inanın bir one x nekadar seviyorsam samsunguda okadar sevmezdim.ama araştırdıça note II gerçekten ilgimi çekmeyi başardı. ve samsung gerçekten müşterilini dinleyen onların isteklerine göre üretim yapan bir firma galiba.. çünki herkesin dandik dediği o arka kapak insanların ihtiyaçları için var. pili çıkarıp değiştirebilsinler diye var.. düşününce aslında gerçekten güzel şeyler.Güncellemeleride ellerinden geldiğince yapıyorlar.. geç gelme olayı ise tamamen ülkeden ülkeye değişir. mesela JB S3ü olan arkdaşıma yayınlandığı gün deldi. şirket arkadaşımsa o süreden sonra 28 gün bekledi. güncellemeye kafayı takmam nasıl olsa telefon elimde ve JB isterse 3 ay sonra gelsin.

umarım bekleyen arkadaşlar benim kadar sabırsız yada stersli değillerdir.Ve yine umarım ki HTC ONE X+ geldiği zaman insanları mutlu eder.

konuya olan ilginizden dolayı hepinize de çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.İyi forumlar.

• bende bekliyorum böle bişi okudum eski haber değil yeni yazılan bi haber olduğundan ümitlendim bakalım aralığa kadar beklicemhttp://www.****.com/portal/htc-one-x-ulkemize-geliyor.html
  • amma gecikmiş bu aletin gelişi.
  • fiyatı ne kadar olur tahminen ?
  • araştırıp öğrenen varmı şu aletin gelişini ne zaman gelecek. önümüzdeki ayda gelmezse lumia 920 alacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

araştırıp öğrenen varmı şu aletin gelişini ne zaman gelecek. önümüzdeki ayda gelmezse lumia 920 alacağım artık.

Aralık Ayın İlk Haftası Turkcell İle Satışa Çıkacak ... Fiyat İse 1800 TL Civarı Olacak... Başka Sorusu Olan !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

quote:

araştırıp öğrenen varmı şu aletin gelişini ne zaman gelecek. önümüzdeki ayda gelmezse lumia 920 alacağım artık.

Aralık Ayın İlk Haftası Turkcell İle Satışa Çıkacak ... Fiyat İse 1800 TL Civarı Olacak... Başka Sorusu Olan !?

kontratlımı satılacak yani?
  • quote:

quote:

quote:

kontratlımı satılacak yani?

HTC Windows 8X İlk Çıkış Satışında Prosedürü Nasılsa Aynısı Bu Telefonda Olacak...
  • quote:

quote:

emin misin 1800 tl olacağından ?
  • donanımhaber videosunda cihazın tahminen 1999 tl olacağı söyleniyordu. note II bile 1800 tl altına düşmüşken bu cihaz neden böyle uçmuş anlaşılır değil. htc telefon satmamak içinmi uğraşıyor anlamadım.
  • quote:

quote:

Bu bilgiye nerden ulastiniz acaba? Bende telefon alacagim bu siralar gonlum htc one x plus dan yana ama cikmasi uzun surecekse samsung s3 almayi dusunuyorum
  • quote:

quote:

Kaynak ne bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim ?
  • Kaynak http://www.htc.com/tr/contact/ Hemen Size Dönüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

quote:

Kaynak ne bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim ?

ben beklemekten vazgeçip lumia 920 aldım .iyiki de almışım diyorum .
  • Herkeze merhaba
    Ben 1 hafta önce HTC One X pLUS aldım.Aldığım yer sanal pazar .com adlı site pasaport kayıtlı 10 taksit 1605 tl. Telefon elime geçer geçmez HTC müşteri temsilcini arayıp IME numarasından kontrol ettirdim düzgün olduğunun teyidini aldıktan sonra para transferine onay verdim.Şimdi Telefondan çok memnunum.İyiki bunu almışım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.