Şimdi Ara

One x plus türkiye? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurcan29

Ülkemizde carfursa veya media market ya da teknosaya ne zaman gelebilir ?

Galaxy S4 çıkınca vatan tatatan ve medıamarktlarda bulabılırız, teknosaya gerek yok onlar zaten turkcell kadar fiyat cekerler. bildiğim tek şey şu ülkeye turkcelle girecek ve 1.5 ay boyunca sadece turkcell satacak.
  • HTC müşteri hizmetlerine One x+ ses bileşeni hakkında attığım maile geri dönüş geldi.

Merhaba,
    htc one x+(plus), modelinde dahili beats audio desteği varmı(Windows Phone 8X de olduğu gibi)

Veya şu şekilde sorayım.
    Ses konusunda One x den bir fark var mı herhangi bir iyileştirme donanımsal bir eklenti var mı?

Merhaba Ibrahim Demircan,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , Belirtmis oldugunuz windws 8x modelinde oldugu gibi HTC ONEX+ Pulus Telefon modelinde`de bulunmaktadir.
  • gsmarena.com arenada da dahili amplifikatör olduğu belirtilmiş.

" Beats audio is available too with the speaker having its own built-in amplifier."

http://www.gsmarena.com/htc_one_x_with_android_41_jelly_bean_is_now_official__-news-4884.php

linkteki incelemeyide okudum.http://www.gsmarena.com/htc_one_x_plus-review-845.php

One x deki son ses seviyesindeki bozulmalar One x+ ile düzeltildiği ve ses kalitesi açısından mükemmel bir tercih olduğu belirtilmiş.

Alacağım telefon belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 3 Aralık 2012; 20:28:04 >

• "Bu arada HTC One X+’ı satın alan tüm müşterilere urbeats kulaklık Avea tarafından hediye edilecek. " direk haber sitelerinden alıntıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

"Bu arada HTC One X+’ı satın alan tüm müşterilere urbeats kulaklık Avea tarafından hediye edilecek. " direk haber sitelerinden alıntıdır

Avea da satışa sunuldu ama bu tarz bi bilgi göremedim gözümden mi kaçtı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

"Bu arada HTC One X+’ı satın alan tüm müşterilere urbeats kulaklık Avea tarafından hediye edilecek. " direk haber sitelerinden alıntıdır

Avea da satışa sunuldu ama bu tarz bi bilgi göremedim gözümden mi kaçtı acaba

Evet avea nın sitesinde böyle bir ibare yok ancak bende bir sitede rastgeldim One x+ ile urbeats kulaklık hediye edilecekmiş.
    Şayet öyleyse zate bu kulaklığı almaya kalsak en az 250 lira normal one x(32 gb) fiyatı 1.600 lira arada hiç fiyat farkı kalmıyor.

Bugün 2 avea bayisine gittim. Nedir var mıdır aslı diye adamlar One x+ haberdar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 5 Aralık 2012; 18:09:32 >

• Arkadşalar selamlar;
    Yaklaşık 1 aydır One X+ kullanıcısıyım. Daha Once One X kullanıyordum. Sıze şunu soluyeyım sadece eski telefonumda pil den dolayı sıkıntım vardı. One X+ da bıraz da olsa bu sorun ortadan kalkmıs durumda. Sabah 8 de şarj dan cıkartıyorum gece 23 de pil bitme durumuna gelıyor.
    Ben yurt dısı cıhaz olarak aldım ve 100 tl ye kendım kaydını yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem

Arkadşalar selamlar;
    Yaklaşık 1 aydır One X+ kullanıcısıyım. Daha Once One X kullanıyordum. Sıze şunu soluyeyım sadece eski telefonumda pil den dolayı sıkıntım vardı. One X+ da bıraz da olsa bu sorun ortadan kalkmıs durumda. Sabah 8 de şarj dan cıkartıyorum gece 23 de pil bitme durumuna gelıyor.

Üstad sana zahmet şöyle kısaca bir inceleme yazsana

1. Cihazda aşırı ısınma var mı?( One x göre daha mı sıcak daha mı serin malum işlemci hizi arttı)
    2. Ekranda değişmiş onex de süper IPS lcd2 vardı bunda süper lcd2 var. Ekranın görüş açısı konsartı parlaklığı selefine göre nasıl
    3. Donanımsal beats anfi gelmiş one x+ 'a. Ses kalitesinde nasıl bir gelişme var fark edilebilir düzeyde mi?
    4. wifi ve gps bağlantıları nasıl

şimdilik bu kadar cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

quote:

Arkadşalar selamlar;

1. Cihazda aşırı ısınma var mı?( One x göre daha mı sıcak daha mı serin malum işlemci hizi arttı)
    2. Ekranda değişmiş onex de süper IPS lcd2 vardı bunda süper lcd2 var. Ekranın görüş açısı konsartı parlaklığı selefine göre nasıl
    3. Donanımsal beats anfi gelmiş one x+ 'a. Ses kalitesinde nasıl bir gelişme var fark edilebilir düzeyde mi?

Soruları yanıtlamaya çalışayım;
    1- Isınma sorunu var ama One X kadar değil. En fazla ısındıgı zaman 10 uygulamanın guncellemesını yaptıgı zamandı. Onun dısında bır ısınma hıssetmedım.
    2- Ekran daha parlak gozle gorunur bır netlık var. Kardesım de One X kullanmaya devam edıyor yan yana koyunca fazla farklı durmuyor ama netlık acısında daha net goruntusu var.
    3- Beats te ses baya guzel. One X de Jelly Bean yukluydu son zamanlarda onun ıcın fark fazla yok gıbı gelıyor.
    4- Wifi ve gps baglantıları hıc sorunsuz ( aslında soruyu tam anlıyamadım)

umarım yardımcı olmustur.

• quote:

quote:

Arkadşalar selamlar;

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    Wifi ve gps sorma nedenlerim şu
    One x plus ile birlikte çift bant wifi ve Gps in yanında glonass(rus uydularına bağlanma) antenleri geldi. Aslında bu yenilikleri ile kablosuz bağlantıları ne kadar geliştiği belli sormama dahi gerek yoktu sormuş bulundum.

Merak ettiğim hususlar ısınma ve ses kalitesi idi. Onlarıda cevapladınız zaten

Iyi günlerde kullanmanız dileği ile
    Iyi akşamlar

• bende şu an telefonsuz biri olarak 1 aydır denemediğim cihaz kalmadı,htc one x plus bazı telefoncularda var ama yurtdışı olduğu için almak istemiyorum.birde bu telefon gsm operatörleri ile geldimi romlarınada müdahele ediyorlar bu konudanda biraz bahsetmek lazım,ben ilk aldığım android telefonumda turkcell rom vardı serviste sildirdim orjinal rom yüklettim umarım bunlarda böyle bir sorun olmaz.

halen ne alacağıma karar veremedim,bir kaç gün önce bir cafede wireless ağına bağlandık S III ile ve canlı tv yayınını izledik takılma ve herhangi bir sorun çıkmadı,tabi akses pointin kalitesi ve mesafede bu işlerde çok önemli ancak S III ile bağlı iken başka cihazla aynı mesafeden bağlanma sorunu yaşadık.HTC one x plus içinde aynı testi yapabilirsem buradan haber veririm.

yanlız şu aralar LG optimıus G telefonu bekliyorum vatan sitesine koymuş ama fiyat bilgisi yok ancak yakın zamanda geleceği anlaşıldı gidip bizzat bakacam,fakat HTC satan vatan onex+ ile ilgili bir bilgi sitesinde gözükmüyor.HTC ONE X+ mı yoksa LG 4X YADA Optimus G mi alacağıma vatana gelen telefonu inceledikten sonra karar vermeyi düşünüyorum.artık çok sıkıldım yazılanlarıda okudukça gidip 150 tl verip düz bir tane telefon alasım var.bilgilendirme için teşekkürler.

• optimus g nin gelmesi baya zaman alır , lumia 920 de göstermişti vatan ancak Turkcell harici kimse satamadı . Bende note 2 ile htc one x+ arasında kaldım urbeats kulaklık vermesi super ancak samsung note 2 de hiç sikayet yok ancak htc bazı sikayetler var sanırım
  • Beyler bişey sorcam.
    Htc one x ile one x plus'un boyutları aynı mı tamamen?
    case alcam ama one x için alsam plusa da olur mu?
  • 2000 e aveada satılıyor ama pahalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz

Beyler bişey sorcam.

Boyutları birebir aynı sadece 5 gram daha ağır one x plus
  • 1950tl yaninda avea urbeats kulaklik hediye ediyor , kamera olarak s3den tabi ki iyi macro cekimde ve videoda odaklama sorunu var nedeni sistemi ayarlanmamis pek onem vermemisler sanirim , ekran olarak benim gorusum s3 den iyi amoled ekran canli ancak bu cihazlarda parlak degil cunku baya guc tuketimi olan bir ekran her rengi de iyi veremiyor , one x ve + muzik olarak ekolayzer disinda bir sorunu yok zaten gecr bilen bir sistemdr yok , butterfly bekle diyenler var ancal 2020 mah o cihaza yeterli olcagini sanmiyorum ona gore dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yanlıs bilmiyorsam dunyada donanımsal beats sadece htx 8x de var htc nın kendı sıtesınde bıle 8x de extra donanımsal beats oldugu belırtılıyor onex plus da oyle bır ıbare yok
    htc 8x

Studio-quality sound with Beats Audio™ built in
    Enjoy bigger sound and superior fidelity with exclusive built-in amp

one x plus

Studio-quality sound with Beats Audio™ built in

ayrıca 2 cıhazıda kullanıyorum htc 8x ın sesı gercekten inanılmaz ve one x plus ile arasında dunya kadar fark var

eskı s3 kullanıcısı olarak one x plus bana gore s3 den cok daha basarılı (kişiden kişiye göre değişebilir )
  • Fiyat makulmüş keşke 1 ay daha bekleseydim One X almadan evvel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ywz

Beyler bişey sorcam.

Boyutları birebir aynı sadece 5 gram daha ağır one x plus

Teşekkürler :) O zaman one x kılıfı alabiliriz.
  • Bilen vardır belki yeni konu açmak istemedim. One x plus beyaz üretildi mi? Türkiye'ye gelicek mi??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.