Şimdi Ara

One x plus türkiye? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RomeoR35

Kaynak http://www.htc.com/tr/contact/ Hemen Size Dönüyorlar...

10 gün içerisinde diyolar fakat fiyat olarak bişey demiyolar
  • bana da az once 1 ay içersinde dediler. ben kendi kendime karar aldım 1800den fazlaya çıkarsa almıyacam kaldı ki çıkacağı zamanda önemli dedikleri gibi aralıgın ortası gibi cıkacaksa hiç çıkmasın çok geç kaldılar getirmek için. 1800den fazlasını hak etmiyor. 2-3 ay sonra 2gb ram lı cıhazlar cıkar boylece elımdekı telefon cırt olur. bunu dusunecek olursak suankı s3 fıyatından 100 lira fazla verırım daha fazlasınıda vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 22 Kasım 2012; 19:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaine

Beyler one x ile plus arasındaki farkları yazıyorum soranlar oluyor sürekli:

-ön tuşlar kırmızı olmuş.

-renklerden gri olan siyah olmuş, one s'deki gibi.

-arkadaki beats logosu değişmiş. beats audio yazmıyor, daha büyük bir beats logosu var sadece.

-işlemci 1.5 ghzden 1.7 ghz çıkarılmış.

-kameradaki video çekerken frame atlama sorunu giderilmiş.

-beats amfisi var artık donanımsal olarak da beats var yani.

-hoparlör daha iyi

-wifi çekim sorunu giderilmiş ki zaten bunda çift band wifi var. one x'de tek banttı.

-jelly bean standart.

-sense 4+ arayüzü standart.

-içinde güç tasarrufu modu var.

-pil 2100 mah olmuş şarjı daha çok gidiyor.

-gps kötü deniliyordu one x'de, buna GLONASS eklenerek gps de daha iyi hale getirilmiş.

-ön kamerası kötüydü one x2in bi sisli çekerdi, 1.6 mp olmuş kamera ve çok net çekiyor.

-one x 16-32 gb ile geliyordu, one x+ 32-64 ile geliyor.

-ön cam gorilla glassdı, şimdi gorilla glass 2 olmuş.

unuttuğum varsa söyleyin eklerim.

Kısacası benim beğenmediğim 5 özelliği de geliştirilmiş. (ön kamera, wifi, pil, hafıza, gps). one x'e şarjı hariç bayılıyordum, kesinlikle geçmeyi düşünüyorum.

bunları da pilini merak edenlere fikir vermesi açısından koyuyorum: (gsmarenadan alınmıştır)

One x plus türkiye?

Hocam,
    Belirttiğin farkların kaynağı varmı,

Şayet dediğin gibi bir seste gps ve wifi da bçyle bir iyiliştirmeye gidildi ise çok iyi

Birde ısınma sorunuda çözümlendiyse mükemmel bir ürün olmuş demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

ÇOK ÖNEMLİ Bu Karşılaştırma Sitesinde http://versusio.com/tr/htc-one-x-plus-vs-sony-xperia-t#htc-one-x-plus
    HTC ONE X PLUS İçin Çıkarılabilir Pil Yazmışlar Doğru mu !?

Sitede verilen bilgi yanlış maalesef pil çıkarılamıyor.
    Bahse konu sitede işlemci 28nm olarak verilmiş bu bilgide yanlış
  • bu gün yine mesaj attım ve aşağıdaki yanıtı aldım. artık iyice sıkmaya başladı bu iş, en sonunda gidip sahibinden com ilanlarından birinden alıcam telefonu. yağız telekom diye bir firma var vergi kayıtlı falan diyor, acaba alışveriş yapan var mı daha önce?

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ONEX+ Pulus Telefonumuzun Henuz resmi satis Tarihi Turkiye icin Resmi olarak bir bilgi verilmemistir Konu hakkinda detayli bilgi alindiginda Musterilerimize Bildirim Yapilacaktir

Size servis veren elemanimizin performansini ogrenebilmemiz icin, e-posta adresinize gondermis oldugumuz anketimizi doldurmanizi rica ederiz.
    Musteri hizmetleri Numaralarimiz :
    + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.
    00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz
    .

• http://www.sanalpazar.com/Htc-One-X-Plus-64gb__isp5038739
    Arkadaşlar burası güvenilir mi bilen var mı ? Önümüzdeki hafta KKTC 'ye gidiyorum o kağıtlara kaydettiririm diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 23 Kasım 2012; 14:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicvega34

bu gün yine mesaj attım ve aşağıdaki yanıtı aldım. artık iyice sıkmaya başladı bu iş, en sonunda gidip sahibinden com ilanlarından birinden alıcam telefonu. yağız telekom diye bir firma var vergi kayıtlı falan diyor, acaba alışveriş yapan var mı daha önce?

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ONEX+ Pulus Telefonumuzun Henuz resmi satis Tarihi Turkiye icin Resmi olarak bir bilgi verilmemistir Konu hakkinda detayli bilgi alindiginda Musterilerimize Bildirim Yapilacaktir

Size servis veren elemanimizin performansini ogrenebilmemiz icin, e-posta adresinize gondermis oldugumuz anketimizi doldurmanizi rica ederiz.
    Musteri hizmetleri Numaralarimiz :
    + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.
    00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz
    .

dostum ben dün görüştügümde 10 gün içinde dediler başka bi arkadaşa da aralıgın ilk haftası demişler az bi zaman kaldı ama tam tarih belli değil maaleysef

• Ben Htc yetkilileriyle online görüştüm dahili amfisi olmadıgını satısa da sadece turkcell tarafından sunulcağını söylediler malesef ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: medmania

http://www.sanalpazar.com/Htc-One-X-Plus-64gb__isp5038739
    Arkadaşlar burası güvenilir mi bilen var mı ? Önümüzdeki hafta KKTC 'ye gidiyorum o kağıtlara kaydettiririm diyorum.

Bunun yanında birde böyle birşey buldum.
    http://www.kktcdeilan.com/Cep-Telefonu-107-kat.html
    fiyatlar doğru mu yahu

• bunlar bu telefonu türkiyede piyasaya sürene kadar galaxy s4 tanıtılacak(Şubat ayında)...Desire Hd kullanıcısı olarak , htc' den kolay kolay vazgeçmem artık ancak 1700tl kesinlikle bu telefona vermem,veremem...bununda ederi maksimum 1500tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

bunlar bu telefonu türkiyede piyasaya sürene kadar galaxy s4 tanıtılacak(Şubat ayında)...Desire Hd kullanıcısı olarak , htc' den kolay kolay vazgeçmem artık ancak 1700tl kesinlikle bu telefona vermem,veremem...bununda ederi maksimum 1500tl..

Genelde Desire hd kullananlar HTC vazgeçiyorken(ics güncellemesini dahi vermedi) siz tam tersi söylüyorsunuz.
  • Vallahi ben 1,5 senedir canavar gibi kullanıyorum telefonumu ve hiç sıkıntım olmadı,bu belkide kullanıma bağlı değişiklik gösteriyordur ancak iphone gibi sadece amblemi için ekstra 1000 1500 tl (tabir-i caizse) geçiren bir marka değil en azından. Samsung ve HTC bu konuda çok daha iyi (fiyat-performans) Ayrıca ben HTC'nin tasarımlarını seviyorum One X+'ında daha şimdiden benchmarklarda ilk 3 sıraya çıkabildiğini görmek insanı heyecanlandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

Vallahi ben 1,5 senedir canavar gibi kullanıyorum telefonumu ve hiç sıkıntım olmadı,bu belkide kullanıma bağlı değişiklik gösteriyordur ancak iphone gibi sadece amblemi için ekstra 1000 1500 tl (tabir-i caizse) geçiren bir marka değil en azından. Samsung ve HTC bu konuda çok daha iyi (fiyat-performans) Ayrıca ben HTC'nin tasarımlarını seviyorum One X+'ında daha şimdiden benchmarklarda ilk 3 sıraya çıkabildiğini görmek insanı heyecanlandırıyor.

+1

HTC karizma cihaz. S3 maalesef oyuncak gibi.

1x+ süper bi cihaz gibi...bende bekliyorum.....
  • HTC nin tasarımına bende hayranım ancak ürettiği ürünün yazılımsal desteğini çok çabuk kesiyor.
    nerdeyse 2 yaşına girecek olan galaxy s2 bile 4.1.2 ile güncellenmeye başlandı ve Touchwiz Nature arayüzünü dahi aldı bildiğin S3 oldu.

htc one x+ bende çok merak ediyorum. Gps, wifi, Gorilla glass2, işlemci, kamera, batarya ve bellekte artışı gibi iyileştirmelere gidilmiş çok iyi ama Ah birde donanımsal beats audio chip gelseymiş, ki tek eksik bıraktıkları yan olmuş, kusursuz bir ürün olacakmış.
  • Bazı kaynaklar dahili amfisi olduğunu söylüyor, bazılarıda yok diyor. Hangisi doğru?
  • Sorma yabancı sitelerde gezindim inceleme ve yorumlara baktım. Anladığım kadarı ile donanımsal olarak beats audio chip yok. (umarım yanılıyorumdur.)
    Ancak şöyle bir iyileştirme yapılmış malum beats audio ses ayarı one x de sadece müzik çalarda çalışıyordu one x+ da ise video playerda ve web browser da da çalışabiliyormuş. Yani yazılımsal bir geliştirme var.
  • htc resmi sitesinde ise özel dahili Beats Audio desteği olduğunu yazmış acaba burda dahiliden kastı ne?
    windows phone 8x de açıkca belirtmiş Dahili amfiye sahip özel Beats Audio demiş

Htc ye mail attım Donanımsal Beats Audio var mı yokmu (One x den ses konusunda ne artıları var diye de sordum) cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-x-plus/

Gerçek Ses. HTC'ye özel dahili Beats Audio özelliği ile
    müziği, sanatçının eserini kaydederken hedeflediği
    şekilde dinleyin. HTC Music Hub ve Senkronizasyon
    Yöneticisi ile sevdiğiniz tüm müziğe kolayca ulaşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

htc resmi sitesinde ise özel dahili Beats Audio desteği olduğunu yazmış acaba burda dahiliden kastı ne?

Htc ye mail attım Donanımsal Beats Audio var mı yokmu (One x den ses konusunda ne artıları var diye de sordum) cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler

Dahili dedikleri donanımsal olsa gerek önceden yazılımsaldı pek etkisi olmuyor deniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

htc resmi sitesinde ise özel dahili Beats Audio desteği olduğunu yazmış acaba burda dahiliden kastı ne?

Dahili dedikleri donanımsal olsa gerek önceden yazılımsaldı pek etkisi olmuyor deniyordu.

ses konusunda one x den iyi ama donanımsal dedikleri ne o belli degil dahili amfi degil orası belli cunku wp 8x de yazmıslar direk dahili amfi diye

• Ülkemizde carfursa veya media market ya da teknosaya ne zaman gelebilir ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.