Şimdi Ara

OneDrive delirtti beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar OneDrive'daki fotoğrafları indirmek istediğim zaman fotoğraflar "bekliyor"da kaldı. Bugün sabah wifiden bağlanınca fotoğrafları indirmeye başladı. Halbuki dün tam da işim düşmüştü. Wifiden indirmesi sizce de saçma değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kesinlikle cloud dosya depolama kullanmıyorum. Ancak onun ayarı var diye biliyorum. Bir kurcalayın. Hani whatsapp da bile vardır ya video ve resimleri nasıl indireyim hücresel mi olsun wifi mi olsun gibi ayarlar.
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Merhaba nightbringer,
    OneDrive dosya yükleme ve indirme işlemleri için yüksek boyutlu dosyalarda Wifi bağlantısını mecbur kılıyor. Bunlar genellikle video, zip arşivleri ve ses dosyaları oluyor. Fotoğraflar için bu aslında nadir karşılaşılan bir durum. Bunda öncelikli neden bağlantı özelliği ve hızı olabilir. Başka bir ihtimalle uygulamadan kaynaklı sorunlarla da karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Yine de Wifi bağlantılarının genelde Hücresel bağlantılara göre daha hızlı olduğunu unutmayın.
  • Simdi telefonum yok ama onun bur ayari var sanirim. Birde wifi kisitlamasi olabilecek fatura saskinliklari icin kisitlanmis.

• Merhaba,

Topu topu 8 tane düşük kalite fotoğrafım var toplasanız 15 mb anca ediyor. Bu yüzden wifi gerekmemesi lazım diye düşünüyorum. Durumu Microsoft'a bildirdim bakalım ne olacak. Yanıtlarınız için çok teşekkürler.

• Nokia destekten sorunla ilgili cevabı buraya yazıyorum:

"İşleminizle ilgili olarak dikkate almanız gereken bazı cep telefonu şebek sağlayıcıları bu gibi aşamalar için bloklanmış olup, bu sebepten dolayı da bu gibi durumlarda biz wifi kullanarak yükleme ve indirme gibi işlemleri gerçekleştirmenizi ya da farklı bir şebeke sağlayıcısıyla denemenizi öneririz."

Tekrar merhaba,
    15 MB'lık boyut Hücresel şebekeler için zor bir boyut. Normalde bu boyuttaki bir dosyayı Internet Explorer'dan bile daha kolay indirebilirsiniz. Lâkin OneDrive uygulaması indirilecek dosya için bağlantı hızının yüksek olmasını koşul tutuyor. Nokia destek ekibi de benim önerimi sunmuş size: Wifi bağlantısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 30 Aralık 2014; 20:05:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH bildirim kafayı yedi
    11 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Beni İyice Bunalttı !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben mesajdan gsm şebeke operatörü tarafından işlemin engellendiğini, başka operatör ile belki de sorun olmayacağını anladım. Dediğiniz gibi wifi lazım yada onedrive siteden indirmek lazım.

Size direk kullandığınız operatörün bağlantısı yavaş diyemezler. Ayrıca Türkiye'deki hiçbir operatör OneDrive bağlantısına engel koymaz. Size destek sunan arkadaş block terimiyle bağlantınızın sorunlu olabileceğini kastetmiş ki bunu da GSM bağlantılarının yavaşlığına bağlayabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.