Şimdi Ara

OneDrive Oturum Açma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ney yaptıysam beceremedim. İnternette hiç bir yerde bu konuda başlık yok. Burası ilk olsun klavuz olsun.

OneDrive PC senkronizasyon programında oturum açamıyorum. Oturum açma bilgilerini girdiğimde "Oturum Açılıyor" yazısı çıkıyor ve öylece kalıyor. Daha ileriye gitmiyor. Bu nedenle dosyalarımı da senkronize edemiyorum. OneDrive'ı ilk kurduğumda oturum açılmıştı bir sonraki gün açılmadı. 2 gündür beceremedim.

Yaptıklarım:
    Programı kaldırıp tekrar yükledim
    İnternet Seçeneklerinden Java ayarlarını kontrol ettim hepsi açık
    Güvenliğe takılabileceğini düşünerek internet ayarlarından güvenliği minimuma indirdim
    Güvenlik duvarını kaldırdım
    Antivirüsü askıya aldım
    Programı uyumluluk modunda çalıştırdım
    Programı yönetici modunda çalıştırdım
    DNS ayarlarını sıfırladım
    Farklı internet bağlantılarında denedim.
    Programı silip OneDrive İş versiyonunu yükledim.

Banamısın demedi arkadaş. Yanlış şifre girdiğimde uyarı veriyor. Doğru şifre girdiğimde oturum açılıyor diyor ve öylece kalıyor. Bilgisayarda Google Drive var ayrıca. Onda sıkıntı yaşamıyorum.

EDİT:
    Son olarak Office 2013 Ev ve İş uygulamasını programlar ve özellikler bölümünden sağ tıklayarak değiştir dedim ve onar seçeneğini seçtim. BU UYGULAMADAN SONRA DÜZELDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheki -- 9 Temmuz 2015; 23:05:04 >

• cheki C kullanıcısına yanıt
    Aynen, Office 2013'ü onar dedim onedrive düzeldi.

Hatta bu uygulamayı yaparak eski resim ve dosyalarımı kaybetmiştim ve onedrive düzelmemişti. http://cangunes.com/ms/bb/onedrive-oturum-acilmadi/

Bu uygulama eski dosyalarımı da geri getirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.