Şimdi Ara

OneKey Rocovery Sorunu (Yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011'de aldığım Lenovo y560 laptop Win 7 ile gelmişti. Sonra Win8 yükledim. 2 yıldır format atmıyorum.

Artık format atma zamanı derken, OneKey Recovery tuşunun çalışmadığını fark ettim. C:'deki programdan açmaya çalıştım, yazılımla ilgili bir hata verdi.

Lenovo'nun sitesinden hem win7 için hem de win8 için sürümlerini indirdim ama ikisiyle de olmuyor.

"Sistem kurtarmaya" bastığımda bilgisayar yeniden başlatılacak diyor. Başlıyor ama doğrudan masaüstü geliyor. Açılışta Lenovo logosu falan varken fiziksel tuşa tıkladığımda hiçbir işe yaramıyor.

Ne yapmam gerekiyor?

• Hocam, recovery bölümünü silmiş olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Hocam, recovery bölümünü silmiş olabilir misin?

Öncelikle cevap için teşekkürler. Recovery bölümü dediğin yer nerede?

lenovo'nun sitesinden indirdiğim recovery programları c:, lenovo, onekey recovery bölümüne yüklüyor otomatik olarak.

Bir yerde "daha önce cd'den windows yüklemesi yaptıysanız bozulmuş" gibi bir şey yazıyor ama anlamadım. Win 8'i arkadaşım yüklemişti bilgisayara o da cd'den yüklemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

lenovo'nun sitesinden indirdiğim recovery programları c:, lenovo, onekey recovery bölümüne yüklüyor otomatik olarak.

Bir yerde "daha önce cd'den windows yüklemesi yaptıysanız bozulmuş" gibi bir şey yazıyor ama anlamadım. Win 8'i arkadaşım yüklemişti bilgisayara o da cd'den yüklemişti.

Hocam, eğer daha önce sistem kurulumu yaparken harddiskinizde bulunan recovery bölümü silinmiş ise recovery tuşu işe yaramaz. Büyük ihtimalle recovery bölümü silinmiştir diye tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

Hocam, eğer daha önce sistem kurulumu yaparken harddiskinizde bulunan recovery bölümü silinmiş ise recovery tuşu işe yaramaz. Büyük ihtimalle recovery bölümü silinmiştir diye tahmin ediyorum.

Peki bunun bir çözümü var mı?

• malesef yok.
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    W8 yüklerken recovery bölümünü silmişsin. Sana önerim teknik servisle irtibata geçmen.
    Bana 2 hafta sonra Çin den y580 nin dvdlerini göndermişlerdi. Şansını dene derim. (Garanti devam ediyordu, W7 kuruluydu.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.