Arkadaşlar Artık Bu Sorunu Kökünden Çözmek İstiyorum Benim Aslen Nickim Thunder_Wolf Fakat Ortağım Olan gürkan_gürkan Nickli Kişiye Verdim O Yüzden Şuan Herkes Beni Hırsız Thunder_Wolf Zannediyor Aslen Ben O Değilim Eskiden Beni Tanıyanlar Vardır tayyare İdi Nickim Fakat Sonradan Modernleştirip Thunder_Wolf Yaptım Fakat Ortalıkta Hırsız Konumunda Olmaya Başladım Ve Bundan Büyük Bir Üzgünlük Duyuyorum... VE gürkan benim aylarca emek verdiğim çarı kendi çalmış Ve Başlarken İkimizde Kuran'ı Kerim Üzerine Yemin Etmiştik Çarı Asla Şifresini Değiştirmemek Konusunda Ve O Buna Uymadı Artık Sonunu Sizler Düşünün...Ha Bu Arada Adımda Mustafa
o zmn farklı bir nick kullan ayrıyetten bilgi için de teşkrs
yani senin demek istediğin ben thunder_wolf deilim oylemi demek istiyonn
belkide yeniden yapacaksın onları ama yinede ben seni bi denemek isterim
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
belkide yeniden yapacaksın onları ama yinede ben seni bi denemek isterim
Ben O Değilim ! İsterseniz Deneyin
Tamam inanabiLiriz sana güveniyoruz ama thunder_woLf'a demi$tim ben ba$ka bir konuda hırsız diye Sana demiyorum ki üstüne aLınma yani Thunder-wolf- sin sen. Thunder_wolf ' kur'an-ı kerim üzerine yemin etmi$ ve çaLmı$sa aLLah'ından buLsun derim ba$ka da bi$e demem
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
Tamam inanabiLiriz sana güveniyoruz ama thunder_woLf'a demi$tim ben ba$ka bir konuda hırsız diye Sana demiyorum ki üstüne aLınma yani Thunder-wolf- sin sen. Thunder_wolf ' kur'an-ı kerim üzerine yemin etmi$ ve çaLmı$sa aLLah'ından buLsun derim ba$ka da bi$e demem
Sorun Çözüldü...
quote:
Orjinalden alıntı: thunder-wolf-
quote:
Sorun Çözüldü...
yeni ortağı benim ben asla çalmam
quote:
Orjinalden alıntı: green_warrior
quote:
Orjinalden alıntı: thunder-wolf-
quote:
Sorun Çözüldü...
yeni ortağı benim ben asla çalmam
HayırLı oLsun
hayatta hiçbirşey için fırsatlar bitmiyor, Önemli olan ele geçen fırsatları doğru olarak kullanmak, Evelini boşver, ileriye bakalım, HOŞGELDİN
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
hayatta hiçbirşey için fırsatlar bitmiyor, Önemli olan ele geçen fırsatları doğru olarak kullanmak, Evelini boşver, ileriye bakalım, HOŞGELDİN
Sağol Deltadex Abi Tabi Geçmişin Hatırlanabilecek Bir Yanı Yok Ama İlerisi Daha Önemli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme