Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle iyi forumlar,yaklaşık 2 hafta sonra telefon alcam.aradığım şeyler,oyun oynarım (dead trigger,nova,batman ) tarzı oyunlar,işte whatsapp,twitter takılırım.yani bi günde telefonu baya kurcalarım,şimdiki telefonum htc chacha 2 baya bi ürüne baktım nexus 5,s3,note 2,xperia z,htc one x,htc one mini,l925 falan baktım.öneri yaparsanız sevinirim

iyi forumla

• Oyun oynuyacaksanız lumiayı eleyin hocam ilk başta , xperia z artık nexus5 ve g2 den düşük kalıyor , n5 ve g2 üzerine yoğunlaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç sene kullanacaksan;
    one x aralarındaki en eski cihaz yani güncel değil.
    one mini performansına göre çok pahalı.
    s3 samsung güncelleme vermeyecek.

sunduğun seçeceklerden en iyisi xperia z. ben bunların arasından z' yi seçerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite ede bakabilirsiniz..

• x periaz g2 n5 dışındaki teleonları ele bence İstediğin özellikleri için g2 ideal. Pil ömrü olsun hız olsun. Bende Z var kastığı oyun yok. Çok şık,kasa sağlam su geçirmiyor. Bence G2 ve Z arasında bir seçim yap fiyatları yakın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

birkaç sene kullanacaksan;
    one x aralarındaki en eski cihaz yani güncel değil.
    one mini performansına göre çok pahalı.
    s3 samsung güncelleme vermeyecek.

sunduğun seçeceklerden en iyisi xperia z. ben bunların arasından z' yi seçerdim.

samsung ıfa 2014'de s3 ve note 2ye android 5 verceğini açıkladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

x periaz g2 n5 dışındaki teleonları ele bence İstediğin özellikleri için g2 ideal. Pil ömrü olsun hız olsun. Bende Z var kastığı oyun yok. Çok şık,kasa sağlam su geçirmiyor. Bence G2 ve Z arasında bir seçim yap fiyatları yakın zaten.

g2 elde çok kötü,hissetmiyosun telefonu elinde çok hafif ve malzemesi dandik
  • alisvolatproplis A kullanıcısına yanıt
    yanlışın var hocam S3 ve S3 mini 4.4 kitkat almayacak. nedeni de düşük ram.
    note 2 yi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alisvolatproplis

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

x periaz g2 n5 dışındaki teleonları ele bence İstediğin özellikleri için g2 ideal. Pil ömrü olsun hız olsun. Bende Z var kastığı oyun yok. Çok şık,kasa sağlam su geçirmiyor. Bence G2 ve Z arasında bir seçim yap fiyatları yakın zaten.

g2 elde çok kötü,hissetmiyosun telefonu elinde çok hafif ve malzemesi dandik

O zaman Z bence
  • z2 veya z1 almayacaksan g2 veya nexus 5 almalısın oyun için.
  • G2 Tek gecerim Fiyat Pil Performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.