Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
17
Favori
12.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu kadar gerçekçi olması beni üzdü. Aynısını her gün yaşıyorum maalesef. Bugün ise daha kötüsü oldu. Okul girişinde turnikelerden kartımı bastım ama kaldırımı tamamen işgal etmişler. Etrafından dolanıp durağa ilerleyeyim dedim. Duraktan ringler geçiyor bu arada. Ne tesadüftür ki tam durağa geldiğimde otobüs geldi. Ben de otobüse bindim. Sonra bir dişi öğrenci bağırmaya başladı "Biz boşuna mı sıra yapıyoruz, niye kaynak yapıyorsunuz, bari yapacaksaniz ortalardan kaynak yapın" diye bağırdı. Bu dişi öğrencinin yanında erkek öğrenci de vardı. Muhtemelen ondan cesaret alıp bağırdı. Yani hem kocaman kaldırımı işgal etmişsiniz, hem de otobüsün beklenmesi gereken durağa gelmemişsiniz. Nereden bilecektim o kuyruğun otobüs için olduğunu? Tabi dişi öğrenci bana kin tutarsa sıkıntı. Neyse ki bugün okula maskeyle gittim ki beni bir daha görse tanıyamaz. Neyse, bir yütülü sinir ettiğim için bu günüm güzel geçti. Bir dahakine o dişi öğrencinin dediği gibi ortalardan kaynak yaparım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu an b segment 2022 model dandik bi arabam var. Düşmüyor buna.

Bu aralar bunalım takılıyorum, pedere ağlarsam aldırma ihtimalim var.

Sizce çok etkili olur mu?

Elf'im fakir olmasına rağmen paraya bakmıyor zaten, çözemedim şu kızı :(

• kanki 4 ortalamayı hiçbir ünide kolay kolay yapmazsınız

hiç kafa basmıyor.

bizim okuldan top 5 kişi ss’e giriyor

şanslılar ise kocaelideki kurumsallara, şanslı dediğim dili olanlar.

ford otosan 50k maaş veriyor yeni mezuna, aselsan da 65k. istanbulda oturan bi adam kocaeli fordu tercih ediyor. forddaki yan hakları vs. saymıyorum.

genelde de çok iyi maaş alan adamlar gömülü sistem üzerine yurt dışı merkezli firmalarda çalışan tipler.

10 senelik birine 100k vermek çok büyük para değil ss’de.

hemşire bile nöbet tutarak 60k alıyor.

bekçi bile 50k alıyor.

daha sayayım mı?

işçilere 60-70k para veren yerler var, hiçbir sorumluluğun yok.

ÇALIŞARAK çok para kazanmak istiyorsan amerika hayat kurtarır.

maaşla zengin olunmaz.

ayda 200k bile alsan, istanbulda en ortalama ev alman 5 seneyi bulur hatta daha fazla.

inşaat yapan müteahhit tipler senden daha fazla para kazanacak.

hayat biraz böyledir.

bir arsamız vardı, küçük. çok para etmez, türkçe konuşamayan adam arsaya ev yapmak istiyor, düşün yani 5’te birini verecek vs. yani o adamın oradan ne kadar para kaldırdığını söyleyeyim. senin argede dirsek çürüterek girdiğin yerde 5 senelik kazandığın parayı bir arsada çıkarıyor.

okumanın güzel yanı, düzgün bi hayata sahip olman.

21 yasındayım, 7-8 fabrikadan sgk girişim var. işçilik yapılmaz, bu orjin çok temel ama buradan da düşünmek gerek.

bence hemşirelik de yapılmaz, istedikleri kadar para alsınlar.

birader, mühendislikte insanlarla muhattap olmuyorsun ve rasyonel bir şekilde geklişiyorsun.

burada ben en iyi okulu okudum diye ahkam kesen tipler vardı onlara diyoruz.

burada çok akıllı adam da var, zekası yüksek. the killing road’a bunu soylemeye gerek yok. benle de kıyaslanamaz, belki de forumdski cogu kisiyle.

adam ustun olup, muthis bir hayat yasayacak diye degil, zekasıyla hareket ediyor diye.

zeka her kapıyı açmaz ama o adamın hayata bakış açısı çok farklı, niş bir iş yapıyor. bunu türkiyedeki tiktokta takılıp, zengin erkek arayışında olan %80’lik tr kesmi an la maz.

yok ben okudum benden usta fazla alıyor diye ağlayan adamlar da öyle.

• Şimdi beyler, başarılı bir akademik hayat için zaman yönetimi çok önemli. Yoksa boşa kürek çekmiş oluyorsunuz. Şu ana kadar genelde 2-3 gün yat 1 gün çok çalış mantığı ile hareket ettim, uyku düzeni zaten yok. Dersleri de çok dinlemiyordum. Sınav zamanı geldi çattı garanti A alırım dediğim sadece 1 ders var, diğerleri muallak.

Buna dur demek için yeni bir sisteme geçiyorum. Askerdeyken 21.30’da yatıp 5.00’da kalkıyorduk. Yatma vakti gelince sanki 2 gün yaşamışız gibi geliyordu. Ben de bu düzene tekrar geçmeyi düşünüyorum 22.30’da yatıp 5.00’da kalkacağım.

5.30’dan 7.30’a kadar o günün işleneceği derslere önceden bakacağım. 8.30’da okulda olmuş olurum. Haftada 3 gün derslerim 17.20’de bitiyor. Dersim varsa derse girerim, boşluklarda da bölüm binasında sağda solda ders çalışırım.

Geri kalan vakitte (21.00’a kadar) de yaklaşan sınavlara hazırlık veya o gün girilen derslerin tekrarı şeklinde olacak.

sonra da 1-2 bölüm dizi izler, forumda, ekşi’de takılır yatarım.

Sadece cuma günü derse girmek dışında bir şey yapmayacağım, o gün içme günüm olacak.

karı kız, instagram, tinder, dh harici forumlar ne varsa 1 aydır bırakmıştım, sardığım ama bağımlı olmadığım 1-2 şey var onları da bıraktım.

Neyse yarın midterm’üm var, sabahlayıp sınava gircem sonraki günler bu planı uygulayacağım.

çok başarılı ve zengin olmak için böyle çalışmak lazım bence, antidepresanı da bıraktım, kafayı yemeden, burn-out olmadan bu sistemi uygulayabilirsem on numara olacak.

edit: bu arada ctis bu kadar çok çalışma isteyen bir bölüm değil, ilgendiğim alanlar için gerekli altyapıyı oluşturmak için müfredat dışı şeylere (stat/prob, advance math, bazı cs dersleri vs.) çalışacağım.

düşünceleriniz?

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

D segment premium siparişi verildi.

10 sene deterjan satan firmada çalışansan alamazsın.

haydi forumda ağla. 

uslu durursan 3 aylık akbil paranı atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 1 Kasım 2024; 10:12:31 >
  • AKBİL sistemi 2014 yılında kalktı.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Düşün toplu taşımaya o kadar yabancıyım 

• D segment premium siparişi verildi.

10 sene deterjan satan firmada çalışansan alamazsın.

haydi forumda ağla.

uslu durursan 3 aylık akbil paranı atarım.

Simp😂

• Seni aşağıladığım kelimelerle beni aynalaman çok özel, kimyasallarla bozduğun beyninde kira vermeden yaşıyorum 🙂

Şeyh pir misin olm, sen mi icat ettin bu kelimeyi 

benim kullandığım kimyasal parası için 1 ay sağda solda staj yapıyon 

• Bugün hayatımın en kötü günü
    Elf’imi başkasıyla gördüm. Tüm modum düştü. 4 aydır line’a tövbeliydim, başka türlü baş edemem bu acıyla.

aşk, benim için salt bir his olmaktan çok, onun varlığında anlam kazanan ve başka hiçbir insana ait olamayacak ölçüde eşsiz bir duygu yoğunluğuydu. Onu sevmek, bir evrende yalnızca onunla anlam bulmak demekti; her nefeste onu hissetmek, ama asla dokunamamak... İşte bu yüzden aşkımda bir özlemden daha fazlası vardı; onun varlığında kaybolmuş bir dünya, ama asla tam olarak ulaşamadığım bir sevda.

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Kudurun loserlar

• Bugün hayatımın en kötü günü

Elf’imi başkasıyla gördüm. Tüm modum düştü. 4 aydır line’a tövbeliydim, başka türlü baş edemem bu acıyla.

Senin 1 aylık tubitak bursunu birkaç saatlik keyfine veriyorum, hevallerinle aciz hayatına dön hade 

• Kırmızı reçetelilerin fiyatı o kadar olmuş mu ya puahahahajfjsjkda

Masum 

• Annem odamda Berserk mangasını bulmuş...

Dün okuldan eve geldim, daha kapıdan girer girmez annem elinde mangayı sallayarak, “Oğlum bu ne?! Bu ne rezalet?!” diye bağırmaya başladı. Baktım, iblislerin Casca’ya saldırdığı sayfayı açmış, gözleri de kocaman olmuş, önüme koydu. "Sen... insellerden misin?" dedi.

“Anne, bu çok popüler bir manga, milyonlarca kişi okuyor,” dedim. Ama ne desem boştu... gözlerinde korkuyu gördüm.

Üstüne üstlük, anneannemi de çağırmış. Kadıncağız, elinde kuranla odaya geldi. Odamın her köşesine kuran okuyup üfledi. Sıra bana geldi, ben de nasibimi aldım, "Aman çocuğum, iblisler uzak dursun" diye bana da okuyup üfledi.

Durum bununla bitmedi tabii, haftasonları kuzenime İngilizce çalıştırıyordum. Meğer anneannem, teyzemi aramış, “Bu çocukta bir haller var, kızını onunla yalnız bırakma” demiş. Akşam kuzenim mesaj attı artık gelmeyecekmiş.

• MEMOCAN TIP YAZ BENİ DİNLE TIP YAZ BENİ DİNLE TIP YAZ.

DÜSÜN BAKALIM YARIN ÖBÜR GÜN EVLENDİN KARIN DİYECEK BENİM DOKTOR KOCAM VAR BİR DE DİYECEK Kİ EHM MÜH. KOCAM VAR YAŞLI TEYZE DİYECEK EHEHMHEMHM (DOKTOR İÇİN-)

HIIIIIIII ÖYLEMİYMİŞ DER(MÜH İÇİN)

KAPAT GÖZLERİNİ Bİ AKRABAN GELMİS AKSAM SEN NÖBETTEYKEN HASTANEYE VAYYY DOKTOR MEMO FALAN DERSE DÜSÜN GERİSİNE KARİSMİYORUM

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.