Şimdi Ara

ÖNEMLİ: anne'ye telefon ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefondan memnun kullanım rahatlığı açısından ama ahize ve mikrofon problemi var sanırım (servise gitmiş olmasına rağmen)
    telefonu ilk açtığında ses karşı tarafa geç gidiyor ve ahize sesi de çok net değil başka telefonla konuştuğumda daha rahat anlıyorum karşı tarafı diyor..

şimdi annem için tam dokunmatiğe geçme zamanı
    f/p ürünü olan anneme yetebilecek bir telefon tavsiyesi istiyorum..
    özellikle ahize sesi çok net olan bir telefon...
    fiyat olarak 600-800
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masfib -- 14 Şubat 2013; 13:54:13 >

• biliyorum bir sürü konu var ama benimde yardıma, bir fikre ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: masfib

biliyorum bir sürü konu var ama benimde yardıma, bir fikre ihtiyacım var

yukarıııı!!!
  • Öncelikle kesinlikle beyaz telefon aramalısınız bence.Beyaz telefonlar her zaman bayanlar tarafından beğenilirler ve köşeli değilde daha çok köşeleri yuvarlak şeklinde olan telefonlar bakmalısınız. HTC,Samsung,Sony düşünebilirsin. Samsung'lar zarif kasalara sahiptirler.Bu yüzden Samsung bir adım daha önde. Samsung'ta Ace 2 olabilir. Sony de diğer bir seçenek. Sony'de xLoud, HTC'de Beats audio var. Sony'ler daha uygun fiyattadırlar. Xperia Miro,Neo L gibi cihazlar olabilir.HTC'de çok fazla çeşit yok.Fiyatları daha yüksek HTC'nin.One V o fiyat aralığında bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masfib

annem şu an nokia x3-02 kullanıyor
    telefondan memnun kullanım rahatlığı açısından ama ahize ve mikrofon problemi var sanırım (servise gitmiş olmasına rağmen)
    telefonu ilk açtığında ses karşı tarafa geç gidiyor ve ahize sesi de çok net değil başka telefonla konuştuğumda daha rahat anlıyorum karşı tarafı diyor..

şimdi annem için tam dokunmatiğe geçme zamanı
    f/p ürünü olan anneme yetebilecek bir telefon tavsiyesi istiyorum..
    özellikle ahize sesi çok net olan bir telefon...
    fiyat olarak 600-800
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

sony xperia tipo al bence ekranı annen için idealdir kasası iyi kırmızı yada beyaz renginide buldunmu tam bayan cihazı fiyatıda 430 tl falan android 4.0 da var

• Sony xperia go alabilirsin beyaz olanını hem kullanımı kolay hem suya toza darbeye dayanıklı

http://www.gold.com.tr/U205720/Sony-Xperia-Go-ST27I-8GB-Beyaz-Cep-Telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xperia sola veya galaxy s duo alabilirsin.özellikle galaxy s duo beyaz rengi annen için ideal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. fikirleriniz benim için önemli..
    hepsini tek tek değerlendirecem ve inşallah yardımlarınızla anneme uygun bir telefon alacam...
  • Oncelıkle tıpo guzel bır alternatıf ama,muhtemelen yastan dolayı daha basıt ve daha buyuk ekranlı olması sanırım annenız ıcın avantajlı olacaktır.Gorusm ses kalıtesı ve f/p acısından xperia mıro yu onerırım oncelıkle,ama suya dayanıklılık ve dahada buyuk ekran acısındanda xperia go one cıkıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.