Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİR HUSUS ! ÜÇÜNCÜYE SIFIR TELEFON ŞARJSIZ GELİYOR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hepsiburada'dan 15 gün önce S6 Edge aldım, satıcı hepsiburada, samsung türkiye garantili 2200 fiyat gold. Kapalı kutu geldi kvk logoda vardı, açtım çalıştırdım, yüzde 5 şarj ile açıldı. kutuya geri koyup iade ettim parayı geri aldım. şok oldum böyle düşük şarjla açılmasına. çünkü 1 ay evvel s6 edge plus almıştım bimeks'ten ve %53 civarı şarj ile açılmıştı hatırlıyorum. genelde de hep öyle açılır tabletler telefonlar. neyse gelelim şimdi asıl komediye

bimeksten tekrar 2.ye s6 edge plus siparişi verdim, açarken hatta bu olay aklıma geldi hepsiburada ile. biraz da tedirgin açtım. bir çalıştırdım, o da ne. %1 şarj ile açıldı. hayda bunuda geri koydum iadeye gönderdim. şuan iadede hatta geri ödeme bile yapılmadı daha iban istediler yapacaklar heralde

VEEEEEEEE s6 edge plus tekrar bimeksten aldım tek bir mağazada vardı izmir bornovada. baştan yoktu sitede stokta gözükmüyordu, gün içinde bir ara tekrar yeniledim sayfayı bir baktım bitek izmirde gözüküyor. aradım sordum, yoktu geldi ürün dediler. verdim siparişi hemen, tekrar para ödemiş oldum. ( iade ettiğimin parası gelecek diye güvenerek verdim bu siparişi ) ürün geldi bugün açtım. kapalı kutu samsung türkiye garanti, ama o DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN etiketi var ya. orası sanki daha önce açılmış gibi duruyor. kılcal bir çizgi var böyle görünce fotosunu da şaşırırsınız. ama el ile gerdirince açılmamış gibi duruyor. yani mecbur bıçakla pıt ettirerek açtım. BİR ÇALIŞTIRDIM hatta vidyoya aldım bu sefer ilk çalıştırmayı. NE YÜZDE 5, NE YÜZDE 1... YÜZDE 0 OLARAK ÇALIŞTI. ÇALIŞTIKTAN SONRA TÜRKÇE VS DİL YAZILARI GELDİ ZATEN VE KAPANDI KENDİLİĞİNDEN. hemen şarja taktım. artık bıktım tekrar iade etmek istemiyorum. şarjda şuan şarj oluyor sorunsuz hızlı kapalı şekilde.

ARKADAŞLAR BU İŞ NE BÖYLE 3 KEREDİR ? SERİ SONU STOKTA OLMAYAN BİTMEK ÜZERE HATTA BİTEN ÜRÜNLER. BUNLAR DAHA ÖNCE İŞLEM GÖRMÜŞ MÜ. 3 SEFER ÜST ÜSTE ŞARJI BİTİK İLK BOOT YAPILAN TELEFON NE DEMEK ABİ. VİDYOLAR İZLİYORUM REVIEW OPEN BOX HEM 45-50 ŞARJLA AÇILIYOR. BENİM 1 AY ÖNCEKİ ALDIĞIM TELEFONUM TABLETİMDE YÜZDE 50 İLE AÇILIYORDU. BUNLAR NİYE BÖYLE. İŞLEM GÖRMÜŞ MÜ BUNLAR DAHA ÖNCEDEN, O STICKER ETİKETLERİ TEKRAR MI YAPIŞTIRILMIŞ.

Birde S6 Edge Plus sahibi varsa hatırlıyormu jelatinini açarken efor vermeye gerek varmıydı. bunda çünkü hiç jelatinini açmaya gerek kalmadı. direk yağ gibi aktı telefon jelatinin içinden.

şu ilk şarj olayları ile ilgili cevaplarınızı merakla bekliyorum. birde daha önce açılmışmı bu telefon kullanılmış mı nasıl öğrenebilirim işlem görmüşmü, açan olmuşmu kutuyu çalıştıran olmuşmu şarjı niye bitmiş yüzde 0 ile açıldı ( s6 edge plus )

•  ÖNEMLİ BİR HUSUS ! ÜÇÜNCÜYE SIFIR TELEFON ŞARJSIZ GELİYOR ???

arkadaşlar cevap lütfen. bu sizde daha önce açılmış mı işlem görmüş mü. açarken gerdirerek açılmadı. bıçağı batırıp pıt ettirip öyle açtırdım. görünüşü nasıl duruyor sizce açılmış işlem görmüş cihaz mıdır nasıl öğrenirim bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlife -- 1 Haziran 2016; 9:55:12 >

• ETİKTTE 4 TANE ÇİZGİ VAR KENARLARDA GÖRÜYORSUNUZ. sağ alt ve üst, sol alt ve üst köşelerde olmak üzere . işte bu şarjı düşük gelen 3 telefonumda da etiketlerde bu çizgiler vardı. gariptir ki şarjı %50 civarı gelmiş önceden aldığım s6 edge ğşus ve galaxy tab s2 tabletimde etiketler böyle değildi. çizgiler yoktu. ve açtığımda şarjı %50 civarı açılmıştı onlar. bu çizgili etiketler işlem görmüş daha önce açılmışı mı temsil ediyor. yeni moda mı bu iş arkadaş
  • 2. cihazın da şarj benzer geldiğine göre göndermeye gerek yokmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

2. cihazın da şarj benzer geldiğine göre göndermeye gerek yokmuş

2650 verdiğim cihaz normal olması gerektiği gibi açılsın istedim sadece hepsi bu. ama bu 3.sü de %0 şarjla gelince artık kullanmaya karar verdim birdaha iade edemem.şarja taktım 100ledim çalıştırdım kullanıcam. ama bu husus aklınızda olsun. stickerdaki o 4 tane çizgi ile gelenler şarjsız açılıyor
  • sizce daha önce açılmış mı o sticker. kutuyu gerdirince kendi açılmadı bıçakla açmam gerekti illa. ama görüntüsü falso. olması gerekenle farkına bakın. nedense 2650 lira veriyorum ama olması gerekeni bir türlü sağlayamıyorum hep bir soru işareti bir acaba
  • Öncelikle ilk şarj konusunda haklısınız. Kapalı kutu ürün %50 civarı şarjla gelir. Elimden kaç tane cihaz geçtiyse hep %50 şarjla kutudan çıktı. Yedek batarya aldım o bile %50 şarjdaydı. Fabrikadan %0 %5 şarjlı ürünü kutulayıp göndereceklerini hiç sanmıyorum. Şarj kendi kendine indiyse zaten bataryada sorun var demektir.

Eklediğiniz fotoğraftaki etiket de sanki daha önce açılmış ve başka bir beyaz etiketin üzerine tekrar yapıştırılmış gibi duruyor. Tabi bunu en iyi siz anlayabilirsiniz.

Stokta az adette kalmış veya sonradan az miktarda stoğa giren ürünlerde bu gibi durumlar olabiliyor. Özellikle kendini çakal zanneden mağaza çalışanları bu gibi işler yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.