Şimdi Ara

Önemli bir soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda knight taki gibi z r falan var mı yani combo olayları falan.Combo derken işte bir tuşa sürekli bastığında keserken sana yardım eden yani daha iyi vurmanı sağlayan yada buna benser bişey var mı?

Ayrıca pvp yapılan bir yer nereden gidiliyor.

• anlamadım.Ama istediğin kasarken attack veya defens gibi şeyleri güçlendirmekise var.Onları 2. mesleğini seçtiğinde alıyorsun.
  • bu oyunda combodan kasıt skill vuruşları sanırım lvllerin ilerledikçe çeşitli kitaplar edineceksin pvp olayı heryerde yapılabilir ama sürekli nerede diye soruyorsan mudo da adam kesmeye hazır daima birilerini bulabilirsin hele lvl düşükse nefesini keserler
  • kngihtta z+r=heroda v+a dene istersen

s ilede yerdeki itemleri toplar atack yaparken s ye basınca bence combo gibi fark ediyor az bişey
  • bu oyunda en hızlı level okcu olarak kılıccıda ikinci meslek olarak kasarsınız

okcu ile warrior skillini +5 yapcaksınız bu skilli attıgınız zaman size +50def +50atack verir

ve seri seri kendi level hayvanlarınızı kesiceksiniz olay budur ben böyle kasarak 52 lwl olucak 1 haftada
  • Combo otomatik eger skill vurmassan direk normal vurusa baslar. KO daki gibi degil yani ille de senin basman gerekmiyor. Skill vurduktan sonra otomaik A vurmaya baslar. Durmadan S ye basarsan yerdeki itemler toplanir.
  • Tamam anladım çok sağolunda lonely 100 ün dediği şeyi bende yapıyorum ama lwl atladığın yok 3 hafta oldu daha 33 lwl ım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely100

bu oyunda en hızlı level okcu olarak kılıccıda ikinci meslek olarak kasarsınız

okcu ile warrior skillini +5 yapcaksınız bu skilli attıgınız zaman size +50def +50atack verir

ve seri seri kendi level hayvanlarınızı kesiceksiniz olay budur ben böyle kasarak 52 lwl olucak 1 haftada

Yaniliyorsun, bir okcuyum ve de hunter im... Genellikle kendi lvl imden yuksek yerlerde kasarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 24 Temmuz 2007; 17:40:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.