Şimdi Ara

[ÖNEMLİ]ipod internet bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipoduma bluetooth la dosya transferi yapabilmek için celeste bluetooth file share programını cydia dan yükledim fakat programın simgesi ipoduma gelmemişti ama ayarlar kısmına btstack seçeneği ve action menü diye iki seçenek geldi.bende ipodu nokia telefonuma bi bağlıyım dedim.genel>bluetooth seçeneğinden telefona bağladım(eşleştirdim)telefon la iPod bağlandıktan sonra telefonumda paket veri bağlantısı açıldı ve ipodumun sol köşesinde yeni bir simge geldi.telefon iPod için modem haline gelmişti.ibluever olmadan telefon aracılığıyla İnternet'e girebildim.böyle bir özellik zaten varmıy dı?

• Telefon marka model ne?
  • Nokia 2730 classic
  • ayrıca bağlantı ibluever demodaki gibi kopmuyor sınırsız devam ediyo
  • o zaman teli bluetooth ile ipod a bağlayanlar yığın bellek,pc suite yerine paket veri seçerse olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

o zaman teli bluetooth ile ipod a bağlayanlar yığın bellek,pc suite yerine paket veri seçerse olur.

bu kimsenin aklına gelmemişti büyük ihtimal...
  • eğer oluyosa süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten güzel ibluever tam sürüm satın almaya gerek yok
  • quote:

gerçekten güzel ibluever tam sürüm satın almaya gerek yok

sen de yapabildin mi?
  • Gerek yok şu anlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 5 Ağustos 2011; 21:51:43 >
  • başka deneyen war mı?
  • Ben denedim. çalışıyor. Telefonunuzla eşleşince direk açılıyor paket veri. ibluever'ı almayı düşünüyordum gerek kalmadı. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 9 Ağustos 2011; 2:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

Ben denedim. çalışıyor. Telefonunuzla eşleşince direk açılıyor paket veri. ibluever'ı almayı düşünüyordum gerek kalmadı. teşekkürler.

hangi tel ile denedin ?
  • nokia telefonumda baglanamiyorum. Ipoddan bluetooth acip aygit ariyor ama bulamiyor.

Edit: eslesmeyi sagladim ancak telefonda internet baglantisi olusmuyor. Btstack veya activator menuden bir ayar yapmak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 9 Ağustos 2011; 14:44:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

Ben denedim. çalışıyor. Telefonunuzla eşleşince direk açılıyor paket veri. ibluever'ı almayı düşünüyordum gerek kalmadı. teşekkürler.

hangi tel ile denedin ?

Nokia 5200 ile. Ayar vs yapmadim baglaninca aktif oldu direk.

Edit: e72 ile denedim onda olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 9 Ağustos 2011; 15:11:56 >

• deneyipte yapamayanlar uzak sim modunu açıp deneyin olabilir...
  • quote:

deneyipte yapamayanlar uzak sim modunu açıp deneyin olabilir...

o nasil aciliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

deneyipte yapamayanlar uzak sim modunu açıp deneyin olabilir...

o nasil aciliyor?

bluetooth ayarlarında samsunglarda var
  • Nokia 3500c ile denedim. Eşleşiyor, telefonda internet bağlantısı kuruluyor, iPod'da da sol üstte o bağlantı sembolü çıkıyor. Fakat yine de iPod internete giremiyor.
    Yani 3500c ile sonuç olumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

nokia telefonumda baglanamiyorum. Ipoddan bluetooth acip aygit ariyor ama bulamiyor.

Edit: eslesmeyi sagladim ancak telefonda internet baglantisi olusmuyor. Btstack veya activator menuden bir ayar yapmak gerekiyor mu?

bağlanmadan önce btstackden none seçeneğini seç eşledikten sonra onaysiz otomatik bağlantı yapilsin mı sorusuna evet de.bağlandıktan sonra bt stack kendiliğinden iOS seçeneğini seçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calypso_41 -- 10 Ağustos 2011; 18:39:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.