Şimdi Ara

Önemli ßir Duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Akara Serveri Açılmıştır Bende Forumdaki Power Adlı Arkadaşla Yeni Serverda Ortak Bir Char Kasmaya Karar Verdik Ve Nickimizi Xhoprenics Koyduk Asas Açtık Sabahladık Durmadan Kastık Bowl Döne Döne Gözlerimiz Kanlandı Ve Bunun Karşılığını Aldık ßöyle ßir Char Oldu

+7 Dual Shard
    +7 3 Parça Shell 2 Parça +7 Chitin
    Dual Kekuri
    Priest Pendant
    +9 Dex Earring Dual
    +9 Dex Belt
    lvl 67 %28.34 Ken CSW İçin Chara girecektik Ve Char Bomboştu Ayrica 63 lvla Düşürülmüştü Neyse Bunada Aldırmadik Ve Kasmaya Devam Edelim Dedik

Bundan Sonra Biraz İtem Yapalim Dedik Bowl Döndük Boss Aradık Ve birazda Olsa +8 FullPlate Set +8 Dual Clewar Quest Takilarıyla Bir Asas Oluşturduk Ama Onadamı Ne Oldu Sonu Hack Oldu Artık Burdan Sonra Benim Kasacak Gücüm Kalmadı Ve Knighta Ara Werdim Açıkcası Bu İtemleri Nasil Yaptim Soranlar Olursa Beozar ve Gawolt Kasarak ßosslardan Düşen İtemleri Satarak Nasil Hacklendiğini Anlamadım İnternet Cafede 1 Kere Girildi Oda Cash Almak İçin Ankara Chatlak Cafede Neyse Saygılarımla Xhoprenics

• ankara chatlaktan birçok kez cash pre aldım bi soun cıkmadı arkın soymamıştır inş. ama onun belki girdigi bi yerede olmustur
  • yazık olmuş ilk dizdiğin çok güzel charmış
  • Yazık Olmuş Başlarda Çokta Hevesli Başlamıştınız .. Geçmiş Olsun
  • kötü olmuş hele onca emekten sonra(heckleyene)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 11 Aralık 2007; 18:43:59 >
  • Hevesle Başladık Kasma Şeklimiz Şöyleydi

08:00-20:00=ßen
    20:00-08:00=Ortağım

Charımız 24 Saat Onlineydi Ama Bizim Yaptığımız Büyük Bir Hata Hayattan Soyutlandık Sanki Farklı Bir Dünyada Yaşıyormuş Gibi Ama Sonunda Hack Kan Beynime Sıçradı Ama Ortağım Benim Kuzenim O Yapmaz Böyle Bir Şey Diyelim Yapti Çocuğun Dediği Laf;Abi Gel Bir Daha Kasalim

Hayırlısı Arkadaşlar Teşekkür Ederim

NOT=DeliBalta Hiç Bir Sebeb Yoqqen Slotlara Quest(Apos)Çekti Neden Olduğuna Anlam Weremedim Czde Pmler Attı Eziq Diye Cwp Wermedim Amacı Ne anlayabilmiş Değilim
  • İlk hacklenişinizde pclerinize format atmak aklınıza gelmedimi ??
    Valla nasıl hackleniyorsunuz hala anlayamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

İlk hacklenişinizde pclerinize format atmak aklınıza gelmedimi ??

Attık Pcye Format Ama Bende Anlayabilmiş Değilim Aklımda 2 Tane Soru War Ya K2 HacklediYada Bu Xtrapın İçinde Trojen War Diyolar Ondan Gitti Char
  • ss koyda inandırıcı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: TBMM

ss koyda inandırıcı olsun

ßurda Egomu Tatmin Etmek İçin ßir Şeyler Söylemiyorum İnanmak Zorundada Değilsin Zaten Bir Şeyler Bilip Akarada Oynasaydın Görürdün %100 Beni 63 lvlken 1 Kere Topic Açmıştı Ortağım Kitlendi Yani Yalan Söylecek Bir Durumum Yoq 2 Senedir Forumla Hemen Hemen İç İçeyim Sen Geliyorsun Yalancı Damgası Basıyorsun Anlayabilmiş Değilim Sizin Gibilerin Mantığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanWalJan

quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

İlk hacklenişinizde pclerinize format atmak aklınıza gelmedimi ??

Attık Pcye Format Ama Bende Anlayabilmiş Değilim Aklımda 2 Tane Soru War Ya K2 HacklediYada Bu Xtrapın İçinde Trojen War Diyolar Ondan Gitti Char

Xtrapta birşey yok, yanılıyorsunuz. Sadece antivirusler yanlış algılıyor. Biraz daha dikkatli olsaydınız keşke. Ben premium yada cash alırken hayatta charımı girmem cafede. Adam printerdan yazdırır kodu evde girerim. Asla girmeyin cafelerden...
    Akara'da o char varsa 3 4 günde bir şifre değiştirirdim ben, gerçi pcde birşey olmadıktan sonra şifre değiştirmeye gerek yok.

Neyse Geçmiş Olsun...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TBMM

ss koyda inandırıcı olsun

ßurda Egomu Tatmin Etmek İçin ßir Şeyler Söylemiyorum İnanmak Zorundada Değilsin Zaten Bir Şeyler Bilip Akarada Oynasaydın Görürdün %100 Beni 63 lvlken 1 Kere Topic Açmıştı Ortağım Kitlendi Yani Yalan Söylecek Bir Durumum Yoq 2 Senedir Forumla Hemen Hemen İç İçeyim Sen Geliyorsun Yalancı Damgası Basıyorsun Anlayabilmiş Değilim Sizin Gibilerin Mantığını

ben sana inan mıyosun yada yalan konuşuyosun demedim benimde akarada cahrım var 61 lvl Reaky
    bu forumda 2 yıl olman sorun degil !

• Saol Kardeşim

İzlediğimiz Yol Haftada Şifremiz Değişirdi Tek Hatamız İtemleri Neden Kitlemedik Bin Pişmanım Ama Ben Girakonda 72 lvl Priest Satmıştım Sattığım Çocuk O Gün Msnde Kredi Kartı Bilgilerini İstedi Sorduğumda K2 Nin Site Hacklenmiş Dedi Ve Charım Güme Gitti Dedi 2 Gün Sonra Bende Hacklendim

TBMM Kardeş Tamam Kimseyle Sidik Yarıştıracak Halde Değilim Zaten Kafamda 1001 Türlü Düşünce Var Pardon Yanlış Anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarkanBey -- 11 Aralık 2007; 18:56:49 >
  • Arkadaşlar sitenin hacklenmesi falan hurafe ya.
  • çok geçmış olsun hemşerim
    senın suan ne duruma olduğunu çok iyi anlıyorum
    kim soymussa..............
  • quote:

Saol Kardeşim

İzlediğimiz Yol Haftada Şifremiz Değişirdi Tek Hatamız İtemleri Neden Kitlemedik Bin Pişmanım Ama Ben Girakonda 72 lvl Priest Satmıştım Sattığım Çocuk O Gün Msnde Kredi Kartı Bilgilerini İstedi Sorduğumda K2 Nin Site Hacklenmiş Dedi Ve Charım Güme Gitti Dedi 2 Gün Sonra Bende Hacklendim

TBMM Kardeş Tamam Kimseyle Sidik Yarıştıracak Halde Değilim Zaten Kafamda 1001 Türlü Düşünce Var Pardon Yanlış Anlamışım

GEÇMİŞ olsun
    ama ben açıkcası inanmıyorum bu sitede trojen fln varmış

• Saol Bilal Forumun Gülü Herkese Teşekkür Ederim
  • ben belki satma kas demeseydim char elinden cıkcaktı daha cok para etcekti
    bana
  • cok g.o
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

ben belki satma kas demeseydim char elinden cıkcaktı daha cok para etcekti
    bana

Yoq Kardeşim Sana Neden Ban Çok İyi Bir İnsansın İçin Temizdir Öyle Bir Şey Olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.