Şimdi Ara

Pixel Yardımlaşma Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan uzun zamandır hayalini kurduğum pixel 9 telefonuna sahip oldum yanına da pixel watch 2 aldım aslında set tamamlandı benim için :) pixel telefonların kayıtlarının da açılması ile birlikte bence rağbet göreceğini, gördüğünü düşünüyorum.

Bu konu ise kullananların eksik hata vs vs bir birine destek olması için küçük bir konu olsun. Sizlerde uygun görürseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk yorum benden olsun :) geçen cihaxda şöyle bir sorun ile karşılaştım telefonun wifi kapatıp mobil veriye geçecektim ekran o şekilde kaldı hiçbir müdahale yapılmadı kilit tuşu da işe yaramadı kilit açamadığım için cihaz kapatılmadı da sonrasında ses açma ve kilit tuşuna uzun süre basınca kapanıp açıldı. Garip bir hataydı endişelendirdi :D

Bu arada ekran tazelemeyi sürekli 120hz de tutabilirsiniz geliştirici seçenekleri ile normalde 60 a düşüyor p9 da en azından..

Yazılıma bayıldım animasyonlar muazzam telefon yağ gibi akıyor..

Ve kılıfı kesinlikle Google Store'dan orj alın bir tık pahalı ama değecek inanın o kadar garip bir hissiyatı varki elinize aldığınızda bırakmak istemiyorsunuz hafif kaygan :) ama çok yumuşak bir şey tutuyor gibisinizde garip :) beyaz ve siyah aldım beyaz mükemmel duruyor herkes bakıyor cihazımda beyaz mükemmel uyum oldu .

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarda üst ve altta ki siyah bant rahatsız ediyor mu? Ekran görüntüsü paylaşır mısınız 🙂

• merhaba öncelikle telfonunuz hayırlı olsun. ben de telefon alma arafesindeyim ama pixel mi yoksa vivo x100 promu karar veremedim daha. ssarz süresi ne kadar bu konuda deneyimleriniz paylasirsaniz sevinirm. bide ciahz daki işlemci ağır yük altinda nasil.tepkinveriuor. cihaz ısınıyor mıu.
    şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben normalde navbar kullanmayı seviyorum fakat yine bir hata sanırım bazı uygulamalarda ekran içeriğini tam göstermiyor bu sebeple mecburen kaydırma hareketlerini kullanıyorum. Üst bar kalın baya sanırım a16 da daha da artabilir bir kaç video izledim ing olmadığından dolayı anlamadım ama video hiç hayırlı değildi beta da :) altta ince bir siyah şerit var hoş durmuyor .

Bu konuda şunu anladım Motorola edge 30 ultra kullandım onlarda kayıt edilebiliyor bu cihaz bir tık daha küçük diye istedim ama sonra bir tık üzdü neredeyse aynılar boyut olarak neyse ana konu istediğim tüm üzelleştirme ve saf android Motorola da vardı tek sorun yazılım hataları var ve güncelleme gelmez diyorlardı forumlarda yazılım birimi çok zayıfmış ama inanın tam insanların istediği gibi bir yazılım kurmuşlar eksiklerle ilgilenmiyorlar örneğin kaydırma hareketlerini açıp ince barı kaldırma seçeneği var ekran 144hz di animasyonlar isterse akıcı olmasın ☺️ her çeşit telefon kullandım bence içlerinde en iyisi Motorola edge 30 ultra idi saf android ve özellikler açısından tek sorun dediğim gibi az destek verseler muazzam bir telefon olabilirmiş

Google da saflık güzel ama aşırı saf buda :D azıcık öselliştirme verebilirmiş örneğin ana ekranda şu Google arama barı ve üstte günlük haber verme şeysi neyse öylece duruyor çok bir işe de yaramıyor kalkmıyorda sinir bozucu tarih var sadece minicik hava durumu ben belki özelleştirmek istiyorum ama kalkmıyor. Sanırım root istiyor ama bulaşmak istemiyorum o devir eskide kaldı üşeniyorum :D

• destroy-er D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yukarıda dabelirttim Motorola edge 30 ultra dan buna geçtim o 20 dk da sarj oluyordu yalan yok özelemedim değil 1.15 dk falan oluyor sinir bozucu diğerinde elimi yüzümü dişlerimi fırçalarken doluyordu. İşlemciyi zorlayacak birşey yapmadım ama sentetik testlerde baya güçsüz o belli o açığı yazılımla kapatıyor hissetmiyorsunuz oyun oynanırsa ortaya çıkar ki ben oynamıyorum. Isınma içinde havalar soğuk olduğu ve kendi kılıfını aldığım için kılıf bir tık kalın hiç hissetmedim şuan sanırım bu yorum sağlıklı olmaz. Burada soru şu bence cihaz iyi güzel hoş fakat gerçekten üzerinde düşünmemişler insanların işini nasıl kolaylaştırırız diye bunu şurdan anlayabilirsiniz Samsung ekrana iki uygulama koymayı getirdiğinde S3 yada S4 te android bir iki güncelleme sonrası izin verdi herkese firmalar açık diye kendileri birşey yapıyor ama Google Apple gibi bu yeter diyip geçiyor evet akıcı mı akıcı yalan yok fakat özelleştirme sıfır duvar kağıdı değiştirebilirsin widget eklersin ana ekrana bitti :D he ben bunu bilerek aldım memnunum yanlış anlaşılmasın :D belki ilerde Motorola küçük bir telefon çıkarırsa neden olmasın derim :D

X100 prodan geçmeyi düşünüyordum yorumlarınız aydınlattı teşekkür ederim. 😅 Özelleştirme bağımlısı değilim ama ana ekrandan kaldıramamak sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye Kart [Ana Konu]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

1 aylık pixel 9 pro kullanıcısıyım fikirlerim almayı düşünen arkadaşlara faydalı olabilir.

Cihazı 2.el aldım kendim imei verip kayıt yaptırdım ve güncelleme sıfırlama yaptım gayet sağlıklı sorunsuz kullanıyorum

Daha önce s24 ultra s23 ultra magic 6 pro oneplus 12 vb cihazları kullandım.

Ekran gayet başarılı hiçbir şartta yetersiz kalmıyor renkler parlaklık çok iyi.

Kasa kalitesi ve boyutu muazzam ne küçük ne büyük tek elle kullanılıyor ama küçükte hissettirmiyor. Malzeme kalitesi elde tutuşu çok iyi.Tasarım çok şık.

Kamerası güzel ancak biraz fazla işliyor fotoğrafları işlemeden önceki hali daha güzel bence.

Birde kamera düşük ışıkta fazla bekleme yaparak çekiyor.

Yazılım zaten konuşmaya gerek yok akışkanlık ve kullanışlılık çok çok iyi.

Pil en çok şaşırdığım konu oldu cihaz çok büyük olmadığı için belki az gidebilir diyordum ama günü çok rahat çıkartıyor.

Ses çıkışı ve titreşim çok iyi özellikle titreşim inanılmaz tok bir hissi var garip gelebilir ama kullanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.:)

Eksi olarak denebilecek tek şey belki işlemci performansı ama o da benchmark yaparsanız belli oluyor.Kullanımda hissetmek imkansız 16 gb ram ile cihaz çok akışkan.

Ben çok sık cihaz değiştiren biriyim ancak bu cihazdan vazgeçemiyorum çünkü android tarafında muadili yok bu boyutta bu kamera ve kalite hissi olan cihaz yok .

Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

• 3dboy kullanıcısına yanıt
    Güzel yazı hocam teşekkürler. Bu tarz yorum görünce x100 prodan geçmemek için zor duruyorum 😅🤣

Kullanmadığım tek amiral gemisi 100 pro nasıldır bilmiyorum ama pixel denemenizi tavsiye ederim. Büyük ihtimal kamerada vivo daha iyidir ancak genel kullanım ve ergonomi olarak pixel daha iyi olabilir.

• Yazdıklarımdan inşallah pişmalık belirtileri çıkmamıştır :D sevdim cihazı fakat az çok az da olsa özelleştirme verseymiş iyi olabilirmiş ya :) bende pro buşursam takas ile almayı düşünüyorum bu arada kullananlar kesinlikle bir şekilde Google dan kılıf alsınlar efsane oluyor cihaz ben burdayım diyor artı sürekli elinize alasınız geliyor :)

• Merhaba. Pixel kullanıcılarına Google Fotoğraflar uygulamasında sınırsız depolama alanı verildiği deniliyor, bu doğru mu?

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bende bir yerde okudum ama nasıl oluyor bilmiyorum şuan ücretli üyelik var olursa bende bırakmayı düşünüyorum

• Pixel Yardımlaşma Ana Konusu

Evet ana ekranları görelim fikir oluşturalım 🥹

• Arkadaşlar typc to 3.5mm ara kablo kullanan var mı acaba ? Bende ugreen var çalışmadı

Klasör widgetında uygulama sayısı artıyor mu? Sadece 4 tane mi oluyor?

Pixel Yardımlaşma Ana Konusu

Herşey oluyor tek sorun pro versiyon istiyor 🥹

Kendi arayüzünde zannetmiştim teşekkürler 🥶

Yok hocam Google öyle şeyler yapar mı 😀

• 9 pro Xl le bende aranıza katıldım

Ufak bir sorum var
    Çalan müziği kilit ekranından kontrol etme şanşımız yok mu, sadece çalan şarkının ismini görebiliyorum yokmudur kilit ekranından müziği kontrol etme şansımız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.