Şimdi Ara

Pixel Yardımlaşma Ana Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemciler gelişmeli evet cihaz stabilitesi yüksek ama insan ham güç olarakta güçlü cihaz istiyor. Baktığın zaman gen 3 özelliklerinde kullanılar iç çekirdekler ama gen 3 ün yanından bile geçmiyor bence gpu da sıkıntı var ona çözüm üretmesi lazım Google ama dediğim gibi ben herşeyi ile tam cihaz istiyorum. Ne kadar karşı gibi gözüksem de Apple bu konuda mesela adamlar ilk PC oyunu getirdi mükemmel çalışıyor mu bilemem ama ilk böyle şeyler denediler güzel reklam oldu falan filan 8 elite ile PC oyunları çalışıyor artık ama firmalar bunu iyi reklam edebilmeli artık ellerinde mükemmel işlemciler var 9400 mü neyi oda iyi işlemci Google geri kalmamalı bence güçlü işlemci iyi yazılım ile ben her sene telefon değiştirmemeliyim. Apple kullanan herkes ne der fark etmese bile abi 5 yıldır kullanıyorum yine Apple alırız diyorlar bu kafa yapısı google da da olmalı alanlar güçlü ama zevk için yine Google alabilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle insanlara o itimayı vermeli tasarım olarak tamamen özgün kağıt üstünde de başarılı dizilimi var.google kullanıcıların en sevdiği küçük detaydan biri de titreşim motoru. Umarım o anakart ve kasa yapısına uygun verimli bir işlemci bu sene çıkar da talep edecek kullanıcı kitlesi bu sefer herşeyi dört dörtlük olmuş düşüncesine sahip olur diye temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 9 Mart 2025; 2:39:6 >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam öğretmenim derste telefonu masaya bırakıyorum çocuklar hocam o ne öyle diyorlar ☺️elimde görünce mükemmel diyorlar ve özellikle belirtiyorum orj kılıf çok yakışıyor nımızsıza beyaz özellikle 🥹tavsiye ederim siyah ve beyaz orj kılıf aldım beyazı çıkarmak istemiyorum ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 9 Mart 2025; 17:49:21 >
    😆 uzay mekiği gibi cihazınız var maşallah hocam. Tabi dikkat çeker kılıfa çopu kullanıcı imkanınız varsa Google Store'dan 13€ ya alın diyorlar insanın kılıfı elinden eksik etmeyesi geliyor.🌞 Güle güle mutlu anılarınıza eşlik etsin cihazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 10 Mart 2025; 0:10:19 >
    Çok teşekkür ederim hocam ☺️

• Arkadaşlar Google ' a hata nereden gönderiliyor bileniniz var mı ?

• Herkese merhabalar,

Aklımda 3 telefon var

Pixel 9 Pro XL - Samsung S23 Ultra - Xiaomi 14 Ultura

Bu 3 telefon arasında kaldım.

Çok fazla oyun oynamıyorum ama oynayada bilirim. Benim için mühim olan az düzgün fotoğraf çeksin pili beni üzmesin akıcılık iyi olsun aslında bu sonuçlar pixele çıkıyor fakat diğer 3 telefona göre fiyat olarak da biraz üzerinde güç olarak da CPU beni düşündürüyor acaba yavaş kalır mı

Sizlerin de görüşlerini isterim. İphone 14 PM - S24 Ultra kullanıyorum şuanda .

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam eğer ki tasarım anlamında elime otursun ergonomik olsun kamera üzmesin derseniz pixel 9 xl hali hazırda s24 ultra kullanıyormuşssunuz zaten s23 ultra garip olur
    Xiaomi 14 ultranın en iyi yanı hızlı sarjı

Evet biraz öyle oldu 24 den 23 e geçmek biraz tuhaf hissettirecek 9 xl da güç ve oyun konusu kafamı kurcalıyor sanırım en mantıklı seçim 14 ultra olacak gibi

Aklımıza 2 cihaz getirelim objektif olarak kamera konusunda Xiaomi de fotoğraf kar bir nebze kontrastlı olur Google pixel gerçeğe en yakın ve minimum oynama yapar.
    Tasarım konusunda 14 ultra kamera çıkıntısı bazı durumlarda rahatsızlık verebilir
    İşlemci konusunda ise 14 ultra oyun,render alma konusunda başarılı
    Google pixel daha sosyal odaklı gerek sosyal medya gerek ise günlük kullanımda hiç bir fark hissetmezsiniz
    Tasarım olarak da ben Google diyorum

O zaman pixel 9 pro xl ile bir deneme sürüşüne çıkalım biz 😁

Ben şansınızı deneyin derim pişman olmazsınız.genel olarak ne yapıyorsunuz telefon ile

Yoğun iş hayatınız ve telefon ile çok işiniz var ise Xiaomi de ki hızlı sarj velinimet normal günlük kullanıcı iseniz WhatsApp sosyal medya arama mesajlaşma gibi özel yerler de anı için fotoğraf da iki kamera da güzel sadece Google daha ergonomik 4 yandan oval tasarım mevcut

Yoğun değilim 2.bir telefonum var fakat elimden de düşmüyor video izleme sosyal medya özellikle kullanıyorum bu ara oyun oynamıyorum çok da düşünmüyorum fakat hızlı şarj olayı çok güzel duruyor işlemci gücü de öyle bi karar vereceğiz bakalım

Bence eğer hâlâ standlarda duruyorsa mi mağazasına gidin ele oturuyor mu arayüzü kamerası bakın uyuyorsa alın

• Hocam isteklere odaklanmak gerek bu arada dün sanırım mwc de en iyi telefon seçilmiş 9 pro ben s24 u kullandım Max 2 hafta sürdü köşeli yapısı bitirdi birde o one ui bana hitap etmiyor ben daha sade saf yazılımı seviyorum kullanmadığım bir sürü özelliği kapatıyorum zaten :) Xiaomi 13-14-15 küçüklüğünden ve işlemciden dolayı hep aklım gitti ama bir türlü nasip olmadı :) şimdi de Xiaomi 15 düşündüm bakalım kısmet şuan 9 kullanıyorum ama pro olsa mıydı demiyor değilim kamera da bir tık önde pro insanoğlunun göz açlığı denebilir :D şuan bununla da sürekli foto çekmedim. En son birine sordum takas düşünür müsünüz dedim 9 takas 9 pro idi bana üzerine 10 -19 bin arası istediler güldüm ve dedim kullanmaya devam et

• Yazılımlar karşılaştırılabilir

9 Pro için 19 bin TL üstüne istemesi 😆 herhalde 10 Pro için yatırım yapıyor sizi de yatırım aracı gördü🙂. hocam sormayın xiaomi 14-15 güzel hem boyu hem batarya kapasitesi hem de hızlı sarj ile işlemci. Acaba arayüz nasıl optimizasyonu vs

Hocam ben arayüzü bir türlü sevemedim çünkü Apple çakması olduğu için özgün olmadığından içime sinmiyor. 15 aslında donanım ve küçük oluşu çok mantıklı geliyor ama dediğim gibi yazılım beni etkiliyor. Özellikle pil konusu ben bundan önce Motorola edge 30 ultra kullanıyordum 20 dk da doluyordu özledim valla onu elimi yüzümü yıkarken dolardı sarj :) bunda akıllı priz aldım gece 5-6.30 arası doldur diyorum gece sarja takıyorum kendi doluyor unuttuğumda vay halime 1.15 dk da doluyor sanırım. Diğer konuya gelirsek akıllı çok hocam yada akıllı olduğunu sanan çok ben hep mütavazi olabilmek adına siz fiyat belirleyin diyorum fakat bilmiyor dur kitleyelim sanıyorlar neyse:)

Ben 2020 yılından beri hızlı sarj ve batarya kapasitesini arttırılıcağını bekliyorum o Zaman da söylentiler vardı. Hâlâ gelmedi umarım 3 sene içinde gelir. Xiaomi bin Pazar payını honor ve vivo ya kaptırmaması için kapsamlı bir yazılım optimizasyonu yapmalı.kendine eskiden çin malı diyince kopya ürünler geliyor du hâlâ onu anımsatıyor.

Bence 5 ay bekleyin hocam eğer ki pixel 10 Pro 3,5 daha yukarı fiyata gelirse tercih edebilirsiniz bataryayı da muhtemelen 5100 Mah olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.