Şimdi Ara

Pixel Yardımlaşma Ana Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı soruyu bende soracaktım şuan için gözükmüyor. Eskiden android 4-5 iken kilit ekranına widget ekleme vardı sessiz sedasız kalktı o şimdi ise hiçbir şey yapılmıyor. Yada ben ayarını bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Yüz tanımayı kaldırınca ilginç bir şekilde müzik kontrolü kilit ekranına geldi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ns Glow kullanıcısına yanıt
    Acaba kilit ekranını hızlı geçi açmışızdır ondan da olabilir hocam kapatıp denemek lazım. Sizde sorun çözüldü ise bakalım. A16 dan da bir umut yok gibi video baktım bir kaç tane aynı arayüz ile geliyor cihaz

• Evet hocam kilit ekranını atla ayarını kapatınca müzik çalar gözüküyor

• @captain tsubasa Hocam nereden aldığınızıda paylaşabilirseniz benim gibi alacak olan arkadaşlara kılavuz olur, hala ülkeye resmi yollar ile gelecek düşüncesiyle bekliyorum ama sanki gelmeyecek gibi :=) Server kaydınada içim ısınmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benv3kendim -- 24 Şubat 2025; 23:42:30 >
  • benv3kendim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben İstanbul'da bir arkadaştan takas yolu ile aldım gerçekten güvenilir ilgili bir arkadaştı cihazımı da aldı vs vs bunda da sonradan kayıt var resmi yok diye biliyorum cihazı. İlan açıyordu sonra saçma sapan tekliflerden dolayı kaldırdı eş dost tavsiyesi ile satacağım dedi. En son elinde pixel farklı telefonları vardı.

• Arkadaşlar merhaba, yurtdisindan gelirken pixel 9 pro xl cihaz aldım. Henüz sim kart takmadım. Nasıl kullanayım, ne önerirsiniz? İyi forumlar dilerim.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ne sormak istediğinizi anlamadım işin açıkçası ? Server kayıt yapayım mı anlamında soruyorsunuz yoksa kayıtsız mı kullanayım anlamında mı soruyorsunuz

• Arkadaşlar dikkatimi birşey çekti cihazda bazı bölümlerde demolar oluyor ya şu şöyle yapılır falan diye parmak hareketleri sarj widgeti vs vs oradaki animasyonlarla bulunan telefon hala pixel 8 bence Google bu işi yazılımı çok önemsememiş ince dokunuşlar önemli diye düşünüyorum orada pixel 9 benzeri animasyon olsa daha göze hoş gelir tam oturulup düşünülmemiş a15 te inşallah 16 da düzeltmişlerdir bunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.