Şimdi Ara

Önemli Köpek Mevzusu ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir köpek sahiplenmeyi düşünüyorum. Tabiki ne kadar küçükse o kadar iyi.Yanımda büyüsün istiyorum gelişiminin her aşamasını görmek istiyorum. :) Ama köpek ırkları hakkında hiç bilgim yok.Bir alabalık çiftliğinde yaşayacak.İstemediği kadar taze alabalığı olacak yani. :) Ama ondan istediğim bir kaç şey var.Sahibini tanısın ya da şöyle diyeyim çiftlik çalışanlarını tanısın çünkü ben hep orada olamayacağım için ilgilenecek birileri lazım.Öyle herkese giden bir köpek olmasın ama.Hayvanları çok seviyoruz ve ortam da müsait olduğu için tavşan,ördek,tavuk,keklik besliyoruz çiftlikte.Tabi bunlar ticari amaçlı değil.:D Herkes sevdiği hayvanı besliyor anlayacağınız.İşte benim sahiplenmek istediğim dostum da diğer dostlarımıza saldırmasın istiyorum.Çünkü daha önceki pitbull-k9 kırmasıydı ve yavrumuz büyüyünce vukuatları da başladı.3 kez tavukları yedi ve baş edemeyince onu ordan ayırmak zorunda kaldık.Tilkiler de sık sık hayvanlarımıza saldırıyor.Onları tilkiden korursa da mükemmel olur ama çokta önemli değil tilki olayı sadece hayvanları yeme riski olmasın ki dostumu oraya götürüp bakacak yüzüm olsun.Bu dediklerime uygun ırklar hangileridir ona göre sahiplenmek istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Bu arada şehir : Elazığ/Keban(Fırat Nehri Üzeri)

• Kangal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

Kangal

En uygun seçenek Kangal..
  • Hocam dogo argentino tam aradıgın kopek
  • Eğer safkan bulabilirsen kangal , ama oda zor olduğu için bence Dogo argentino tavsiye ederim. Veya Rotweiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 20 Temmuz 2013; 22:59:30 >
  • ayı al hazır alabalıkta varken.
  • Ayının yaşayabileceği bir ortam yok.Daha önceki tesisimiz ormana yakındı bir ayı dostumuz vardı :D dogo bulacam o zaman da nasıl bulacam bakalım bi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Hocam dogo argentino tam aradıgın kopek

+∞
  • dogo argentino gerçekten de çok istediğim bir köpek ama şöyle bir problem var.köpek kaslı yatmak isteyen bir köpek değil ama bulunduğu yer yatış yeri :)
  • Border collie cinsine bak. Çiftlik köpeğidir. Hayvanları gezdirir geri getirir iç güdüsel olarak. Korurda aynı zamanda.

Edit: arkadaş pitbula sahip çıkamadım demiş dogo önermişsiniz bu nasıl bir mantıktır anlamış değilim. Dogo ve rott tarzı köpekler tek sahip tanır babanız yan gözle size baksa saldırıya hazırlanır bu tür cinsler iyi eğitilmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 2 Ağustos 2013; 3:00:11 >
  • dogukan23 D kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar dogo arjantinonun kolay bulunabileceğinden söz etmişler.Safkan soyu sopu belli olan kıf-fci kayıtlı doğum izni almış dogo arjantino ülkemizde 1-2 çiflik dışında yok.Dogo arjantinolarda soyundan gelen gen aktarımı çok önemli.Sıradan çifliklerde doğan yavruların yarısına yakını kusurlu doğmakta sağırlık,körlük en başta gelenleri.İlla dogo arjantino alacaksan almadan önce ses ve görme testi yapmalısın.Açk,rottweiler,akbaş,kangal gibi türler hem beslediğiniz hayvanlarla çok iyi anlaşacak hem de tilki gibi zarar verecek canlıları uzak tutacaktır.Yavruyken beslediğiniz hayvanlarla birlikte büyüdüğünde asla onlara zarar vermeyecektir.Benim 2 adet dogo arjantino köpeğim var birlikte büyüdükleri kendi kedimizle koyun koyuna yatıyorlar fakat bahçeye giren yabancı kedilerin aklını alıyorlar.Yani kendi hayvanlarınıza hangi köpek olursa olsun birlikte büyüdüklerinde asla zarar vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Hocam dogo argentino tam aradıgın kopek

Domuzu parcalayan kopek orayi dagitir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.