Şimdi Ara

Önemli Nokta: YGS-LYS Hazırlık İlaç Kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftada bi kere çıkın 2,3 bira için ohh haftalık reseti atın beyine muhabbet edin dolanın tamam sonra aynen devam.

not:fazla abartmayın bidaki gün mide bulantısıyla geçmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dikkat dağınıklığı varsa ne yapıyoruz?
    Concerta 54 mg
  • Bu tarz ilaçların sadece placebo etkisi yaptığına inanıyorum.Ceviz fındık balık yağı gibi şeyler daha etkilidir bana göre.

• stimler bi işe yaramıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spurdo -- 8 Kasım 2012; 9:55:01 >
  • Arkadaşlar saçmalamayın. Ne ilacı ya? Bi sınav için hayatınızı/sağlığınızı batırmak mı istiyorsunuz? Öyle dikkat toplayıcı filan ilaçların mutlaka yan etkisi vardır. Tamam bu sınav geleceğimizi belirliyor doğru ama ilerde mühendis, doktor olup da sağlıksız kronik bir hastalık sahibi bir insan olsanız daha mı iyi olur? Herşeyden önce sağlığınıza dikkat edin olmuyorsa zorlamayın. Zaten büyük hayalleriniz varsa çok zengin olmak istiyorsanız bunu okumakla başarmanız için ot olmanız gerekir bildiğin ottan farksız yaşamak.
  • Vitamin takviyesi en doğru yol C vitamini tabletleri var eczanelerde satılan şeker gibi onlardan al
    Bide B12 vitamini olarak benexol var onu alabilirsin

Bu vitaminler suda eridiği için zehirlenme yapmaz fazlası vücuttan atılır sabah ikisinden de birer adet içersen faydalı olur

EDİT:

Ayrıca http://beta.eksisozluk.com/benexol--222039?p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 20 Kasım 2012; 17:58:45 >
  • Pharmaton kullan.Ben faydasını görüyorum

• Bu lanet eğitim sisteminin üniversite öğrencisi adaylarına neler çektirdiğinin güzel bir örneği olmuş bu konu nalet olsun bu hayat nalet olsun sevgi
  • Bende uykusuzluk problemi var. Uykumun ne zaman geleceği hiç belli olmuyor, kendimi de zorlayamıyorum. Birkaç gündür düzenli gidiyorduk ama dün yine bozdum, 5'e kadar uyuyamadım. Dolayısıyla bugün verimsiz geçiyor.

Optimum verim için 22:30-06:30 arası uyumam lazım. Geçen sene bu gibi bozulmalarda, yatmadan önce bir-iki kadeh kırmızı şarap içerdim ama öyle pahalı oluyor. Yan etkisi olmayan hap, supplement gibi bir şey varsa ara sıra kullanayım diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Bende uykusuzluk problemi var. Uykumun ne zaman geleceği hiç belli olmuyor, kendimi de zorlayamıyorum. Birkaç gündür düzenli gidiyorduk ama dün yine bozdum, 5'e kadar uyuyamadım. Dolayısıyla bugün verimsiz geçiyor.

Optimum verim için 22:30-06:30 arası uyumam lazım. Geçen sene bu gibi bozulmalarda, yatmadan önce bir-iki kadeh kırmızı şarap içerdim ama öyle pahalı oluyor. Yan etkisi olmayan hap, supplement gibi bir şey varsa ara sıra kullanayım diyorum.

Ya beyni uyusturuyor ya hafizayi bozuyor bu ilaclar. Abdde adderall meshurdur dikkat icin, 1 hafta kullanir ogrenciler kalan 2 ayda beyinleri muhallebi olur. Bunyeden bunyeye cok degisiyor yan etkiler bence risk etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler burun akıntısı gibi nezle hastalıklarına yakalanmamak için ne yapmak lazm

c vitamini al

tmm
  • Kaflip K kullanıcısına yanıt
    :(

Ben de hiç sevmem hap kullanmayı, ama vücudu kendi haline bırakınca şımarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.