Şimdi Ara

Önemli Nokta: YGS-LYS Hazırlık İlaç Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
5
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi YGS-LYS maratonu başladı. Haliyle bünye bir noktadan sonra kendini salmaya başlıyor. Bu nedenle aramızda çeşitli ilaçlardan kullananlar varmı? Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım.

• cnn sıkkın olduğu zamanlarda prozac 5mglığı yutuysn mutlu mutlu drsini çalışıyosn uyku sorunu içinde 7li nesafelerden 5-6 tane al 2 ay götürür seni birde kışın itersenn c vitamini desteği yapabilirsin bnm bünyem zayıftır ışın çabuk hastalanırım bu yıl c vitamini alcam
  • birde ilaç mı kullancaz yavf :d
  • Dikkat dağınıklığı varsa ne yapıyoruz?
  • varmı aslı bu olayın :)
  • beyler burun akıntısı gibi nezle hastalıklarına yakalanmamak için ne yapmak lazm
  • ders çalışırken dikkat dağılmaması için bir ilaç varmıdır acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim sadece ders için değilde genel olarak odaklanma problemim var. Wellbutrin XL 300mg kullanıyorum. araştırabilirsiniz çok iyidir. ilk gün 8 saat aralıksız ders çalışıp üzerine çok rahat paragraf soruları çözebildim.

Ben 150mg ile başladım ama. Şuan etkisi yok yan etkileri var 300mg yeni geçtim 5 gün oldu ondan olabilir.

Not: Ciddi bir Major Depresif Bozukluk( odaklanma, anksiyete) sorunları olduğundan psikiyatri bölümüne gitmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler burun akıntısı gibi nezle hastalıklarına yakalanmamak için ne yapmak lazm

c vitamini al
  • Balık yiyin, meyve yiyin. Gerek yok ilaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

Balık yiyin, meyve yiyin. Gerek yok ilaca.

aynen doğal yollar en iyisidir ilaçla falan olmaz bu işler
  • İBRET ALIN : mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65796793&p=1#65796793

Faydasindan çok zarari olmayan ilaç yoktur. Tecrübe ile sabit!

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 18 Eylül 2012; 18:45:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dikkat dağınıklığı varsa ne yapıyoruz?

+1 yapabileceğim sorular hep bu yüzden kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

İBRET ALIN : mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65796793&p=1#65796793

Faydasindan çok zarari olmayan ilaç yoktur. Tecrübe ile sabit!

Edit: İmla

ibret alınacak bir şey yok. Ordaki arkadaş bir sürü ilacı birlikte kullanmış oysaki diğer ilaçlarla birlikte kullanmak için doktora sorman gerekiyor. İlaçlar tedavi etmek içindir. Rastgele kullananlar için söylemiyorum. Ne için ve nasıl kullandığına bağlı.
  • Ritalin var. İlacı aldığım vakit aralıksız 1.5-2 saat ders çalışıyorum ama 1 senede 15 kilo aldırdı bana. Üstelik bir yeri de kazanamadım. Yazdan beri 9 kilo verdim şimdi daha temkinli kullanıyorum günde en fazla 2 tane. Kalanlarında kendimi sıkıp ders çalışmaya çalışıyorum.
  • Konuyu anlamamizi saglayan bir ilac var mi? ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım eğer ygs den bir şizofren olarak çıkmak istiyorsan al kullan .
  • oldu olucak prohormon alın ilaca ne gerek var doğru beslenin yeter zaten burdakilerin çoğu 18-22 yaş arasındadır
  • Arkadaşlar dikkat dağınıklığı için ritalin concerta gibi ilaçlar kullanılabilir ama bunlar kırmızı reçeteli ilaçlardır. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda kalpda ritim bozuluğu yapabiliyor.Bu ilaçların yerine benexol b 12 , prathormon yada mondial kullanılabilir bu saydıklarım vitamindir ve vitamin komplexsidir. .Ben benexol ve pharmaton kullanıyorum. gayet de işe yarıyor.Dinç kalmanı dağlıyor ve stresden uzak tutuyor.Stres konusunu üzerimde denemedim placebo da olabilir ama iyi geliyo.
  • kafayı mı yediniz siz kardeşim.ilaca vereceğiniz onca para yerine hasta olduysanız meyve yiyin, hafızayı güçlendirmek için bol bol deniz mahsülleri tüketin.teferruata gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAE03298F -- 18 Eylül 2012; 20:59:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.