Sayin Doga dosttları: Ulkemizin ve evlatlarimizin gelecegi icin Gruplarin bu imza kampanyasina katilmalari ve onlarin da bu e-posta'yi diger arkadaslarina gondermelerini saglar misin? Ormanlarimizin ve cocuklarimizin gelecegi acisindan cooooook onemli.... Amacimiz 1 MiLYON iMZA , TESEKKURLER.... "2/B Arazileri Satilmasin" imza Kampanyasi'na Siz de Katilin ! Basimiz dertte. Dunya isiniyor, iklimler degisiyor, afetlerin sayisi ve siddeti artmaya devam ediyor. Dunyamiz collesmeye, acliga, susuzluga dogru giderken dogal dengeler bozulurken cozum; yesil ortuyu korumak ve genisletmektir. Ama biz ne yapiyoruz ? Nefes almamizi saglayan, topraklarimizi, suyumuzu koruyan, binlerce canlinin yasam kaynagi, yuvasi ormanlarimizi korumamiz gerekirken sozde "yasal" yollardan satmaya calisiyoruz. Ormanlarimiz satilik degildir. Anayasaya aykiri, ulusa ait ormanlari satisa cikararak mulkiyet hakkini hice sayan ve orman talaninin onunu acan 2/B Orman Arazilerinin Satisina gelecegimiz ve cocuklarimiz icin "Hayir" diyoruz. TEMA Vakfi olarak 2/B orman arazilerinin satilmamasi ve tekrar 2/B'lerin yasanmamasi icin imza kampanyasi baslattik.
Bu konuyuda buraya eklesinler bari... Bunu gormeden acmışım
üst konu olması güzel de Anons yapılsaymış tam süper olurmuş
satılırsa benim işim bitti..
niye mi..
istanbul defterdarlığında hazine arazilerinin 2/b ile ilgili kısmına ben bakıyorum..
yasa çıkarsa hurrraa herkes başıma... kardeşim ver tapumu diye..
Bizim anlamadığımız şu.Zten oraları yıllardır talan ediliyo.Eğer hükümet satmazsa halk gelip yağmalıyacak ki yıllardır yağmalıyor.Hükümette bir an önce satmak istiyor o yüzden.Bilmeden araştırmadan böyle bir kampanyaya %100 destek vermek yanlış bence...
Katıldık bakalım Hayırlı OLSUN
KEŞKE TEMA VAKFI ORMAN ARAZİSİNE KOÇ ÜNİVERSİTESİ YAPILIRKEN KARŞI ÇIKSAYDI
@konitek.com satlığa çıkmışın
Sorma ya domain düştü hala değiştiremedik nicki. Gerzek bi taylantlı almış ne yapacaksa artık burdan patronlara sesleniyorum benim nick değişmezmi bı kıyapyansan abey
quote:
Orjinalden alıntı: konitek.com
Sorma ya domain düştü hala değiştiremedik nicki. Gerzek bi taylantlı almış ne yapacaksa artık burdan patronlara sesleniyorum benim nick değişmezmi bı kıyapyansan abey
nick değiştirmek için herhangi bir posttaki "şikayet et"
/>
butonuna bas.nick değiştirmek istediğini ve yeni nickini yaz.