Sorma ya domain düştü hala değiştiremedik nicki. Gerzek bi taylantlı almış ne yapacaksa artık burdan patronlara sesleniyorum benim nick değişmezmi bı kıyapyansan abey
nick değiştirmek için herhangi bir posttaki "şikayet et"
/>
butonuna bas.nick değiştirmek istediğini ve yeni nickini yaz.
en son bu şekilde değiştiriliyordu.
Şikayet ettim hemde seni şikayet ettim. Patron bişey derse suç sende eğer değişirse o taylantlıyada kapak olsun
galiba patron bişey demişnooldu yaw
3 gün sonra noolduğunu söylersin artık
bende imza attım inşallah imzalar boşa gitmes
quote:
Orjinalden alıntı: MehiriyeT
galiba patron bişey demişnooldu yaw
3 gün sonra noolduğunu söylersin artık
Nick değişmedi artık dersimi aldım yöneticilere laf yok
eskiden temanın hem üyesiydim hemde gönüllü olarak agaç dikmeye filan giderdim temanın yapmış oldugu bazı peşkeşler filan benim canımı epey sıktı toplanan paraların ne olduguda meçhul hatırlarsınız birkaç yıl once hemen hemen tüm tv kanallarında canlı yayında para toplanılmıştı direk ve dolaylı yollardan(cep mesajları) bu paralar ne oldu biliyormusunuz hayır kesinlikle bunun yanında koç üniversitesinin bulundugu yerleşkeyi kim peşkeş çekti koç holdinge bunun gibi basında bir sürü haber var cevabı verilemeyen ben artık temanın çalışmalarına karşıyım.. unutmadan Temanın onursal başkanı Hayrettin Karaca ise tam anlamıyla samimi çalışkan ve bu ülke için elinden gelen herşeyi yapacagına inanıyorum tüm samimiyetimle ...
Duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar...
imzaladim
imzaladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme