Şimdi Ara

Önemli uyarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatildeyim şu an  

• Ben bu konuyu flood zinciri için açmıştım ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu ne bilmiyorum. Makinabey’i blokladım. Eğer tıp için tekrar hazırlanmayı düşünüyorsa ücretsiz koçluk verebilirim. 

• Makineci degilim nereden olsun, hicbir sey gormuyor degilsiniz ama fark ettiysen textbooklar 1000lerce sayfa ve dogal olarak hepsini kimse gormuyor, ornekleri atliyor vs. Muhendislik ornegi olmasa da durumu en guzel aciklayan ornek su sanırım, micro theoryde mas colellin bir kitabi var, mikronun bible i gibi bir sey, ama bu kitabi adam kendisi harvardda profken bile tam islemiyordu (hatta asil kitap bile yapmamis sanırım baslarda), kitabin onsozunde 2 donem yapacaksaniz sunlari isleyin, uc donem yapacaksaniz sunlari isleyin, eger game theory oriented yapacaksaniz sunlari alin ama sunlari almasaniz da olur seklinde upuzun bir manual var. Muhendislikte bu kadar açık bir ornek yok sanırım ama ornegin sinyalde hepsi oppenheimin kitabindan islese de donemin sonunda biri fftye giriyor, biri telekoma girise giriyor, ki bunlar ayni okulda olan olaylar. Odtu math derslerinde cok daha duzgun analitik geometri gordu, biz gittik onlarla kiyaslanamayacak sekilde deli gibi svd cozduk. Epfl'in undergrad telekom course u ile bilkentteki iki dersin toplaminin kesisim kumesi belki %40 bile degil. Ben epfldeyken cnnlerin backpropagationunu elle alacak kadar kapsamli bir teorik ml+matrix calculus dersi aldim ki bunun equivalenti trde yok tabi, ki bu derste bile islenebilinecek konularin 6da birini filan isledik (adaptation and learning ali sayedin 3 cilt kitabi, bulursaniz fazlasiyla tavsiye ederim müthiş bir kaynak), mascolell v2 yani. Tabi bu derste ne islemedik, unsupervisedin matematigini, bunu da csin verdigi bir ml dersinde gosteriyorlardi (ayni okul, farkli bolum) Örnekleri sonsuza kadar cogaltabilirim, ama akli basinda olan bir insan benim gormedigim ne goruyorlar ki diyemez, bunun farkina varmak asiri basit.

Undergrad trde uber zor bir sey degil (tabi istersen gayet zorlarsin, bakiniz eleme amacli asiri agirlastirilan ethz/epfl freshmen year veya stanford cs in senior courselari), ama yaa odev proje baska fark yok diyerek kestirip atamazsin, zaten farki courseta +1 chapter islemesi, elalem 2 transistör cozup elektronigi verirkej sende ozdes olmayan 8 transistor arasinda induktof baglamasi ve buna calisirken kallavi projenin olmasi ile geliyor zaten, baska ne olacak (bu sistemi dersleri parcalayarak -ornegin epflde linear algebra kirpipip ilk donemden verilmeye baslaniyor sonradan analiz 3 ve 4un icine serpistirilmis devami mevcut- belli bir bloktan kalirsan atarim moduna sokarsan swiss system oluyor). Ders geliyor harbiden 0dan bir sey cikarman gerekebiliyor projelerinde (bizzat basima geldi kotu bir deneyimdi).

100kdan gelen adam ilk adimini bilkente atsa en kotu 7 senede bitirir eyvallah ama 100kdaki okulda okuyan bir dönemi 2.sinifin sonunda topluca bilkente alsan muhtemelen yarisi mezun olamaz, o aliskanligi onden saglamak key factor burada.

• 喔不,我被禁了11天的話,我已經上了80多個小時的課程了,大約10天就可以拿到3個左右的證書了。智慧演算法,如果我將它們嵌入到nx api中,如果我在第三年攻讀電腦學位或輔修,我將完成我的論文,我需要做更多的事情。專家很有趣,我也沒想到這麼多。

• אולם, נאסר עלי ל-11 יום, עשיתי יותר מ-80 שעות שיעורים, כמה קורסים עומדים להסתיים, אחרי כ-10 ימים אקבל 3 תעודות או משהו, ואז יש כמה תחומים שאני אכנס אליהם, אני מנסה להיכנס לאלגוריתמים של בינה מלאכותית, אם אני מטמיע אותם ב-API של NX, אם אני עושה קוטר מחשב או קטין בכיתה ג', אני אעשה את התזה שלי בתחום הזה, אני צריך לעבוד קשה יותר, אבל זה מהנה לאסוף אנשי מקצוע רפואיים של DHDE, לא ציפיתי לכל כך הרבה.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğlum, 11 gün qadağan oldum, 80 saatdan çox oxudum, əgər yığsan, bir neçə dərs tezliklə bitəcək, təxminən 10 gündən sonra 3 sertifikat və ya başqa bir şey alacağam, sonra daxil olacağım bəzi sahələr var, süni zəkaya girməyə çalışıram. alqoritmləri nx apı 3-ə daxil etsəm. bir sinifdə AMI və ya kiçik bir kompüter hazırlayıramsa, bu sahədə tezisimi edəcəyəm, daha çox çalışmalıyam, amma dhde həkimlərini toplamaq əyləncəlidir, buna görə çox şey gözləmirdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.