< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Önemli uyarı
-
-
Olm 11 gün ban yemişim toplasan 80 saatten fazla ders yapmışımdır birkaç kursun bitmesine az kaldı yaklaşık 10 gün sonra 3 tane falan sertifika alacağım sonra gireceğim bazı alanlar var yapay zeka algoritmalarına girmeye çalışıyorum nx api içerisine bunları gömersem 3. sınıfta bilgisayar çapı veya yandalı da yaparsam tezimi de bu alanda yapacağım daha çok çalışmam lazım ama dhde tıpçıları toplamak zevkli oluyor bu kadarını ben de beklemiyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oh no, I was banned for 11 days. If you add up, I have done more than 80 hours of lessons. It's almost time for the completion of a few courses. I will get 3 or so certificates in about 10 days. Then there are some fields I will enter, I am trying to enter artificial intelligence algorithms. If I embed them in the nx api, if I do a computer degree or a minor in the 3rd year, I will complete my thesis. I need to do more work in this field, but gathering DHDE medical professionals is fun, I didn't expect this much either.
Hijo, me banearon durante 11 días, he realizado más de 80 horas de lecciones, algunos cursos casi han terminado, obtendré aproximadamente 3 certificados en unos 10 días, hay algunos campos en los que ingresaré, lo estoy intentando Para ingresar a los algoritmos de inteligencia artificial, si los incorporo en la API de nx, si hago un programa de computadora o un menor en el tercer año, completaré mi tesis. Necesito trabajar más en este campo, pero es divertido. Reúno a dhde profesionales médicos, no esperaba tanto.
Olm 11 gündür burdayım. Hiç ders yapamadım tüm kurslarım olduğu gibi duruyor. Hiçbir sertifikam falan da yok. Gireceğim hiçbir alan yok. Tezimi hangi alandan yapacağımı da bilmiyorum. Çok çalışmam lazım ama tıp kazanamadığım için dhde kompleksimi kusmak zevkli oluyor bu kadarını bekliyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ilgiye ihtiyacım yok burası ne? Forum dimi. Ben de forumda konu açıyorum herkes gibi ama TOP TIER ÜNİDE okumadığım için açtığım konuda ilgi çekmeye çalışıyor oluyorum .d Aynı konuları bilkent ee okuduğumu belirterek açsam düşünmeden mesajlarımı artılara boğacak insanlar :)
Tıp kazanıp son 2 3 hafta slayt okuyup okulun her sene sorduğu elden ele gezen havuz sorularını ezberleseydim keşke ne güzel hayat ya gez toz kralsın millet de seni bişe yapıyon sanıyor Mühendislik belasına bulaştık okulu okumak çerez kalıyor milyon tane alanda kendini geliştirmen lazım olay bir zaman sonra bir noktaya geliyor ki okuduğun bölümü unutuyorsun ders bazlı çalışma ihtiyacı duyuyorsun ama bir tıpçı etmiyoruz be kompleksim varrr
Olm puanınla eczacılık bile yazamıyorsun girdiğin triplere bak sanki tıp puanı yapmış da mühendisliği seçmiş gibi konuşuyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 14 Temmuz 2024; 0:21:16 > -
Fun fact : İstediğim gibi konuşmak için tıp sıralaması yapıp mühendislik yazmama gerek yok En iyi mühendislikte okuyan makinacı arkadaşın varsa getir bakayım ne öğretiyorlarmış onlara benim hiç bilmediğim Üni okumayı ne sanıyonuz la itüde böyle astronomik şeyler öğretiyorlar da bize vip fizik kanalı açıp izletiyorlar falan mı sanıyorsun ders notlarımızın bile çoğu itü/hacettepe vs. karışık zaten
Puanınla eczacılık yazamıyon mühendis değilsin diyen adama laf anlatmaya çalışıyorum wtf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 14 Temmuz 2024; 0:30:56 >
Mühendis değilsin diye bir şey demedim daha okuduğunu anlamıyorsun 150k yaptığını kanıtladın zaten demeye çalıştığım şey tıbba gereğinden fazla sallıyorsun tıp senin dengin değil ki olm boyundan büyük konulara girme yani böyle konuşmayı sevmiyorum ama hakettiğin üslup tam olarak bu ek olarak da mühendislik sınırı 120 k fln olmalı gereğinden fazla müh fak var orası ayrı
-
Olm bir git işine ya dengim değil aynen hiç tıpçı görmesek inanıcaz bölümünüz okuması imkansızmış kimse okuyamıyormuş gibi göstermeyi bırakın artık tıpçıların alayı yatıyor göm kafanı kitabını ezberle çok konuşma. Odtü itü makina okuyamayan adamlar tıpa geçiş yapıyor sonra rahatlıyorlar kime ne anlatıyorsun 150k yaptığını kanıtladın falan bırakın olm bu işleri çok üstün zekalı özel bir insansan dünya çapında bir başarıya falan imza at bir şeyler yap görelim dümdüz okulunu okuyan kimse özel değil üzgünüm .d
Dunning kruger effect icin olaganustu bir ornek. Trde iyi oldugunu iddia ettiğimiz 6 okulun undergradlarinin ben senin gördüğün her seyi gördüm diye bold bir claimde bulunmasini hicbir zaman görmeyiz, yurt disi master/phd yapan elemanlar undergradda hicbir sey ogrenmedikleri dusunur vs.
nolur yksye gir tıp kazan ve oku. bunu senin iyiliğin için istiyorum ayrıca yazdıklarına göre sen de özel insan değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 14 Temmuz 2024; 2:1:2 >
Bilkent makine termo2 mukavemet malzeme akışkanlar mekaniği dinamik notları elinde varsa atsana bana ciddiyim merak ediyorum ne görüyorsunuz hem ben de öğrenmiş olurum cahil kalmam malum biz hiçbir şey öğrenmiyoruz salagız diye göstermiyorlar bize. Bilkent de olsa lisans düzeyinde hicbir okulu okumak zor değil zorluk genel ödev/proje yoğunluğundan, bölüme bağlı ders yoğunluğundan geliyor. 100kya giren adamı bilkent eeye koysan o okulu eninde sonunda bitirir kimse üstün zekalı değil lisans düzeyi mühendislik bilgisiyle ciddi iş bile yapamıyorsun zaten minimum doktora lazım bu işi hakkıyla yapabilmek için.
Hiçbir konuda özel olduğumu iddia etmedim.
değilsin zaten
Sen de.
yoo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Olm 11 gündür burdayım. Hiç ders yapamadım tüm kurslarım olduğu gibi duruyor. Hiçbir sertifikam falan da yok. Gireceğim hiçbir alan yok. Tezimi hangi alandan yapacağımı da bilmiyorum. Çok çalışmam lazım ama tıp kazanamadığım için dhde kompleksimi kusmak zevkli oluyor bu kadarını bekliyordum
|
Dunning kruger effect icin olaganustu bir ornek. Trde iyi oldugunu iddia ettiğimiz 6 okulun undergradlarinin ben senin gördüğün her seyi gördüm diye bold bir claimde bulunmasini hicbir zaman görmeyiz, yurt disi master/phd yapan elemanlar undergradda hicbir sey ogrenmedikleri dusunur vs. |
Benzer içerikler
- yks 400 puan kaç bin
- 9 ayda yks kazanılır mı
- eyüp boncuk kaç yaşında
- bursa deneme kulübü
- itü mü odtü mü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X