Şimdi Ara

Önemli Ve Acildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bende ligtv vardı Ve iptal ettirdim fiyat politikası yüzünden neyse ondan kalan çanak ve Memleketimdeki uydu alıcısı olan nextstar ye 12500 model uydumu getirdim ve kablolarını taktım

12731 / 3333 degerini girdim ama kanal aramada 1 kanal bulamadım

Sizden ricam detaylı bir şekilde neler yazacagım ve neler yapmam gerekiyor

Şimdiden verilen cevaplar için eliniz dert görmesin der teşekkürü bir borç bilirim

• 11962 vertical 3333 olacak doğru arama şekli ve de şebeke aramayı açık yapınız. Bu arada çanak turksat yönüne çevrilmiş olmalı.
  • teşekkürler muhtemelen benim çanak yanlış yöne bakıyor :(
  • arkadasın yukrada verdiği 11962 vertical 3333 frekensı üzerine gelin ve bakın sinyal alabiliyormusunuz ...
    alıyorsanız problem yok ve şebeke (network) açık yapıp taratın tüm turksat kanalları bulur..
    sinyal alamıyorsanız bu frekanstan çanak,lnb ayarlarınızı gözden geçiriniz..
  • Digitürkten kalan uydu alıcısının yönünü değiştirmediysen suan eurotesata bakıyordur. Frekanslerın uymaması normal. billen birine ayarlatman cok daha iyi olacak...
  • Antenin Eutelsat W3A uydusu yönündedir yani 7 derece doğudadır, Türksat uydusu 42 derece doğudadır, eğer anten balkonundaysa ve alıcını çanağını ayarlarken görebileceksen; alıcını aç Türksat 3A'yı ayarla sonra geç çanağın arkasına sola doğru çevir, çanağın dikey eğimi ile oynamana gerek yok Eutelsat 38 derece Türksat 3A 42 derece arada pek bir fark yok, karşı apartmanda falan varsa çanak antenler onlardan bakıp ne kadar çevirmen gerektiğini tahmin edebilirsin, sonra ince ayar yapabilirsin yavaş yavaş çevirerek. En yüksek sinyali aldığın zaman sabitlersin anteni. Neredeyse analog karasal çatı antenlerini ayarlamaktan daha kolaydır uydu anteni ayarlamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.