Aliexpress sitesinde özel fiyat 689 Dolar yazıyor 8/128'lik için ayrıca 80 watt şarjı da yanında keşke alabilseydik. |
Bildirim
Aliexpress sitesinde özel fiyat 689 Dolar yazıyor 8/128'lik için ayrıca 80 watt şarjı da yanında keşke alabilseydik. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
45 gündür cihazı kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım Netflix ile ilgili siz ne gibi sorun yaşıyorsunuz ? NE2215_11_A.12 sürümündeyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 21 Mayıs 2022; 14:47:51 > |
Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 40 gündür cihazı kullanıyorum pil performansı beni pek tatmin etmedi. Sizdeki durumlar nedir? Otomatik parlaklık aktif olaran 2-3 bluetoot cihaz sürekli olarak bağlı olarak kullanıyorum telefonu 4-4.5 saat ekran süresinin üstünü göremedim henüz. Hızlı şarj olayıda her ne kadar hayat kurtarıcı olsada kendi şarj aleti olmadan hiçbir anlamı kalmıyor. Hem işyeri hem evde 2 farklı şarj aleti almak gereiyor. Diğer türlü 1 günü çıkartmıyor cihaz. |
Gerçekten şaşırtıcı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 28 Mayıs 2022; 10:31:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |