paraya kıyıp 16/256 global 15 bin liiraya sıfır aldım 6t kullanmıştım one plus alışkanlık yapıyor ,iphonede alabilirdim ama sevmiyorum kapalı kutu telefonları |
OnePlus 11 [Ana Konu] (3. sayfa)
-
-
güle güle kullanın çok iyi fiyat nereden aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekür ederim ,teknoess den aldım faceden sayfası var ,fiyat gerçekten makul pass biletim var katar gurcıstandanda alabılırdım ama orda daha pahalı :) yarın gelecek bakalım
-
Bu model olayı nedir hiç bu yerde 49 model yok diğerleri sorunlu mu
Neye göre böyle söylediğinizi anlayamadım. Neden mesela CPH2447 sürümünden uzak duruluyor? Sadece Çin cihazı olduğu için mi? Benim telefonum CPH 2447.. 15 martta aldım. içerisinde Hindistan romu yüklü. o günden beri 2 tane güncelleme geldi (Androidin güvenlik güncelleştirmeleri). 2'sini de yükledim. Cihazda hiç bi sorun, kısıtlama, sim kiliti vs yok. Sıfır sıkıntı.. Yani bu sürümden neden uzak durulması gerektiğini tavsiye ettiğinizi anlamadım. Belki benim bilmediğim bi konu vardır, söyleyin ben de öğrenmiş olayım.
-
Merhabalar oneplus 11b16/512gb 2447 modeli kullanıcısıyım. Son gelen 2 güncellemeyi de yaptım ve cihazda herhangi bir problem yok.
Sadece aranızda oyun oynayan varsa call of duty mobile oyununa mobil veri üstünden bağlantı sağlayamıyorum. Görevler gözükmüyor ve bağlantı hızı kötüleşiyor. Ama aynı interneti wifi haline getirip kullandığında sıkıntı olmuyor. Yardımcı olabilenler fikir verirse sevinirim. Vodafone hat kullanıyorum.
Aynı cihaz ve aynı sürümdeyiz.
Sürekli olarak Call Of Duty oynuyorum telefonda. Yatak odasında wi-fi iyi çekmiyor mobilden giriyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Bazı odalarda oda sahibi sebebiyle yavaşlık olabiliyor. Mobil internet hızınızı kontrol edin, sorun belki hattınızda olabilir
Katılıyorum, benim cihazımda da hiçbir sıkıntı yok.
Telefoncular bu cihazın Çin versiyonunun daha iyi olduğunu söylüyor. Hindistan Rom'u da stabil çalışıyormuş.
Mobil internet hızında problem yok ama wifi olmadan girmeye calistigimda oyun sanki connection errora düşüyor. Bir türlü çözemedim sorunu.
Dostum oyunda kaç FPS görüyorsun rica etsem hat bağlantı ayarlarını paylasirmisin
Benimki 49 sürümü dostum
58-61 fps arası profesyonel oyuncu modunda
Bende 30fps üstüne çıkmıyor hangi mod olursa olsun
O zaman bir sıkıntı var, 30 fps çok düşük.
Arkadaşlar one plus 11 mi kurdum özlemişim ya one plus bir başka, arkadaşlar ana ekranda Google discovery sayfasını nasıl kapatırız acaba
Sahibinden baktım 49 sürümlu yok 47 var bu modeller sorunlu mu oluyo
47 sürümde sıkıntı çıktı mı acaba 49 yok hiç bi yerde
Cph2449 yazıyor benim sürümde
49 avrupa sürümü kaca aldınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 6 Mayıs 2023; 10:59:19 >
15 bin lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X