Yurt dışı global cihaz. İki sim slotu da kullanılmış olup yılbaşında kullanıma yeniden açılacaktır.
Snapdragon Gen 3, 16 GB Ram ve 512 GB depolama alanına sahiptir. Android 15 günceldir.
Cihazın ikinci sahibiyim. İlk sahibi cihazı beraberinde gelen ekran koruyucu ve kılıfla kullanmış olup 8 ay kullandıktan sonra hat kullanamadığı için aldığı satıcıya geri satmıştır. Satıcı güvendiğim, eskiden forumda satış yapmış satıcıdır. Cihaz bana sıfır gibi geldi ben de sıfır gibi vereceğim. 100W Supervooc şarj cihazını 1300 liraya ayrıca aldım. Hediyemdir.
Batarya sağlığı %99. Ben %80-%20 arasında kullandım. Şarj %80 olduğunda cihaz şarj olmayı durduruyor. %20 olduğunda da şarja taktım. Ekran süresi 1e 1dir. Yani her 1 ekran süresi saatinde %10 gitmektedir. Bu süre Android 15 ile 1 saat 10 dakikaya çıkmıştır. %80'den %20'ye kullandığımda ekran süresi 6 saat 30 dakika civarındadır. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak 2 gün dahi %80-%20 arası şarjla sizi götürebilir. Çözünürlük ve tazeleme hızını otomatiğe alırsanız 5 buçuk saat civarı ekran süreniz olur. %100den 0'a ne kadar gider bilmiyorum fakat %100 ile %80 arası şarj oldukça yavaş düştüğü için ekran süresi 12 saati bulabilir.
Kutusu yoktur. Adana içi elden teslim. İstanbul'da abim aracılığıyla teslim. Kargoyla bile gözü kapalı alınabilecek tertemiz bir cihazdır. Düzenli olarak mikrofiber bezle temizledim. Ekranın kendisinde çizik yoktur. Telefonu koyduğum cebe başka hiçbir şey koymadan gözüm gibi baktım :)
Takas yoktur. Nakite ihtiyacım olduğu için satılıktır.
Fiyat: 21000 TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.