Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
22
Favori
37.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22000 tl kar marjlarımı var? Tek telefondan?

• babalar günü sebebiyle 100$ daha fiyat indi globalde.

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/p/C7wR7DKqNly/?igsh=ODc4cGx5cWY1YXd1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Bizi o pazarda saymıyorlar muhtemelen, cihaz Avrupada hala pahalı. Çıktığından beri 1100-1000 arası gidip geliyor 16GB RAM olan model. Normalde Xiaomi 14 ile aynı para, Magic 6 Prodan ucuzdu ama onlar uzun zamandır indirimde olunca OnePlus 12 daha pahalı kaldı. 12-256 hiç indirim görmedi. Türkiye operasyonunu yürütenler dışında OnePlus da epey katı fiyat politikasına sahip Avrupada. Hem liste fiyatları yüksekti hem indirim görmüyor. Oppo grubu belli ki globalde amiral katili sıfatıyla yalnızca Amerika'da rekabetçi fiyatlarla kullanmak istiyor OnePlus'ı.

Millete babalar günü hocam bize ise babayı | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! , Yurtdışı cihaz alacam gibi 50 üstünde fiyatı ve adaptör olmamasıda ayar etti. Yok bide adaptör alayım desen ulaşamiyorsun cihaza :) Komedi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 3 Haziran 2024; 19:11:46 >
  • | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

Fiyat 58.000 e düştü ama bu indirim değil simdi bi 62 filan yapip 55 e düşürürler 😅.

• justmark kullanıcısına yanıt

satıcıya git denince 65 den 60 a düşüyor. bu pazaramanin indekslemesi de çok kötü ya. ne zaman baksak yalan indirim

• justmark kullanıcısına yanıt
    O fiyat içine girince 60 oluyo daha baslamadilar ama bence 15 gün içinde 54 bin rakamini göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 gün içinde 10-15% düşüş yaşanıyor. Bu cihazın olmasi gereken fiyat 50 bin .

• zaten biran önce 50 yapsınlar da herkes alsa yani. boşu boşuna kendileri de bekliyor.

• Olaya farklı bir açıdan yaklaşırsak 40 binlik op11 ile 60bin lik op12 arasında yüzde 50 yada 20 bin liraya değecek fark varmıdır?

• onur_0304 O kullanıcısına yanıt

farklar 8gen3 , biraz büyük batarya, kablosuz şarj, kamera bi tık daha iyi.

yoo farkları biliyorum da o yüzden soruyorum, bana bu farklara 20 bin lira daha değerli geliyor ama 10 bin lira da verebilirim. mevzu burada cut-off noktamız neresi olacak?

o biraz sizinle alakalı bir durum aslında. benim kasım ayında 11 almayıp 12 yi bekleme sebebim batarya teknolojisinin değişmesi ve ekran parlaklığıydı. 4 yıl performans kaybı olmama sözü veriyor op12. kablosuz şarj hiç kullanmadım bugüne kadar. olmasa da olur noktasındayım. 8gen3 de artı yazılır. ben 50 ye okeyim şu durumda. bugün magic6 pro hediye kampanyaları bitiyor. yakında fiyatı 45 falan yaparlarsa oraya kayabilirim bir ihtimal

• evet tüv'de yaptırmışlar sentetik testleri onu görmüştüm. 50 bine şuan herkes okey muhtemelen, o yüzden onlar da biraz daha üstünü zorlarlar gibime geliyor 53-54 gibi. honordan fiyat konusunda şüpheliyim, yanlışsam düzeltin v2 modeli 70den 64 e düştü kaldı orada. niyeyse hiç öyle 45e falan inecekler hissi yok açıkcası ama umarım inerler sonuçta hediyeleriyle 50 bini gördü bu telefon.

Diğer taraftan op12 için diyelim aldık, şarj aleti nolacak? sadece aliexpresste gördüklerim var ama onlarda ne kadar orjinal süpheliyim.

• ben bütün cihazlarımı samsung travel adaptör ile şarj ediyorum. bi sorun yaşamadım.

Ben Amazondan 2 bine aldım bi model filan ama bakalım hocam. 1 hafta süre verdim bekliyorum ya yurtdışı alacam ya garantili.

• bende eski 7t pronun dash charge ile devam ederim en kötü ihtimal. 100 wattı kullanamaz ama bakalım bi fırsat çıkana kadar.

• 57750 let the show begin 😁 n11 de 57750 ye listelendi

birileri pazarlık yapıp alıyor galiba. bu tür fiyatlar on dklik görünüyor sonra yok oluyor. anlamadım gitti

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.