Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
22
Favori
37.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vivo da x100 de dimensity kullanıyor. sadece ultrada sd var. benim de hiç içime sinmiyor sd olmayan cihaz almak. zaten 7 aydır bekliyoruz, bekleyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediatek benide korkutuyor hocam Snapdragon daha iyi bence de . Bekliyoruz hocam , yeterince bekledik ama bu fiyatlara OP 12 almam yani. 54 altına salmalı. Hatta 50 altına salmalı. Vivo gelse 65-70 e bile gelse onu alırım ama OnePlus 12 o ön kamerasıyla ve bu haliyle o para verilmez. Vivo Türkiyede daha yaygın hem , OPPO Türkiye'ye sordum OnePlus ve OPPO aynı servis ağı bakıyor şu cepport anlaşması bitse de adam akıllı cihazları düzgün çakallık etmeyen firmadan alsak.

• Yine ölüm sessizliğine girdik😁 gruptan hiç telefon alan var mı kutusunu falan atsa bi heyecanlansak😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_0304 -- 11 Haziran 2024; 15:12:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu fiyata kimse almaz

• Umarım kimse almaz da ellerinde patlar mecburen fiyat düşürürler...

• onur_0304 O kullanıcısına yanıt

İnatlaştik abi, OPPO Find X serisinin de duyumlarını aldım. Bakalim Vivo x100 Serisi ve OPPO Find X serisi gelirse güzel olur. Sorun OnePlus tarafında değil Cepport tarafında. 60-57 her neyse alsan bu fiyatlara ortada bırakır bu firma.50 bile çok fazla OP 12 ye. Vivo x100 serisi 60+ verilir 70 e de çıkılmaz ama OnePlus markasından çok daha fazla kazanmayı amaçlayan firmalar olunca

• Cepport ne kadar çok kazanırsam kâr demiş normal fiyatından çok ama çok fazla bu fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam gibi 50-52 civarında satsalardi bayram öncesi cihazımız olurdu elimizde , Karadenizliyim ben inadim inattir. Oppo grubu direk biz satıyoruz dese Find x7 Ultra ve OnePlus 12 yi rahatlarim. Apple alirsam daha da bakmam geriye , o kadar kılıf wireless charger vs aldım ürün gelecek diye ama gözümü karartmam inşaallah. N11 de 57.000 e indirmisler güya

• 26-27-28 e yurtdışı alsam mi diye düşünceler içerisindeyim. 4 ay 4 ay simleri kullanacak şekilde. En kötü tablet olarak kullanırım seneye diye

• justmark kullanıcısına yanıt

yurtdışı şuan alsan diğer sene ağustosa kadar zaten kullanabilirsin hocam. ayrıca eylül ekim gibi benzer paralara 13 alırsın, sene içinde değiştirerek sonsuza kadar kullanırsın.oneplusdan oneplus a aktarım çooook çok iyi çalışıyor. simgelerin yeri,wifi bluetooth ayarları bile geliyor. x2 yurtdışı cihaz parasına kayıtlı diye cihaz almam ben.

gidip samsung vs de almayın ben aldım 24+ mesela op12 nin yanına yaklaşamaz. sakın ha sakın....

• WoXeD kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşündüm hocam 57 yi gördükçe :) diyorum 12 modelini al olurda 4 ay 4 ay sim ile kullanma kuralı değişirse vs en kötü tablet olarak kullan yanında dursun fotoğraf çek video çek müzik dinle vs. yılbasına kadar kalır sonrasında a kullanıp alınır dedim ama , Bu ay bakalım Vivo x100 serisi vs belli olur hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 13 Haziran 2024; 0:8:30 >
  • Yurtdısı 12 ler hep cin malı degil mi? Alınır mı tavsiye eder misiniz?

• eros68 kullanıcısına yanıt
    Global diye geçen Hindistan mali var diyorlar prizi ülkemizle uyumlu ama almadım o yüzden birşey diyemiyorum hocam . Kutusunu ben acsam kullansam iyi olurda kafamı kurcalayan kısım o. Benden önce terörist mi açtı kullandı ne yaptı biraz paronayakliktan sanırım

• Bugün Cepport müşteri hizmetleri ile görüştüm, Oneplus markasının artık başka firma ile çalıştığını söylediler, an itibari ile Cepport firmasından veya bayilerinden herhangi bir Oneplus ürünü satın almak mümkün değilmiş şeklinde bilgi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atcos -- 14 Haziran 2024; 12:56:15 >
  • İnşallah düzgün bir firma ile anlaşmışlardır satın alan, alacak arkadaşlar daha sonra mağdur olmaz.

• Atcos kullanıcısına yanıt
    Arena dağıtımını yapıyor.https://youtu.be/UhsvtRQJivI?t=1748&si=kFCPUR4-xqI9O5JW

OnePlus kısmını izleyin Hwp de Ersin abi var sağolsun çok uğraştı OnePlus 12 durumu için hatta Cepport firmasını 5-6 ay önce kanala davet edip birçok soru sordu ama firma vaad ettiği hiçbir şeyi yapamadi.

• Oneplus 12 ülkemizde satılmasın diye özellikle uğraşılsa bundan daha başarılı olamazdı, aylardır beklemekten yoruldum, fiyatı yurtdışının 3 misli olmasına rağmen, güvenilir Türkiye cihazı bulmak imkansıza yakın, artık vazgeçtim, cidden değmezmiş. 2. alternatif olarak düşündüğüm Xiaomi 14 ultra cihazı bugün aldım, bir daha da Oneplus duymak istemiyorum. Bekleyenlere sabır diliyorum.

• Hocam OnePlus yerine tercihim Vivo x100 Pro-Ultra sonrası OPPO Find x7 Ultra olurdu ama Huawei-Xiaomi-Honor taraflarında güzel cihazlar olmasına rağmen BBK grubun telefonlarını tercih ediyorum bide şarj teknolojisi vs aynı geçecek olsam 15 Pro Max alırım fakat wireless charger aldım 50 watt OPPO-OnePlus cihazlarla uyumlu Airvooc supercharge bide 3-4 tane kılıf aldım işte OnePlus için o yüzden bekliyorum sadece yoksa kafam çoktan attı 15 Pro Max 512-1TB lıklara bakacam 57 den aşağı düşmeli. Bayrama yeni telefonsuz girdim Temmuzda iznim öncesi bir cihaz alacam fakat yurtdışı OP 12 alıp geçsem mi diyorum bu üçkagıtcılara kazandırmayıp herşeyini kullanırım en kötü tablet olarak kullanırım kenarda durur Apple 16 serisi çıkınca 16 Pro max filan bakarım diyorum. Eşim diyor alalım ama ben inat ettim çok.

• Bizde dahil OnePlus'ı satan ekip bayram tatilinde :D 57 den aşağıya salma niyetinde değiller gibi. S24 Ultra 512 lik hafif hafif geliyor aşağılara her ne kadar tercihim olmasada

• justmark kullanıcısına yanıt
    S24u o kadar da kaba değilmiş sanki🫣

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.