< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (29. sayfa)
-
-
Derken 62 bin oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vivoya ben de varım. gelsin gelsin. konusu açık değilse açın bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferior -- 26 Haziran 2024; 15:50:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben almıştım bunların sattığında şarj aleti falan yok bilginiz olsun
3k da kartta bonus var fiyat bilgisi gelsin ona göre bugün yarın alacağım
11 de mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 3/4 ay önce almıştım sadece etiketler kablo vardı. Farklı bir oneplus kutusunda gelmişti ama şuna şarj aleti var mı yok mu sormak lazım
Mediatek mi Allah korusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mediatek eski serilerinde birçok hata mevcuttu ama D9300 konusunda iyimserim piyasada rekabet olması güzel oluyor. SD Gen 4 ve MD 9400 lerde yapay zeka özellikleri gelecek daha iyi cihazlar çıkacaktır ama bu teknolojinin sonu yok , fark edemeyeceğimiz çekirdek hızları var ortada.Bence işlemciden öte üreten firma önemli.
-
Hocam medimarktden 36 bine 11 modelini aldı arkadaşim içinden şarj aleti çıkmış. 12 modelini bekliyorum 55 altına düşmesini o düşmezse Vivo X100 Pro alacam :) inatlaştim çok.
-
Arena olanlar da varmış evet bende o gün müşteri hizmetleriyle konuştum var dediler.
Ben aldım 12. Bonus kampanyalari ve biriken bonuslar ile 52 bine geldi
Nereden ne zaman aldınız hocam bende alicamda bekliyorum.
Hayırlı olsun sektörde bir ilki başarmışsınız😁 şaka bir yana ilk alan sizsiniz sanırım şu ana kadar. Deneyimlerinizi dinlemek isteriz.
N11 den. Geçenler de Bonus dan n11 500 TL ve 30 bin üstü harcamaya da 705 TL bonus da gelince yapıştırdım
Kısaca Şöyle; Oneplus 11 e göre bir tık geniş ve uzun. Açıkçası 11 ergonomisi daha iyi. Ön kamera 11 den daha iyi. Ekran anlamadım ama 11 de renkler daha canlı bir keskinlik var. Hoparlör 11 e göre kaliteli. Kamera 12 portre ve makro da bariz önde. Yakın zaman da ikisinden de paylaşım yaparım
Teşekkürler
Ön kamerada 4k 60 fps e geçiş yapamadılar bi hocam ön kamerada düşük performansta kaldı. Zoom konusunda Vivo x100 Pro daha iyi ve Zeiss farkını ortaya koyuyor renk gamında vs. hele gece video çekimi süper. 15 Pro Max den daha performanslı olmasını isterdim OP12'yi kamera zoomu konusunda. Gönlüm 12 modelinde ama Vivo x100 Pro fiyatını bekliyorum hocam bende.
-
Oneplus ile devam :))) benim eski 5t cihazımı hala annem kullanıyor. Vivo markası açıkçası bana 5 yıl sonrası için güven vermiyor
hocam vivonun vermediği ve oneplusın verdiği güven sizde neye bağlı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X