Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
22
Favori
36.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu alismisliktan kaynaklı, Türkiye pazarında Vivo daha etkin hocam yerleşti iyice ama OnePlus da hem adaptör çıkmıyor hemde Cepport saçmalığı arenaya verdi vs. Op12 de adaptör çıkmaması da ayrı ayar etti. Aldım 2-3 tane adaptör vs ama yinede sinir bozucu .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Evet adaptör işi problem ama bende 11 de var 4 gündür kullanıyorum ve işin gerçeği 11 olanın 12 almasına hiç gerek yok

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

Öyle hocam böyle kat kat yenilikler olmadı. Wireless charger - zoom - parlak ekran vs geldi kat kat eklemediler ürün. Eskiden MWC ( Mobil Dünya Kongesi ) de yeni ürünlerin prototiplerini tanıtırdı Oneplus ekran altı kamera ve arka kamera camında siyah olması gibi birçok yeniliklere imza atarlardı ama şimdiki MWC ler bomboş OnePlus eski arge tadını vermiyor OPPO'ya tamamen katılınca Carl Pei'de ayrılınca ... Nothing almak isterim ama daha tam oturmadı yazılım vs birçok konuda o yüzden Vivo'yuda bekliyorum belki Funtouch Os farklilik olur. Oxygen Os'a çok alıştım ondan o kadar bekledim OnePlus 12 yi

Beklemeye de gerek yokmuş inan :))

• Bu arada sahibinden de bahariye mobile var istanbulda 56 binden satiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Henüz cihazı alıp kullanan deneyimini paylaşabilecek bir arkadaşımız yokmu?

• onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    Güvenemiyorum hocam öylesine.

Bilindik biyer diye biliyorum ama tercih meselesi tabi. Iade vs sorun cikartirlar kesin

• 57k ya S24U alınır mı sizce yoksa daha düşer mi? Amazon tr de indirim var kararsız kaldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnbrksrgl99 kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş gectim. Değişim kampanyasıyla daha da avantajlı olacak

• cnbrksrgl99 kullanıcısına yanıt
    Hocam alınır S24U gayet güzel cihaz ama ben Vivo x100 Pro alacam gibi. OnePlus markasını çok seviyorum yıllardır kullandim ama sağolsun Cepport o duyguyu yitirmeme sebep oldu adaptörsuz 50 üstü verilmeyecek cihazi 60 dan kakalamaya çalıştılar sağlık olsun. Vivo x100 Pro alicam gibi. Keşke Ultra modeli gelse ama.. s24 u kaç defa düşündüm almak için ama elim gitmedi.

• dün 57.999 yapılan cihazı bugün 58.149 a tekrar çeken 150 liranın hesabını yapan kişilerden bu cihazı almaktan vazgeçtim. umarım aldıkları yerden iade anlaşmaları da yoktur ve cihazlar ellerinde kalır.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    İnşaallah hocam nefret ettim firmadan . 55 altina inse alacaktım 50 üstü bile fazla bide adaptörsuz satmalari zaten .. sorunca da Avrupa cihaz diyor ulan sanki satışını yapıyorsunuz adaptörün de bide Avrupa cihazları diyor. Apple Samsung vs köklü firmalar herşeyine ulaşabiliyoruz sen bide OnePlus Türkiye resmi satıcısı yazıyorsun 🤣🤣🤣 OnePlus in bundan haberi dahi yokken. 1000 kişi takipçi var Instagram hesabında sorulara bile adam gibi cevap vermekten acizsin. OnePlus firması bile seni distribütör olarak görmüyor kendini nimetten sayiyorsun. Vivo x100 Pro yu beklerim oda istediğim gibi çıkmazsa Apple 16 serisini beklerim zaten ne kaldi 2-3 aya yeni işlemcili cihazlar çıkıyor. Senin geçen seneki urunlerine neden o paraları vereyim. Vivo 60 altına çıkmalı bakalım göreceğiz. Ultra modeli gelse keşke. Bu kadar bekledim bezdim 3-5 i umursayan insan değilim bu üçkağıtçılara para kazandırmak istemiyorum

• Bir forumdaş tavsiyesi; Cepport’tan uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

valla sürecin başından beri karşımızda bizi tatmin edebilen birileri olsaydı üçe beşe ben de bakmazdım. kasımdan bu yana bekliyoruz ama artık anlaşıldı yani bunlarla bu iş olmayacak. x100 ü görelim. sonra yolumuza bakarız.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam
    Hardware Plusyoutube
    Markalara Sorun: OnePlus | Burak Anlar & İlker Karaca
    https://www.youtube.com/watch?si=F6XEYLK78nmU-J3_&v=9KGXVDgxm_w&feature=youtu.be

Şu video bana o zaman için çok umut vermişti ama balon çıktı. Vivo en azından ülkemizde daha oturmuş marka. Selin hanim Vivo Türkiye'nin başını çekiyor. Ürünleri hediyeleriyle yetistirmeye çalışıyoruz demişti bakalım hocam. 10 güne satışta olur diye düşünüyorum Selin hanımın dediğine göre.

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

23 Temmuz Ön Satış Çok İyi 🙏 en azından firma ne yaptığını biliyor süreci gerçekten Vivo Türkiye ilerletiyor. OnePlus gibi belirsizlik yok ortada kalmışlık yok.

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

5000 TL kupon alıp hediyeleriyle birlikte ön sipariş verebilirim. Ayın 23 ünde 60 altı fiyata direk alirim hem adaptörde çıkıyor. Hwp gibi teknolojik cihaz incelemesi yapan yerlere ürün gönderselerdi iyi olurdu.

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

• Gördüm hocam markayı çok beğeniyorum fakat işlemci yine orta segmentte olur gibi. Kamerada yol katetmeleri şart.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.