Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
22
Favori
36.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldinmi hocam Op12 55 altina düşmeyecek gibi Vivo çıksın x100 Ultra modeli ona 65 de veririm. Sırf şu kılıf vs aldım diye op 12 bekliyorum halen daha ama gözümü karartıp 15 Pro Max almak yada 16 serisini beklemek..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Yok almadım acelem yok şuan 15 pm kullanıyorum. Yani günü geçiriyorum. Ilk defa apple denedim ama ben android tarafından vazgeçemem onu anladım. Mantık duzleminde bakarsak degistirmem de cok sacma bunu 68 e falan satsam 10 12 bin farkla op12 ile değişmiş gibi olacam, nerden tutsam elimde kaliyo gibi ama bakalım hayırlısı artik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende alıştım Android sistemine yoksa ben on kere geçmiştim 15 Pro Max e kamerası filan tüm özellikleriyle cihazlardan daha iyi artı yönü çok fakat gel gelelim alışınca insan istemiyor. 5x optik zoomla tüm cihazlara bedel hemde görüntüyü bozmadan kaliteli

15pm den oneplus a gecilmez hocam. Oneplus nekadar amiral gemisi cihaz diye lanse edilse de 15pm in yarısı olamaz. Ip15 den şu an geçilebilecek tek cihaz s24 ultra. Ben aynı geçişi yaptığım için söylüyorum.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Belki de haklısınız ama teshirde op 12 görmeyince insan tam nedir ne değildir bilemiyor. Geçmişte ki op3 ve 7t pro tecrubem beni hala burada tutuyor.

Kamerası vs zaten cok güzel ama ben aşırı kamera kullanan bi insan değilim daha çok yazılım konusunda elim kolum bağlanıyor. Bir de hala geri tuşunu arıyorum😂

😂😂😂 Aliskanliklarimizdan vazgeçemiyoruz hocam. Yazılım hocam zaten ayakta tutan nothing güzel amiral gemisi yapsa

Onda da işte hep bi geriden gelme var işlemci konusunda niye öyle yapıyor onu da anlamıyorum gerçi ama

Aynen öyle hocam aslında o hızları çokta aramıyoruz gerçek hayatta hatta iki nesil önceki işlemcide iyi işimizi görür ama hep en iyisi olsun uzun zaman götürsun güncel olsun düşüncesinden böyleyiz. OnePlus 7 Pro var bende herşeyimi yapıyorum hizi vs tek sorun bataryam

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

Valla OnePlus Türkiye opsiyonu güldürüyor ya Samsung bile fiyatları saldı

• Oneplus bu fiyatla bir Sony olarak batacaksin. İnsan ucuz orta sınıf amiral getirir ama sende beyin yokki

• N11 de 3000 tl indirimde bitmiş 60 a geri çıkmış :) Yurtdışı cihazı aldıracaklar zorla.

• 58499 a düşmüş tekrardan :) dalga geçer gibi is yapıyorlar 55 altına sal beri gel. Ay sonuna kadar süre veriyorum 55 altına düşmesi için. Temmuzun ilk haftası Yurtdışı yada yurtiçi OnePlus 12 cihaz elimde olacak. He bu süreçte Vivo X100 Pro olurda satışta olursa direk alirim. OnePlus Türkiye opsiyonuna ayar oldum.

• Sepete ekledim siyah rengini 58499 tl eskiden şarj aleti kılıf olurdu galiba ikisi de yok 12 de öyle mi?

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi almayın bekleyin az daha. 3-4 gün önce 57 ye geliyordu 60 a çıkarıp tekrar 58500 e düşürdüler adaptör yok hocam. Az daha beklemekte fayda var

Bekleyeyim o zaman ama az gelmiş cihaz inşallah bitmez

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Bitsin cihaz hocam inan bu paraları hak etmiyor

Maalesef

• 11 modeli 36.000 e düşmüş almayı düşünenler değerlendirebilir

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

Vivo x100 Pro satışta olacak bakalım OnePlus 12 yerine alacak gibiyim. Mediatek Dimentsiy 9300 var ama iyidir yine kamera sensörü vs canavar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 26 Haziran 2024; 20:17:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.