Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
22
Favori
37.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tulunoglu kullanıcısına yanıt

2 tane yurtdışı cihaz alsan daha ucuza geliyor | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! . fiyatı görünce vazgeçtim.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 alacaklar dikkat etsin çözünürlük değiştirince ekran da dikey yeşil çizgi çıkıyor. Cuma günü servise gönderdim. Bugün aradılar ekran sorunluymus değişim veya para iadesi seçeneği verdiler para iadesi istedim.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Hocam almadım diye mi sevineyim yoksa başınıza gelen için mi üzüleyim anlamadım. Para iadesi alın hocam Vivo x100 Pro alicam ben sizde düşünürseniz alinabilir

• Videosu fotoğrafı vs varmı hocam sorunun

• justmark kullanıcısına yanıt
    İşin başka tarafı servis elinde ekran olmadığını söylüyor. Oneplus Türkiye de batırdı bu işi. Şuan oneplus 11 var onu satıp bende başka modeller değerlendirmeyi düşünüyorum

Hiç çekmedim çözünürlüğü düşürünce dikey yeşil çizgi çıktı çıkan çizgi de titriyordu. Community uygulamasin da hindistan da satılan modeller de de olduğunu yazmislar.

Hocam OnePlus Türkiye diye birşey yok Cepport kendi kendine gelin güve oldu Exclusive Seller anlaşması vardi 1 senelik oda bitti sanırım . OnePlus 11 fiyatlandırmasinda gördük OnePlus uygun da verse bizimkilere bizimkiler OnePlus vs gibi firmalardan daha çok kâr etme derdinde 1 e aldığı ürünü 3-3.5 a satiyorlar. OnePlus 12 örneği mesela 600 dolar Dubaide vergi vs servis parası vs içinde bu adamlar kâr etmiyor mu ediyor. 550 dolara verse firma 1800 dolara satıyorlar bizde bunun vergisi vs eklesek bu kadar etmiyor. Aç gözlü distribütörluklerimiz var Arabalarda ve Telefonlarda da görüyoruz.

Boşuna maceraya girdim... Zaten 11 ekranı 12 den daha iyi renkler daha canlı

Keşke cekseydin hocam Globale atardık. Firmaya kızgınım yıllardır her kullandığım ürün OnePlus, Kulaklik-Saat-Telefon alabilsem tabletini de alırdım. 12 alicam diye 4-5 tane kılıf bile aldim amazondan airvooc wireless charger araba için supervooc charger sırf alırım diye ama gelinen noktada Apple'a geçmemek için zor duruyorum . Vivo x100 Pro geldi Allah'tan uyumlu olur wireless charger vs diye alicam. Akıllı saati 2021 Haziran ayında aldım özel olarak getirttim ama Türkçe dil seçeneği bile yok Rmos işletim sistemi var üretip bıraktılar. Ayar oluyorum feedback e önem veren firma Carl Pei ( Eski Ceo şuanda Nothing markası kurucusu ) zamanında böyle değildi. Oppo ile birleşti güya ülkemizde Oppo var , versene onlara satışını yapsın üstlensin firma. Mistacoglu holding ile anlaştılar 12 F mi ne montajını yapıp satıyorlar ülkemizde..

Hocam, Honor magic 6 pro şu an 49 bin , yarın ise Vivo x100 pro ön satışa çıkacak ne kadar çıkar bilemem, şu an çok kararsızım açıkçası.

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Yarin sabah 10:00 da ön siparişe açılıyor hocam Vivo x100 Pro , Max 65 bin olur ama 60 bin diyen var. 5000 kuponla birlikte 55 e gelirse yarin sabah direk alırım

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

Link kisayolu girince sayfa geldi 🤣 ama belirsiz

• | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

Lansmana özel ek 1 yil garanti ve kulaklik hediyesi var 60.000 TL kuponla 55 e geliyor. Ama 256 mi 512 mi göremedim

• ya ne saçma iş arkadaş. hiç bir donanım yazmıyor. o hediye bu hediye hadi ekle. niye bu memlekette adam gibi iş yapan yok anlamıyorum gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

12/512 lik versiyonu satışta müşteri hizmetlerine sorup teyit ettim. 55.000 TL ye aldim hayırlı olsun.

Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gelsinde İnşaallah

• hayırlı olsun siz de çok beklediniz. umarım memnun kalırsınız. bende s24u aldım. yolun sonu böyle biyere çıktı napalım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.